EETBUI INTENSIVE

Van strijd met eten, overmatig snoepen en snaaien naar de sleutel om 'normaal', gezond en ontspannen met eten om te gaan

In Eetbui Intensive word je 6 weken lang 1-op-1 begeleid om precies te ontdekken waaróm je steeds die zin in eten of snaaibuien hebt en aan de hand daarvan kijken we samen naar persoonlijke strategieën die specifiek voor JOU gaan werken om niet meer overmatig te eten, snoepen en snaaien.

Aan het einde weet jij dan ook precies wat je te doen hebt om die gezonde en relaxte relatie met eten te krijgen, zónder onnodig gesnaai en gesnoep, en kan jij je eindelijk fijn en gezond in je lichaam gaan voelen. Onrust rondom eten zal verleden tijd worden!

Want hoe heerlijk zou het zijn om...

✅ Een avondje Netflix of een film te kijken zonder dat je daar per se bij wilt eten?

✅ Je die stressvolle dag op je werk doorkomt zonder behoefte aan een zak M&M's?

✅ Die drang naar zoet aan het einde van de middag gewoon niet meer hebt?

✅ Op verjaardagen lekker kan genieten van een paar stokbroodjes zonder veel te veel te eten?

✅ Je je niet meer opgeblazen of dik voelt, maar je lichaam moeiteloos kan geven wat het nodig heeft?

Dit alles geeft je rust en het voelt eindelijk zoals het zou moeten zijn.

Dit is ook voor jou weggelegd!

Dit klinkt misschien nog als een ver van je bed show, maar de sleutel om te breken met snaai- en eetbuien zit al in jou. En nee, waarschijnlijk niet op de manieren die je tot nu toe hebt geprobeerd, want anders was je dit nu niet aan het lezen.

En nu ga ik even heel eerlijk zijn, ik ga je natuurlijk niet beloven dat je dat lijstje van net al 100% bereikt hebt na 6 weken. MAAR je weet wél precies wat je te doen hebt om daar helemaal te gaan komen, weet je jouw strategie én je hebt waarschijnlijk al flinke stappen gemaakt.

Omdat snaaibuien meerdere oorzaken kunnen hebben met daaronder weer verschillende patronen die aan het werk zijn, heeft elke type snaaigedrag weer een andere oplossing nodig.

Samen gaan we jouw strategie ontdekken en vervolgens ga je experimenteren met wat voor JOU gaat werken. En ik ben erbij om je hier 6 weken persoonlijk in te begeleiden.

Na Eetbui Intensive...

Weet jij precíes wat jouw triggers om te veel te eten zijn en hoe je hier anders mee om kan gaan

✅ Doorzie je jouw eigen patronen en daardoor ga je meteen al gezonder en bewuster met eten om

✅ Weet je precies wat jij specifiek kan doen om te dealen met die trek naar eten

✅ Heb je al veel minder behoefte om te snoepen en snaaien

✅ Ervaar je meer rust en vertrouwen wetende hoe jij gezond met eten om kan gaan

6 weken lang even full focus op jouw eetgedrag kan al wonderen verrichten!
En dat ga je niet alleen doen, nee ik ga je daar 1-op-1 bij begeleiden, zodat jij precies weet wat je te doen hebt om voorgoed te breken met dat onnodige gesnaai en gesnoep. Als ervaringsdeskundige, mental coach én door het helpen van honderden vrouwen ben ik hier volledig in gespecialiseerd. Laten we samen gaan kijken naar hoe jij eindelijk van die drang en die strijd af kan komen!

Esther

"Ik wilde geen dieet, maar mijn gedrag moest echt veranderen. Je hebt mij geholpen om (eet)keuzes te maken waar ik blij van werd, ik was weer ontspannen en zelfs mijn omgeving merkte het. Tot op de dag van vandaag merk ik de positieve effecten."

Kirmie

"Ik had al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar met voeding kon ik het nog niet in de praktijk brengen. Nu ervaar ik zoveel positieve veranderingen. Ik geniet, heb weer vertrouwen in mijzelf en heb gewoon die balans gevonden. Ik heb geen seconde spijt dat ik jouw hulp heb gezocht!"

Yvonne

"Er is echt een knop om gegaan en dat geeft me zoveel rust. Ik eet nu wat ik lekker vind, niet meer diëten en kan stoppen wanneer ik vol zit. Ik blijf gewoon op gewicht of er gaat langzaam iets af. Zo bevrijdend!"

Eetbui Intensive is voor jou als jij:

  • Echt wel weet wat gezond eten is en je in de basis ook gewoon gezond eet, maar vooral het gesnoep en gesnaai je in de weg zit
  • Als je klaar bent met die strijd in je hoofd rondom eten, wat wel, wat niet….
  • Jij op 'controle' over eten wilt hebben, in plaats van eten over jou
  • Gewoon 'normaal' met eten om wilt gaan en wilt kunnen genieten zonder door te slaan
  • Niet meer continue die zin in snoep en lekkere dingen wilt hebben

En jij je rustiger, energieker en zelfverzekerder wilt gaan voelen.

Maar ook als jij...

  • Heel goed beseft dat dit met jouw eigen onderliggende patronen te maken heeft
  • Nieuwsgierig bent naar wat je over jezelf mag gaan ontdekken
  • Soms denkt kon er maar even iemand met mij meekijken
  • Niet zoveel hebt met online programma's, maar heel graag 1-op-1 begeleiding wilt
  • Graag 6 weken met jezelf aan de slag wilt gaan en daarna óf zelf verder gaat met jouw eigen ontdekte strategie óf verder met mijn begeleiding

Yes, ben jij dat?! Laten we dan samen aan de slag gaan! Er ligt tot en met maandag een suuuuper fijne aanbieding voor je klaar.

Even heel specifiek ziet Eetbui Intensive er zo uit:

✨ Je krijgt 3 1-op-1 coachsessies via Zoom met Milou. De eerste is ±60 minuten, de tweede en derde zijn ±45 minuten. Deze plannen we om de 2 weken.

✨ Na een sessie krijg je een specifieke persoonlijke opdracht(en) mee waar je dan 2 weken zelf mee aan de slag kan. Dit gebruiken we weer als input voor de sessie daarna.

✨ En last but not least, tussendoor heb je onbeperkt de mogelijkheid om mij te bereiken via app om alles te delen wat je maar wilt en alle vragen te stellen die je wilt stellen. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van mij (super waardevol dit!!)

Maaike

"Ik had weinig energie, nergens zin in en altijd maar met eten bezig. Milou heeft mij geholpen om alles in een ander perspectief te zien. Ik vind je als coach heel prettig om mee samen te werken, rustig, kan goed tot de kern komen, veel positieve energie."

Michelle

"Doordat ik naar mijn lichaam leer luisteren ben ik van het alsmaar snaaien en snoepen afgekomen. Ik heb het gevoel dat ik de controle weer heb over mijn keuzes qua eten en neem nu ondanks alle drukte meer rust en voel mij daar veel beter bij!"

Margot

"Je bent op een prettige manier direct en je stelt precies de juiste vragen die mij aan het denken zetten. Je hebt me meer geholpen dat de 2 trajecten bij een psycholoog"

Eetbui Intensive

✅ 6 weken lang mijn begeleiding en coaching

✅ 3x 1-op-1 coachsessie via Zoom van 45 minuten

✅ Praktische opdrachten om direct mee aan de slag te gaan

✅ Onbeperkt app support om mij ál je vragen te stellen

✅ Om zo de sleutel tot jouw relaxte en gezonde manier van eten ZONDER EETBUIEN te gaan ontdekken

€597,-

497 euro

Meld je hier nu direct aan

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Nog een aantal resultaten van vrouwen die ik geholpen heb:

Joya

"Ik had een verstoorde relatie met eten door jarenlang veel obsessieve diëten. Periodes van obsessief afvallen wisselden af met fikse eetbui periodes. Iets ertussenin bestond niet. Maar ik heb mijn eetpatroon weer in balans gekregen, mijn eetbuien zijn zo goed als weg en kan steeds beter luisteren naar mijn lichaam. Mijn zelfbeeld is hier ook zo door veranderd!"

Nathalie

"Ik had een grote rugzak met informatie over eten, hield ik al jaren met calorieën bij, maar wist gewoon niet meer wat normaal en gezond was. Niet alleen ik, maar ook mijn gezin leed eronder. Ik wilde terug naar de basis. Gewoon lekker normaal, maar gezond eten. Mijn snaaibuien zijn nu zo goed als weg. Ik eet normaal, gezond, luister naar mijn lichaam én kan genieten. Zo fijn! Al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook!"

Katleen

"Ik ben uit een diep dal geklommen met behulp van Milou. Ik ben nu veel minder streng voor mijzelf en mijn eetbuien zijn zo goed als weg. Ik heb weer energie en al met al hou ik weer van mijzelf. Milou is altijd positief, niet oordelend en weet waar ze het over heeft"

"Het klinkt zo 'too good to be true' als je niets anders gewend bent dan zo met eten en jezelf om te gaan, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Ik kan me niet herinneren wanneer ik een gezonde relatie met eten had, ik ging al op mijn 12-13e op mijne eerste dieet. Ik was altijd bezig met eten en afvallen/aankomen. En ik heb zoveel geleerd! Ik ervaar nu meer rust en naast balans met eten ook balans met mijzelf. Ik zou dit zeker aanraden!" Elène, 28 jaar, grafisch vormgever woonachtig in Zweden

Michelle

"Ik heb van tevoren wel wat twijfels gehad of ik dit wel moest doen en of het niet de ‘zoveelste poging’ zou zijn. De sessies konden behoorlijk confronterend zijn, maar waren ook echt eye-openers. Ik haalde er iedere keer positieve dingen uit en merkte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten en vrolijker was. Dankjewel Milou."

Marijke testimonial balans coaching

Marijke

"Ik heb getwijfeld om te starten omdat ik al zoveel dingen heb geprobeerd, maar jij hebt echt een andere manier van kijken naar eten door de focus op mindset. Ik ben zo blij dat ik ervoor gegaan ben, want ben nu niet meer continue met eten bezig, maar ik maak wel bewuste keuzes. Je hebt me de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan. Ik ben veel energieker en vrolijker. Totaal geen spijt!"

Ingrid

"Ik had last van eetbuien. Het was of heel streng, of ik sloeg door. En kon nooit de rust in mijn hoofd vinden. Daardoor was ik niet blij met mijzelf, mijn lichaam en dat maakte mij gewoon ongelukkig. Het belangrijkste wat ik uit jouw coaching heb gehaald is om meer bewust te zijn van wat en waarom ik eet en om beter naar mijn lichaam te leren luisteren. En mijn eetbuien zijn ook helemaal weg! Ik vond het super leuk om door jou gecoacht te worden en leer nog elke dag van je. Bedankt Milou!"

 

Margot

"Ik was erg veel met eten bezig, groot deel van de dag dacht ik: Wat ga ik eten? Wanneer ga ik eten? Hoe ziet de komende week eruit? Dit vroeg veel energie en had daardoor (vooral tijdens etentjes) minder aandacht voor anderen, zo zonde. Een aantal jaar geleden liep ik hier ook tegenaan en heb ik 2x een traject bij een psycholoog gehad, maar dat had helaas niet geleid tot blijvende gedragsverandering. Daarom zocht ik naar een andere manier van hulp en nu kan ik zeggen dat ik er bij jou echt meer uitgehaald heb! Het verschil is vooral dat Milou in 'dezelfde leefwereld' zit, zich erg goed kan inleven en de juiste vragen kan stellen. Het voelt daardoor ook niet gek om bepaalde dingen te zeggen (waar je je tegenover anderen soms voor schaamt). Mijn belangrijkste leerpunten zijn: luisteren naar mijn gevoel in plaats van mijn gedachten. Ik geniet meer van ongezonde dingen. Het was echt een eye-opener dat eten niet altijd goed voor je lichaam hoeft te zijn, maar dat het soms gewoon goed is voor je geest. Ik ben nu veel rustiger wat eten betreft. Je bent op een prettige manier direct. Je stelt goede vragen die mij aan het denken zetten. Ik zou de coaching zeker aanbevelen!"

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Eetbui Intensive

✨ Breek los van de strijd rondom eten en de onnodige ruimte en energie die het kost

✨ Ontdek jouw persoonlijke strategie om de rest van je leven vrij te zijn van eetbuien

✨ Met persoonlijke begeleiding om gewoon eens 'normaal' met eten om te kunnen gaan met alle positieve gevolgen die het gaat hebben op jouw gezondheid, je lichaam en zelfvertrouwen

Meld je hier direct aan