Gratis 30 minuten SESSIE

Ontdek welke (onbewuste) patronen jouw gezonde gezonde relatie met eten en je lichaam je nog in de weg staan

 

In 30 minuten gaan we samen naar de kern van jouw gedachten en gedrag, zodat je niet langer blijft worstelen, maar vooruit komt!

Want jij wilt gewoon relaxt en gezond met eten om kunnen gaan, liefdevol voor jezelf zijn en je heerlijk in je vel gaan voelen. Maar het kost je nu zoveel moeite, hebt last van snaaibuien of bent er heu-le-maal klaar om hier continue zoveel mee bezig te zijn. Of misschien merk je dat je op een andere manier totaal niet goed voor jezelf zorgt en je onrustig, onzeker of gewoon níet oké voelt. En dat wil je echt anders. Dat snap ik! Laat mij dan met je meekijken naar welke (onbewuste) patronen je mag gaan doorbreken.

In deze sessie zal ik met je meekijken en door je heen prikken om je een liefdevolle spiegel voor te houden. Misschien zijn we wel een match en kan ik je verder helpen, of we laten het bij deze ene sessie. Allemaal oké, ik help je graag!

Zullen we samen eens kijken?

Aan het einde van deze sessie:
- Heb je vele malen helderder wat nu de oorzaak van jouw probleem is
- Weet je wat er voor nodig gaat zijn om dit te doorbeken
- Hebben we besproken hoe je nu verder kan gaan (met of zonder mijn hulp)
- Eindig je hoe dan ook met een gevoel dat je gehoord en gezien bent, dat er 'hoop' is en dat jij dit kan! 🙂

Boek hieronder jouw call en dan zal ik je z.s.m. mailen om nog wat vragen te beantwoorden. Zowel jouw tijd als die van mij is natuurlijk erg waardevol, dus wil ik via deze vragen graag eerst kijken of we een match zijn en of ik je ga uitnodigen voor deze sessie. Maar boek hieronder in ieder geval eerst jouw call, dan neem ik daarna contact met je op! 🙂