Princess airfryer review winactie

Heb jij al een airfryer in huis? Zo niet, lees dan heel snel verder! Ik geef je namelijk mijn mening over de airfryer van Princess én je kan er een winnen!! Hoe leuk?!

Mijn moeder loopt al heel lang te zeuren dat ze een airfryer wil hebben, maar haar vriend moet er niets van hebben. Als ik dat weer eens moest aanhoren zei ik altijd: “Ach mam, dat heb je toch niet nodig joh? Als je frietjes eet, haal of maak ze dan gewoon lekker gefrituurd! En als je andere dingen wilt maken, gebruik je toch gewoon je oven?”.

Op die uitspraak kom ik nu terug.

Want wat ben ik blij met mijn airfryer van Princess! Om precies te zijn is het deze:

[xyz-ihs snippet=”Airfryer-Princess”]

Princess airfryer review winactie

Airfryer Princess

Ik ontving deze airfryer om te reviewen en enthousiast ging ik ermee aan de slag. En je kan er dus véél meer mee maken dan ik eerst had gedacht! Zo maakte ik in deze airfryer onder andere:

Maar ook:

 • Zoete aardappel friet (heerlijk krokant van buiten)
 • Mijn gebakken courgette havermout (veel sneller dan in de oven en met een krokantere korst)
 • Talloze geroosterde groenten

Vooral op dat laatste wil ik nog even terugkomen, want ik maakte nog nooit zo makkelijk en snel geroosterde groenten! In de oven hebben ze zeker zo’n 30-45 minuten nodig PLUS 10 minuten voorverwarm tijd… In de airfryer maakte ik diezelfde geroosterde groenten in slechts maximaal 20 minuten! Super handig dus! En heerlijk natuurlijk ook, want ze worden krokant van buiten en zacht van binnen. Ideaal als avondeten of over je salade!

Princess airfryer review winactie
Mijn vriend is er ook héél blij mee!

Review Airfryer Princess

Even wat meer info over de airfryer zelf. Je kan er echt heel veel mee doen: bakken, braden, grillen, frituren en roosteren! Zelf vind ik hem erg makkelijk te bedienen via de knopjes en het LED scherm. Je kan de vooringestelde programma’s gebruiken, maar wat ik het liefste deed was gewoon zelf je temperatuur en tijd instellen. Ook heeft het een 5 minuten voorverwarm functie, handig, maar volgens mij is het niet altijd nodig. Je kan in ieder geval wat tijd winnen als je het eten aan het voorbereiden bent. Alles is in ieder geval super duidelijk en makkelijk in te stellen.

Als je hem open trekt komt het frituurmandje tevoorschijn. Deze zit met een knop vast aan het onderste gedeelte van de airfryer. Pas op (ik spreek uit ervaring), druk de knop alleen in wanneer je hem ergens op hebt staan, anders valt het onderste gedeelte naar beneden, haha. Ook is het onderste gedeelte heet, dus zet hem altijd op iets wat tegen warmte kan!

Princess airfryer review winactie

Al met al ben ik dus echt erg blij met deze airfryer. Ik heb nooit een andere gehad, dus kan hem ook niet vergelijken met een ander merk. Wel vind ik hem meer dan groot genoeg voor 2 personen en denk dat het ook met 4 personen groot genoeg is! Hij komt overigens ook met een extra roostertje geleverd. En de groenten en zoete aardappel friet die ik heb gemaakt komen er heerlijk knapperig uit.

Qua prijs ligt hij meer dan goed in de markt, want deze XL airfryer is al te koop voor €85,- op bol.com. Ik hoop dat je wat aan dit airfryer review van Princess hebt gehad… Ik zeg in ieder geval: aanrader!

Princess airfryer review winactie

Airfryer Winactie

En nu komt het allermooiste! Ik mag deze airfryer van Princess weggeven! Heb jij altijd al een airfryer willen hebben, dan is nu jouw kans…. Hoe kan je namelijk mee doen?

 1. Like Princess Nederland en HealthiNut op Facebook.
 2. Laat een berichtje achter onder de Facebook post met wat jij het liefste in deze airfryer zou willen maken en/of deel de post op jouw pagina (zorg er dan wel voor dat de post op openbaar staat)*.
 3. Duimen!

* Laat je een berichtje achter onder de Facebook post én deel je de post dan maak je twee keer kans.

Meedoen kan tot a.s. zondag 9 april om 18.00 uur. Daarna maak ik de winnaar bekend!

Kan je niet wachten en wil je hem al bestellen? Dat kan hier!

Veel succes!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Princess airfryer review winactie

14 gedachten over “Review Airfryer Princess én WINACTIE!”

 • Ik hou van knapperige groente, nu de zomer er aan komt is preppen toch wel weer handig maar helaas worden sommige dingen slap of sompig dus maak ik toch liever vers klaar. Maar ik heb vaak geen zin om lang in de keuken te staan.
  Dus Airfryer crispy broccoli, asperges, kip en vis voor this girl please EN EINDELIJK CRISPY ZOETE AARDAPPEL FRIET

 • Ik zou graag ” creatief” met de Airfryer aan de slag willen gaan. Ik zie overal de bijzonderste gerechten en snacks voorbij komen. En dan bedoel ik niet friet met de standaard snacks.
  Wat dacht je van Frittata, polenta, geweldige baksels, geroosterde amandelen met een smaakje of een lekkere gemarineerde spiesen. Dit soort uitdagingen ging ik tot nu toe alleen op oven, bbq of fornuis aan. Ik ben dol op kokkerellen en experimenteren. De Airfryer heb ik eerlijk gezegd tot nu toe ontweken. Maar het maakt me steeds nieuwsgieriger!

 • Wat een leuk artikel, ik doe graag mee met deze winactie. Ik zit thuis al weken (misschien wel maanden) te zeuren om een Airfryer. Ik heb zoveel lekkere recepten voorbij zien komen: falafel, Turkse börek, patatjes natuurlijk en homemade loempia’s. Ik kan niet wachten om ze te maken in de Airfryer! Ik heb alle stappen gevolgd 🙂

 • Ik ben erg nieuwsgierig naar de Airfryer. Heb er al veel (meest positieve) dingen over gehoord. Zou het graag nu eens zelf uitproberen, zo veel mogelijkheden, ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *