KENNIS MAKEN?

IN DIT KENNISMAKINGSGESPREK KRIJG JE HELDER WAAR JE NU TEGENAAN LOOPT, WAT JE NODIG HEBT OM DIT TE DOORBREKEN EN HOE IK JE DAARBIJ KAN HELPEN

Kennismakingsgesprek

Worstel je met je eetpatroon? Voel je je vaak onzeker? Of wil je meer rust, balans en zelfliefde in jouw leven? Daar kan ik je als mental coach bij helpen! Ik ben gespecialiseerd in het krijgen van een gezonde relatie met eten, met je lichaam en met jezelf. Ik help je om keuzes te gaan maken waar jij je goed bij voelt! Ik heb daarvoor verschillende opties en samen kijken we naar wat het beste bij jou gaat passen.

Graag kijk ik samen met jou naar:

  • Waar je tegenaan loopt en hoe dat je in de weg zit
  • Hoe jouw ideale situatie eruit ziet en waar je dan heen wilt
  • Welke stappen er nodig zijn om daar te komen
  • Hoe ik je daarbij zou kunnen helpen
  • En als extraatje krijg je voor 99% procent zeker al eerste goede inzichten en eye-openers waar je wat mee kan!

Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben als ik je verder ga helpen, dus neem ik hier graag de tijd voor. Ik bied dit gesprek dan ook kosteloos aan en je kan rekenen op ongeveer 30-45 minuten van mijn tijd. Daarvoor in de plaats vraag ik jouw openheid en bereidheid om stappen te willen gaan nemen.

Zien we elkaar snel?

Hieronder kan je jouw kennismakingsgesprek aanvragen. We plannen dit gesprek dan via Zoom. Ik kijk er in ieder geval naar uit kennis met je te maken en te kijken of en hoe ik je kan helpen. Zodra jouw aanvraag binnen is, zal ik je zo snel mogelijk terug mailen om een datum te plannen.

VRAAG HIER JOUW KENNISMAKINGSGESREK AAN