Persoonlijk Lekker in je Lijf traject

ALS MENTAL COACH EN ERVARINGSDESKUNDIGE HELP IK JOU NAAR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN, MET JE LICHAAM EN MET JEZELF

In mijn persoonlijke 1-op-1 coach traject gaan we samen kijken hoe jij meer rust omtrent eten en jouw lichaam kan krijgen. Met de focus op een gezonde relatie met eten, een positief zelfbeeld/lichaamsbeeld én hoe jij balans in jouw leven kan gaan ervaren. Iedereen is uniek, dus we kijken wat jij nodig hebt en daardoor zal het coach traject worden afgestemd op jou, jouw doelen en jouw leven. Is dit iets voor jou?

Herken jij jezelf in één van deze punten?

 1. Je hebt een ongezonde relatie met eten en je lichaam. Je weet wel wat gezond eten en leven is, maar het lukt je niet om het op een makkelijke manier vol te houden. Je ervaart veel strijd, denkt in goed/fout, hebt veel eetregeltjes, hebt last van snaaibuien en bent erg gefocust op eten en jouw lichaam.
 2. Je ervaart strijd en onrust in je hoofd. Doordat je zo gefocust bent op eten en jouw lichaam geeft dit veel onrust en kost energie. Je wilt graag die balans, maar weet niet zo goed hoe je dat kan krijgen.
 3. Je hebt vaak negatieve en kritische gedachten over jezelf. Je bent best perfectionistisch en wilt het liefste alles perfect doen. Als dat niet lukt baal je van jezelf. Die kritische stem haalt je dan ook maar wat graag naar beneden.
 4. Je voelt je niet lekker in je lichaam. Je bent niet happy met jouw spiegelbeeld en dat maakt je vaak chagrijnig en onzeker. 
 5. Je staat altijd op 'aan'. Bent vaak druk. En je vindt écht ontspannen lastig. Daardoor voel je je geleefd en uit balans. De rust in jezelf is ver te zoeken.
Balans coaching voeding

En wil je juist graag?

 1. Niet meer de hele dag met eten bezig zijn. Gemakkelijk en zonder veel na te denken voedzame keuzes maken, maar ook lekker kunnen genieten van 'ongezondere' dingen zonder daarin door te slaan.
 2. Rust in je hoofd krijgen. Minder gedachten en strijd omtrent eten en je lichaam, maar balans ervaren en rust in je hoofd krijgen.
 3. Positiever over jezelf denken. Vaker denken en voelen dat het "goed genoeg" is. Dat je het goed genoeg doet. En dat je goed genoeg bent. 
 4. Happy in de spiegel kunnen kijken. Niet per se omdat je een "perfect" lichaam hebt, maar omdat je tevreden bent met wat er is en je met meer acceptatie en liefde naar je lichaam kijkt.
 5. Beter voor jezelf en je lichaam zorgen. Je zorgt of fysiek, mentaal en emotioneel beter voor jezelf. Neemt op tijd je rust. En voelt je energiek, tevreden en gelukkig.

HET IS NIET ALTIJD MAKKELIJK...

Zelf heb ik jaren in strijd geleefd

Ik weet hoe lastig dat kan zijn. Jarenlang heb ik in strijd geleefd met eten, mijn lichaam én mijzelf. Mijn dagen stonden in het teken van wat ik wel of niet 'mocht' eten en de wat de weegschaal aangaf. Ik was ervan overtuigd dat ik iemand was die "altijd maar met haar eten en gewicht bezig moest zijn". Dit resulteerde in een ongezonde relatie met eten, veel strijd en eetbuien.

Daarnaast had ik een laag lichaamsbeeld en was onzeker over mijn lichaam, hoe het er ook uit zag. En was ik een echte perfectionist, wilde alles perfect doen dus mijn kritische stemmetjes hadden het maar druk. Ik stond altijd op 'aan', zorgde niet goed voor mijzelf en dat resulteerde uiteindelijk in een burn-out.

Omschakeling naar een gezonde relatie met eten, mijn lichaam en mijzelf

Ik dacht dat ik gelukkig zou zijn als ik eindelijk dat lichaam had wat ik wilde hebben, maar ook toen ik erg slank werd, bleek dat mij niet gelukkig te maken. Het koste mij alleen maar mega veel energie, negatieve gedachten en ik realiseerde mij dat dat niet was hoe ik wilde leven. Dus besloot ik om mij te focussen op een gezonde relatie met eten, met een gezonde mindset, intuïtief eten en liefde voor mijn lichaam.

Maar dat niet alleen. Ik besloot op alle vlakken mijzelf op 1 te zetten, goed voor mijzelf te zorgen en ook mijn leven in balans te krijgen. En wauw, ik zou willen dat ik dat véél eerder gedaan had. Wat een verademing was dat!

"Ik leefde om te eten en mijn lichaam te veranderen…
Nu heb ik eetmomenten, heb ik een lichaam en leef ik"

JE MAG HULP VRAGEN

Als ik een paar jaar geleden had geweten wat ik nu weet, had ik direct een coach ingeschakeld.
Iemand die je in de juiste richting stuurt,
die een stok achter de deur is,
die er zelf ook ervaring mee heeft,
en je precies de juiste vragen kan stellen om tot de juiste inzichten en acties te komen.

Iemand die je coacht naar een gezonde relatie met eten en je lichaam,
waar je energie uit haalt,
die in balans is,
waarin je kan genieten.

Die je helpt naar een positieve mindset,
sneller tevreden en happy zijn,
meer rust pakken en ervaren.

Nou weet ik als geen ander hoe lastig het is om "hulp" te vragen, want "ik kan het zelf toch wel". Maar soms kan je het niet zelf. Als ik zelf jaren geleden al had geweten hoe waardevol een coach is - en dat het juist mega krachtig is om een coach in te schakelen - had ik daar geen seconde aan getwijfeld. Nu laat ik mijzelf ook coachen op zowel fysiek, mentaal als business vlak en eigenlijk wil ik nooit meer zonder.

En dat gun ik jou ook!

"Ik ben niet meer continue met eten bezig, maar maak wel bewuste keuzes. Je hebt me de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan. Ik ben veel energieker en vrolijker. Ik ben dan ook super blij dat ik ervoor gegaan ben en totaal geen spijt van deze investering!" Marijke

Marijke testimonial balans coaching

"Als ondernemer en moeder van 2 kinderen heb ik 10 ballen hoog te houden, dus had ik het gevoel dat ik continue in een sneltrein zat. Ik had een grote rugzak met info over gezond eten, maar wist gewoon niet meer wat nou 'normaal' was en was nooit tevreden met mijn lichaam. Maar hoe ik mij nu voel is zoveel waard! Ik pak me-time momentjes en heb schijt aan wat anderen van mij denken. Ik ben zo blij dat ik mijzelf op 1 heb gezet en hulp heb gevraagd!" Nathalie

"Juist door het afvallen en gedachtes omtrent eten los te laten en daarvoor in de plaats te focussen op liefde voor mijzelf heb ik mijn eetpatroon weer in balans gekregen. Ik kan nu zeggen dat ik een heel leuk mens ben, ik ben zo veel meer dan alleen mijn lichaam en waardeer mijzelf nu van binnen. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd! Ik kan jouw coaching echt aanraden!" Joya

UNIEKE 1-OP-1 COACHING

Als voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige heb ik mij gespecialiseerd om vrouwen te helpen naar een gezonde relatie met eten, met hun lichaam én met zichzelf

Ik geloof niet in diëten, calorieën tellen of eetschema's, maar wel in het krijgen van een gezonde mindset, intuïtief eten en liefde voor jezelf. Samen met jou kijk ik naar jouw doel qua fysieke, mentale en emotionele gezondheid en gaan we daar stapje voor stapje naartoe werken. Vaak is een probleem met eten slechts een gevolg. De oorzaak zit hem in jouw overtuigingen, wat jij gelooft over jezelf of hoe je hoort te zijn. Dát is wat je in de weg zit, maar vaak zit dit zo onbewust, dat je er zelfs niet eens bij komt. Daar help ik je bij.

Ik maak gebruik van het mental coach model, waarbij ik kan intappen op verschillende stappen die nodig zijn, van bewustwording tot gedragsverandering. Van binnen naar buiten. Van kern tot gedrag. Maar bovenal kijk en voel ik samen met jou naar wat jij nodig hebt. Ik werk vrij intuïtief, prik door je heen en zie dingen die jij niet ziet. En geef die via een (soms) confronterende, maar bovenal liefdevolle spiegel aan je terug.

Coaching door middel van mindset en zelfliefde

Je leert je jezelf en je lichaam op zo'n manier behandelen dat je er energie, gezondheid en rust uit haalt. Je leert meer schijt hebben aan wat anderen van je vinden. Je zal jezelf onvoorwaardelijk op 1 gaan zetten. En zal keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw lijf. Want dat verdien jij!


Een gezonde relatie met eten


Een positieve mindset en balans


Jezelf en je lichaam met liefde behandelen

HET RESULTAAT DAT WIJ SAMEN KUNNEN GAAN BEHALEN:

 • Een gezonde relatie met eten, met een gezonde voedzame basis en kunnen genieten van minder voedzame dingen, zonder door te slaan
 • Een leefstijl waarin voeding, beweging en ontspanning in balans zijn, zodat je gezond en energiek zal zijn en je zo zal voelen
 • Niet meer zoveel met eten bezig zijn en rust in je hoofd, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de leuke en belangrijke dingen in het leven
 • Een krachtige en positieve mindset, waarin je vaker op het positieve focust en ervaart dat "goed" ook "goed genoeg" is
 • Beter voor jezelf gaan zorgen op ALLE vlakken, zodat je jezelf meer op 1 gaat zetten, de plek die je verdient
 • Een positiever lichaamsbeeld en zelfbeeld, zodat je meer oké bent met jouw lichaam en met jezelf

DIT HOUDT DE COACHING IN:

 

1-op-1 coachsessies met Milou, online of in Nijmegen
9 sessies van 45 minuten, ongeveer om de 3 weken, maar we kijken wat past voor jou

Exclusieve aandacht voor jou en jouw doelen
Elk persoon is uniek, vandaar een persoonlijke benadering. Wat we precies gaan doen, zal nog blijken 😉

Begeleiding naar een gezonde relatie met eten
We gaan samen kijken naar jouw patronen, waarom het nu nog niet lukt én hoe je stapje voor stapje keuzes kan gaan maken waar je blij van wordt!

Een mindset die je jouw hele leven mee kan nemen
Als mental coach help ik je om op een andere manier over eten, jezelf en je lichaam te gaan denken. Een mindset die niet als volhouden voelt, maar die je moeiteloos zal afgaan.

Jezelf GOED voelen
We focussen niet alleen op eten, maar op alles wat ervoor zorgt dat jij je GOED zal gaan voelen. Beweging, ontspanning, balans tussen werk/privé en liefdevoller met jezelf en je lichaam om gaan.

KENNIS ZONDER IMPLEMENTATIE LEIDT TOT FRUSTRATIE

Wéten wat gezond eten is. Of wéten welke tools je kan inzetten. Is nog niet genoeg.
Sterker nog, het is VERRE van genoeg.

Daar ligt het probleem vaak ook niet. Je weet het wel, maar door wat voor reden dan ook lukt het je niet om het daadwerkelijk toe te passen.

En dat is juist waar ik je bij ga helpen tijdens dit coachtraject! Dat is de kracht van een coach en mijn liefdevolle spiegel die ik je ga voorhouden. Je moet het natuurlijk nog wél zelf doen, maar ik help je om het "weten" of je "kennis" ook om te zetten in acties en nieuwe gewoontes 🙂

ZIJ GINGEN JE VOOR

Door de focus op zelfliefde is mijn eetpatroon nu in balans

"Ik had een verstoorde relatie met eten door jarenlang veel obsessieve diëten. Periodes van obsessief afvallen wisselden af met fikse eetbui periodes. Iets ertussenin bestond niet.
Ik raakte in paniek toen mijn psycholoog zei dat "het echt niet oké is om zoveel aan eten te denken". Door jouw mindset challenge wist ik gewoon dat ik bij jou moest zijn daarvoor.
Nu kan ik zeggen dat ik echt een heel leuk mens ben. Ik ben nog zo veel meer dan alleen mijn lichaam. Ik vind mijzelf van binnen leuk, waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd. Als ik nu in de spiegel kijk en iets zie waar ik niet tevreden mee ben denk ik "ach, ik zie er niet precies uit zoals ik nu zou willen, maar ik weet dat ik een heel leuk persoon ben, dus het is oké". Dat is echt compleet nieuw voor mij.
Juist door het afvallen en gedachtes omtrent eten los te laten en daarvoor in de plaats te focussen op liefde voor mijzelf heb ik mijn eetpatroon weer meer in balans gekregen. Mijn eetbuien zijn zo goed als weg en kan steeds beter luisteren naar mijn lichaam. En als ik merk dat ik weer erg in mijn hoofd ga zitten, heb ik de tools om ermee om te gaan en weer rustig in mijn hoofd te worden. Ik kan je aanraden aan iedereen die ook kampt met eetbuien, een verstoorde relatie met eten heeft, een laag zelfbeeld heeft of die op een andere manier niet lekker in haar vel zit." - Joya Pinna (22) student uit Enschede

Mijn eetbuien zijn weg en ik heb weer rust in mijn hoofd

"Voor de coaching had ik last van eetbuien en was het bij mij echt alles-of-niets. Ook kon ik nooit de rust in mijn hoofd vinden. Daardoor was ik niet blij met mijzelf, mijn lichaam en dat maakte mij gewoon ongelukkig. Ik heb nog even getwijfeld voor welke coach ik zou gaan, maar bij jou Milou kreeg ik gewoon meteen een goed gevoel, dus heb ik voor jou gekozen.
Het belangrijkste wat ik uit de coaching heb gehaald is dat je mij hebt geholpen om meer bewust te zijn van wat en waarom ik eet en om beter naar mijn lichaam te leren luisteren. Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik dat even niet heb, weet ik wat ik eraan kan doen. Ook kan ik mijn eigen energie beter beschermen door jouw oefeningen. Daarnaast heb ik echt geleerd om tijd voor mijzelf te nemen, zo fijn. En oja, mijn eetbuien zijn ook helemaal weg!
Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen en deze tijd en investering echt aan jezelf te gunnen. Ik vond het super leuk om door jou gecoacht te worden en leer nog elke dag van je. Bedankt Milou!" - Ingrid Mutsaars uit Amsterdam

Ik hou nog steeds 10 ballen hoog, maar nu vanuit de ontspanning en balans

"Als moeder van 2 kinderen, als vrouw, als eigenaresse van een nagelstudio en met sociale activiteiten had ik het gevoel dat ik 10 ballen hoog te houden had, terwijl ik tegelijkertijd in een sneltrein op een wiebelplankje stond. Daarnaast had ik een te grote rugzak met informatie over eten, hield ik al jaren met calorieën bij, maar wist gewoon niet meer wat normaal en gezond was. Ook had ik een slecht zelfbeeld. Dat ging niet langer zo, want niet alleen ik, maar ook mijn gezin leed eronder. Ik wilde terug naar de basis. Gewoon lekker normaal, maar gezond eten. En leren luisteren naar mijn lichaam. 
Ik dacht vroeger altijd dat alles beter was als ik slank was. Maar hoe ik mij nu voel is zó veel meer waard. Ik ben liever voor mijzelf en mijn lichaam. Ik kan meer loslaten. Ik heb meer schijt aan alles. En ik mag er zijn met maat 40. 
Ook mag ik nu alles eten van mijzelf, maar eet daardoor juist veel minder ongezond dan voorheen.   Mijn snaaibuien zijn zo goed als weg. Ik eet normaal, gezond, luister naar mijn lichaam én kan genieten. Zo fijn. 
Ik heb nog steeds 10 ballen hoog te houden hoor, maar besef mij dat dat ook in een stoptrein i.p.v. sneltrein kan, of zelfs op het perron terwijl de ballen even naast mij rusten. Daar heb ik zelf een keuze in. Me-time momentjes zijn voor mij heilig nu. Al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook. 
Wat ik anderen nog wil meegeven is zet jezelf op 1, niet alleen voor jezelf maar ook de mensen om je heen en als het niet lukt vraag daar hulp om. Ik ben in ieder geval super blij dat ik het gedaan heb. Dankjewel." - Nathalie Menkhorst (33) nagelstyliste en moeder uit Doetinchem

Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd

Ik was altijd gehaast, geen tijd om te eten, constant met werk bezig en nam geen tijd voor mezelf. Ook voor eten nam ik de tijd niet. In het begin twijfelde ik of dit zou werken. Ik had immers al van alles geprobeerd. Er is denk ik geen één dieet wat ik niet heb gevolgd. Ik heb rust gevonden. Waar ik voorheen constant met werken bezig was, waardoor ik de lunch oversloeg, omdat ik van overleg naar overleg huppelde is de knop omgegaan en plan ik vrije tijd voor de lunch in. Ook neem ik meer de tijd voor mezelf en sluit op tijd de laptop af en leg ik mijn werktelefoon weg. Het is heerlijk om jezelf niet meer te haasten en waarom zou je....het werk komt immers toch nooit af. Ook kon ik me soms slecht voelen als ik een snoepje op had, daar maak ik me nu niet meer druk om... Wanneer ik zin heb in iets lekkers, dan neem ik dat zonder enige vorm van een schuldgevoel, heerlijk is dat. Ik voel me veel relaxter. Het is zo heerlijk om tijd voor jezelf te hebben, waardoor ik ook meer tijd heb om beter voor mijn lichaam te zorgen. Je hebt maar één lichaam en door drukte vergeten we vaak het belang om er goed voor te zorgen en de geest te ontzorgen. Tijd voor jezelf nemen, dat is echt belangrijk en relativeren. Minder druk maken over zaken waar je toch geen invloed op hebt. Loslaten that's the key word! De coachsessies heb ik als zeer prettig ervaren. Je kan helemaal jezelf zijn bij Milou en ze stelt de juiste vragen. Ze houdt je een spiegel voor, wat zeer effectief werkt. Ik had zelf meer gebruik kunnen en wellicht moeten maken van het contact met Milou in het begin van het traject. Jazeker! Ik zou dit aanraden aan iedereen die moeite heeft met loslaten. Als je eenmaal weet hoe je kan loslaten, wordt je leven zoveel makkelijker en het geeft zoveel meer rust. Ik ben niet meer constant met werkdingen bezig of met wat ik wel en niet mag eten... Ik geniet nu veel meer en dat is een heerlijk gevoel. Ik wil je nogmaals bedanken Milou voor alle sessies en je inspirerende woorden. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd 🙂 - Shirley, 45 jaar

Ik ben veel zelfverzekerder en blijer en zit super in mijn lijf

"Voordat ik aan het coaching traject liep ik tegen een aantal dingen aan: weinig energie, nergens zin in, altijd bezig met eten maar er geen grip op kunnen krijgen en ook niet afvallen. Merkte dat ik in een negatieve spiraal zat waar ik niet uit kon komen. Nee, ik wist dat ik uit de situatie wilde waar in in zat. Dit nog 20 jaar zeker niet, dus er moest iets veranderen nooit getwijfeld. Het gaat nu heel erg goed, ik ben in een half jaar heel anders naar mezelf en het leven aan gaan kijken. Milou heeft me geholpen om alles in een ander perspectief te zien, ik heb een alles of niets mentaliteit en dat is niet altijd handig, tussen oplossingen zijn ook goed als dit je ook op het juiste of gewilde pad brengen. Ze heeft me in laten zien dat als je een duidelijk doel voor ogen hebt je dit kunt bereiken. Ik heb nu heel veel energie, ben totaal niet meer met eten bezig, sport lekker omdat ik het leuk vindt en zit super in mijn lijf. Ik voel me zoveel beter. Ik heb weer zin om elke dag op te staan en te werken aan mijn nieuwe uitdagingen, dat was een half jaar geleden totaal niet aanwezig. Ook ben ik niet meer afgeleid door allerlei randzaken, voel me veel zelfverzekerder en blijer. We hebben heel veel laagjes weggehaald om tot een aantal kernpunten te komen. Wat ik mooi vond om te zien is dat we steeds in verschillende gesprekken op dezelfde kernpunten terecht kwamen. Ik ben zelf heel veel aan de slag gegaan ik heb mezelf beter leren kennen en ik moet vooral heel goed naar mezelf luisteren want ik weet heel goed wat ik wil. Ik vind de coaching sessies heel fijn, elke sessie draagt bij, je komt elke keer weer een stukje verder met je vragen en werkt naar je doel. Ik vind je als coach heel prettig om mee samen te werken, rustig, kan goed tot de kern komen, veel positieve energie. Ik kan zo niet iets bedenken wat voor mij beter kon. Zeker het heeft mij zoveel gebracht, het is een cadeautje aan jezelf. Heel erg bedankt Milou, het coachingstraject heeft mij zoveel positieve inzichten gegeven en ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb."  - Maaike, 42 jaar

Eten neemt veel minder een mentale plek in

"Het grootste probleem waren mijn eetbuien; vlak voordat ik begon met het coachtraject bij Milou kon ik eigenlijk niet meer in mijn eentje 's avonds op de bank zitten zonder te keukenkastjes leeg te eten. Daarnaast trackte ik al een hele lange tijd mijn eten. Dat was door te tijd heen wel iets minder streng worden, maar daardoor at ik nauwelijks op gevoel. En als ik een keer niet trackte, resulteerde dat toch onbewust in een soort 'alle remmen los'. Ja, best wel! Naast dat het toch een flinke investering is, vond ik het ook heel spannend om mijn manier van eten los te laten en met mijn eetpatroon en mezelf aan de slag te gaan. Ik ga nu veel relaxter met eten om. En omdat ik niet meer track, kan ik veel beter luisteren naar mijn verzadigingsgevoel. Met de rust die dit hele traject me heeft gegeven. De rust om op de alleen bank te kunnen zitten, spontaan door de weeks iets lekkers te eten, niet 'per se' in het weekend iets lekkers te hoeven eten... Ik ben in elk geval een veel gezelligere eetpartner 😉 Maar belangrijker is dat eten nu veel minder mentale plek inneemt: ik probeer grotere maaltijden te eten, waardoor erlanger tussen mijn maaltijden of snacks zit. En als ik dan iets besluit te eten, kan ik ook vele meer luisteren naar waar ik trek heb in plaats van dat ik het van te voren al heb getrackt - vaak plande ik 's ochtends zo ongeveer mijn hele dag al in. Dat ik toch veel meer in de alles-op-niets-mindset zat dan ik dacht, dat ik niet meteen doodga als ik even niet eet (haha) en dat ik best goed op grote maaltijden ga. De coachsessies waren heel fijn om me een beetje 'op het rechte pad' te houden. Je was streng waar nodig, maar ook positief en bemoedigend. Zoals ik je al appte: als we elkaar hadden gesproken had ik er vaak weer helemaal vertrouwen en zin in. Ja ik zou dit absoluut aanraden. Ik zou niet weten aan wie niet, maar zeker aan meiden van mijn leeftijd die worstelen met eten, of dat nou eetbuien zijn of obsessief tracken. Dank je wel voor al je hulp. Ik heb echt heel veel aan je coaching gehad en je hebt me een hele fijne basis gegeven waar ik hopelijk de rest van mijn leven op kan voortborduren 🙂 " - Elise, 31 jaar

Je bent op een prettige manier direct, het waren fijne gesprekken. Ik kan nu luisteren naar mijn gevoel, geniet meer en ben rustiger wat eten betreft

"Ik was erg veel met eten bezig, groot deel van de dag dacht ik: Wat ga ik eten? Wanneer ga ik eten? Hoe ziet de komende week eruit? Dit vroeg veel energie en had daardoor (vooral tijdens etentjes) minder aandacht voor anderen, zo zonde. 
Ik heb niet getwijfeld, want onze intake was fijn. Een aantal jaar geleden liep ik hier ook tegenaan en heb ik 2x een traject bij een psycholoog gehad, maar dat had helaas niet geleid tot blijvende gedragsverandering. Daarom zocht ik naar een andere manier van hulp en nu kan ik zeggen dat ik er bij jou echt meer uitgehaald heb! Het verschil is vooral dat Milou in 'dezelfde leefwereld' zit, zich erg goed kan inleven en de juiste vragen kan stellen. Het voelt daardoor ook niet gek om bepaalde dingen te zeggen (waar je je tegenover anderen soms voor schaamt).
Mijn belangrijkste leerpunten zijn: luisteren naar mijn gevoel in plaats van mijn gedachten. Nu kan ik op een natuurlijke manieren compenseren na bijvoorbeeld een BBQ door te luisteren naar mijn lichaam. Ik geniet meer van ongezonde dingen. Het was echt een eye-opener dat eten niet altijd goed voor je lichaam hoeft te zijn, maar dat het soms gewoon goed is voor je geest. Ik ben nu veel rustiger wat eten betreft en ik besef nu echt dat anderen mij niet mooier/knapper/leuker vinden als ik slank ben.
Je bent op een prettige manier direct. Je stelt directe vragen die mij aan het denken zetten. En vind het vooral heel knap dat je goed onthoudt wat ik heb gezegd. Je kunt het precies herhalen. 
Ik zou de coaching zeker aanbevelen! Eigenlijk aan iedereen die op het gebied van voeding, lichaam of zelfbeeld iets wilt veranderen." - Margot (29) uit Nijmegen (foto is van het cadeautje wat ik na het traject kreeg)

Ik voel me nu sterker in mijn schoenen staan wat mijn eetpatroon betreft, ik heb het gevoel dat ik de controle terug heb

"Voordat ik met de coaching begon wist ik echt wel wat gezond en ongezond is, maar lukte het mij niet om afscheid te nemen van de dagelijkse snoepbuien. Natuurlijk heb ik getwijfeld om te starten met de coaching, het bedrag is geen broodje kaas, maar uiteindelijk is gezondheid natuurlijk super belangrijk en koos ik ervoor om dit in mijzelf te investeren. Dat was het ook zeker waard!
Ik ben lekker flink gaan bewegen en heb mijn eetpatroon kunnen aanpassen. Nu voel ik mij een stuk gezonder en de trek in zoetigheid is een stuk minder geworden. Als ik echt zin heb in iets, dan sta ik mezelf dat toe. Soms nog iets te vaak hoor, maar ik probeer daar nu op een positieve manier mee om te gaan i.p,v. op een negatieve manier. Ik heb het gevoel dat ik de controle terug heb.
Ik voel me nu sterker in mijn schoenen staan wat mijn eetpatroon betreft en kan vaker voor mn lange termijn gezondheid kiezen i.p.v. voor korte termijn de verleiding van zoetigheid.
Ik zou de coaching aanraden aan mensen die zelf eigenlijk wel weten wat gezond/ongezond eten is, maar mentaal een duw nodig hebben om het ook te doen en vol te houden. Als laatste wil ik nog zeggen: Milou, hartelijk dank voor je hulp!" -  M.W. (42) sales manager uit Deventer

PERSOONLIJK LEKKER IN JE LIJF TRAJECT

Bevrijd jezelf van eetbuien en de strijd rondom eten en je lichaam. Vind de rust, balans en geniet weer van het leven! Laat mij je helpen en begeleiden met dit ALL IN coach traject:

• 6 maanden persoonlijke begeleiding
• 9x een 1-op-1 coach sessie (online of in Nijmegen)
• Mail en WhatsApp contact
• Mijn persoonlijke ervaring, aandacht en coaching
• 'Geen resultaat, geld terug' garantie 🙂
• BONUS: Toegang tot het Kom in balans en Lief Lichaam programma t.w.v. €994,-

€1.697,-

(of €299,- per maand)

Zijn wij een match?

OOK ZIJ GINGEN JE VOOR

Liefde voor mijzelf, trots zijn en me goed voelen vind ik nu belangrijker dan afvallen

"Voordat ik aan de coaching begon liep ik vooral aan tegen mijn gewicht en de onzekerheid die hiermee gepaard ging. Mijn eerste sessies gingen ook vooral over wat ik het beste kon doen qua voeding en beweging. Ik heb van tevoren wel wat twijfels gehad of ik dit wel moest doen en of het niet de ‘zoveelste poging’ zou zijn, maar gaandeweg de coaching ging het steeds minder over voeding en beweging en meer over mijn zelfbeeld. Ik moest eerst van mezelf leren houden zoals ik ben, voordat ik goed voor mezelf kon gaan zorgen, want ik ben het waard toch? 🙂
Veel van de sessies waren behoorlijk confronterend, maar ook eye-openers. Wat best heftig kon zijn, maar ik haalde er iedere keer positieve dingen uit en merkte dat ik lekkerder in m’n vel ging zitten en vrolijker was.
Ik kan de coaching iedereen aanraden, maar vooral mensen met onzekerheden over hun lichaam. Want de belangrijkste les die ik heb geleerd: het afvallen is niet het belangrijkste, maar wel de liefde voor jezelf, trots zijn op jezelf en jezelf fijn voelen in je lichaam, zonder daar een getal op de weegschaal aan te hangen. Dankjewel Milou." - Michelle de Jezus uit Elst

Marijke testimonial balans coaching

Ik kan nu meer loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker

"Voordat ik met de coaching begon probeerde ik mijn kcal bij te houden in een app, maar dat ging dan drie dagen goed en kreeg dan enorme vreetbuien waar ik mij erg rot over voelde. Ik kon daar dan dagen in blijven hangen en het lukte mij gewoon niet om dit te doorbreken.
Ik heb wel getwijfeld. Ik vond het best duur en dacht "gaat dit mij wel helpen, ik heb al zoveel dingen geprobeerd". Maar jij hebt echt een andere manier van kijken door de focus op mindset. Ik ben super blij dat ik ervoor gegaan ben en heb totaal geen spijt van deze investering.
Nu ben ik niet meer continue met eten bezig, maar maak wel bewuste keuzes. Ik sla niet meer zo door en kan meer genieten. Als ik dan een keer een slechte dag heb gehad, blijf ik er niet in hangen, voel me niet schuldig, maar pak het gewoon weer op. Je hebt me ook de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan.
Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die geen balans kan vinden tussen gezond eten en genieten, die vaak doorslaan of eetbuien hebben. Ik vond je heel fijn als coach, ik durfde alles tegen je te zeggen en had na elk gesprek een heel fijn gevoel. Door de coaching heb ik alles wat meer kunnen loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker." - Marijke, verpleegster uit Arnhem

Realistische doelen die voor mij haalbaar zijn, ik ervaar rust én ben afgevallen

"Mijn reden om te starten was dat mijn motivatie om gezond te eten telkens weg viel. En op momenten dat ik dan zondigde, had ik meteen een heel slecht gevoel over mijzelf en voelde mij net een 'olifantje op de zetel'. Achteraf besefte ik dat ik eigenlijk ook heel onrustig was.
Ik twijfelde zeker om te starten. Het was een dikke som en vroeg mij af of het wel een effect zou hebben. Ik heb al zoveel geprobeerd, wat kan zij mij nu nog bijbrengen, dacht ik. Ik was erg sceptisch moet ik eerlijk zeggen.
Ik dacht in eerste instantie dat we veel op eten zouden focussen, maar daar lag de essentie van het probleem niet. Ik besef nu dat je in je hoofd sterk moet staan en dat rust en luisteren naar je lichaam erg belangrijk is.
Wat je erg goed hebt gedaan is dat je mij niets verplicht hebt. Ik mag snoepen en 2x per week sporten is ook oké. Realistische doelen die haalbaar zijn in mijn leven. Ik ervaar meer rust, ben afgevallen en krijg veel complimenten. De toegevoegde waarde die je hebt geleverd is dat je het heel persoonlijk hebt gemaakt. Wat is voor mij belangrijk en waar voel ik mij goed bij?
Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die al geïnteresseerd is in gezond eten, maar dezelfde struggle heeft als ik. Iedereen die het wel wil, maar die het niet lukt om vol te houden. Ik ben echt razend enthousiast over wat er gebeurd is. Je hebt mij wijsheid bijgebracht voor de rest van mijn leven. Hele dikke merci." - Sofie van Laer, moeder en full time werkend uit Korkbeek-Lo (België)

NOG EEN AANTAL REACTIES

STOP MET DIE STRIJD EN LAAT MIJ JOU HELPEN OM JE LEKKER IN JE LIJF TE GAAN VOELEN

Mental balans coach

IK BEN MILOU

Ik ben Milou van Aal. Voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om het krijgen van een gezonde relatie met voeding en een positief zelfbeeld. Ik heb jaren gestreden met mijn gewicht en eetpatroon, dus ik weet alles van die strijd, vicieuze cirkel en negatieve gedachten. Drie jaar geleden kwam ik in mijn tweede burn-out en ben daar sterker uitgekomen dan ooit.

Vanaf toen ben ik mijn bedrijf HealthiNut full-time in gaan zetten om andere vrouwen te helpen om hun gezondste én gelukkigste versie van zichzelf te worden. Ik heb enorm veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, therapieën, retraites, coaches en kennis op het gebied van voeding, mindset en zelfliefde. Daarnaast heb ik een intuïtief coach en mental coach opleiding gedaan. Dat alles zet ik in om jou te helpen en coachen naar een gezonde relatie met eten en met je lichaam, zodat ook jij jouw gezondste en gelukkigste leven kan gaan leven.

KIES JIJ VOOR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN EN LEVEN MET MEER LIEFDE VOOR JEZELF?

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM:

 • De strijd met eten vaarwel te zeggen en te leren vertrouwen op de signalen van jouw lijf?
 • De "rem" te vinden en af te rekenen met eetbuien?
 • Nu eens écht goed voor je lijf te gaan zorgen?
 • Af te rekenen met die onzekerheid en "niet goed genoeg" stemmetjes?
 • In te gaan zien hoe mooi je bent?
 • Te voelen dat jij en jouw lijf het allerbeste verdienen?
 • Jezelf op 1 te zetten?
 • En weer volledig ontspannen te kunnen genieten van het leven?

En weet je ook wel dat dit je alleen níet gaat lukken?

Laten we dit dan samen gaan doen 🙂