1-op-1 COACHING

PERSOONLIJKE COACHING NAAR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN EN JE LICHAAM

Leef je van dieet naar dieet, ben je (te) streng met voeding/sporten bezig, maar lukt het je toch niet om vol te houden of heb je een verstoorde relatie met voeding? 

Ik weet hoe lastig het kan zijn. Jarenlang heb ik zelf gestreden met mijn voeding en lichaam. In een paar jaar tijd ben ik 20 kilo afgevallen, met veel vallen en opstaan. Door een te strenge manier van eten/sporten en een burn-out heb ik uiteindelijk fikse eetbuien gekregen en ben ik weer 10 kilo aangekomen. 

Niet alleen mijn relatie met eten was toen verstoord, ook mijn zelfbeeld was negatief en laag.

Zelfs op mijn slankst was ik nog niet tevreden met mijn lichaam…

Dat moest anders! 

Totdat ik mij realiseerde dat dat niet was hoe ik wilde leven. Ik besloot om te kiezen voor een manier van eten en leven die ik voor altijd vol kon houden. Eten en leven met liefde en respect voor mijzelf en mijn lichaam. 

Nu eet ik helemaal op gevoel, met een gezonde basis en met genoeg ruimte om te genieten van sociale gelegenheden. Ik ben helemaal in balans en houd zonder veel moeite mijn gezonde gewicht vast. Maar dat niet alleen: ik kan eindelijk in de spiegel kijken en tevreden zijn met mijzelf en mijn lichaam! En daar kan ik jou ook bij helpen... 

HERKEN JIJ JEZELF IN ÉÉN VAN DE VOLGENDE PUNTEN?

1. Je weet wel wat over gezond eten en leven, maar op de een of andere manier houd je het niet vol. Je hebt een echte alles-of-niets mindset, ervaart veel strijd met eten of je kan zelfs niet meer echt genieten van "ongezonde" dingen.

2. Je hebt een verstoorde relatie met voeding. Je hebt veel diëten geprobeerd of calorieën geteld met een app, maar niets lijkt voor je te werken. Of je voelt je er in ieder geval niet goed bij. Ook ben je de hele tijd met eten bezig, wat je helemaal gek maakt.

3. Je hebt regelmatig last van eetbuien of overeten. Feestjes, stressvolle dagen, emoties, avonden en weekenden zijn jouw grootste valkuilen. Misschien kijk je er zelfs wel tegenop in plaats van dat je er naar uit kijkt. Of je kan het nooit bij 1 koekje, chocolaatje of handje chips laten.

4. Je voelt je niet lekker met je lichaam en bent er onzeker over. Je bent niet happy met je spiegelbeeld en je wilt je graag mooier en zelfverzekerder voelen.

Balans coaching voeding

MAAR WIL JE HEEL GRAAG?

1. In balans eten en leven. Je eet zonder veel moeite gezond, maar kan ook genieten van minder voedzame dingen, zonder daarin door te slaan. Je sport omdat je er energie van krijgt en zorgt voor voldoende ontspanning. Kortom: je krijgt weer energie van je leefstijl!

2. Niet meer de hele dag met eten bezig zijn. Je hebt geen dieet, schema of app meer nodig, maar eet op gevoel. Daardoor kan je obsessieve gedachten loslaten en krijg je weer rust in je hoofd en energie voor de leuke dingen.

3. Een goede manier vinden om met feestjes, gelegenheden, maar ook met stress en emoties om te gaan. Zo kan je eindelijk afrekenen met eetbuien en overeten, zodat ze jouw gezondheid, gewicht en lichaam niet meer in de weg staan.

4. Happy en zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken. Je vindt jezelf en je lichaam goed genoeg, je ziet in de spiegel wat je mooi vindt aan jezelf en straalt dit ook uit.

JE HOEFT HET NIET MEER ALLEEN TE DOEN!

Als ik een paar jaar geleden had geweten wat ik nu weet, had ik direct een coach ingeschakeld.
Iemand die meekijkt,
die je in de juiste richting stuurt,
die een stok achter de deur is,
die er zelf ook ervaring mee heeft,
en je precies de juiste vragen kan stellen om tot de juiste inzichten te komen.

Iemand die je coacht naar een gezonde relatie met voeding,
die bij je lichaam en leven past,
waar je energie uit haalt,
die in balans is,
waarin je kan genieten,
waar je gelukkig van wordt,
en waarin je er gewoon niet meer zo veel mee bezig hoeft te zijn.

En als ik tegelijkertijd aan mijn zelfbeeld en zelfliefde had kunnen werken was dat helemaal twee-in-één geweest!

Als ik toen had geweten hoe waardevol een coach is, had ik daar geen seconde aan getwijfeld.
Nu laat ik mijzelf ook coachen op zowel fysiek, mentaal als business vlak en eigenlijk wil ik nooit meer zonder.

En dat gun ik jou ook!

"MIJN EETBUIEN ZIJN WEG EN IK HEB WEER RUST IN MIJN HOOFD"

"Voor de coaching had ik last van eetbuien en was het bij mij echt alles-of-niets. Ook kon ik nooit de rust in mijn hoofd vinden. Daardoor was ik niet blij met mijzelf, mijn lichaam en dat maakte mij gewoon ongelukkig. Ik heb nog even getwijfeld voor welke coach ik zou gaan, maar bij jou Milou kreeg ik gewoon meteen een goed gevoel, dus heb ik voor jou gekozen.

Het belangrijkste wat ik uit de coaching heb gehaald is dat je mij hebt geholpen om meer bewust te zijn van wat en waarom ik eet en om beter naar mijn lichaam te leren luisteren. Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik dat even niet heb, weet ik wat ik eraan kan doen. Ook kan ik mijn eigen energie beter beschermen door jouw oefeningen. Daarnaast heb ik echt geleerd om tijd voor mijzelf te nemen, zo fijn. En oja, mijn eetbuien zijn ook helemaal weg! 

Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen en deze tijd en investering echt aan jezelf te gunnen. Ik vond het super leuk om door jou gecoacht te worden en leer nog elke dag van je. Bedankt Milou!" - Ingrid Mutsaars

"DOOR DE FOCUS OP ZELFLIEFDE IS MIJN EETPATROON NU IN BALANS"

"Voordat ik bij jou kwam had ik een verstoorde relatie met eten door jarenlang heel veel obsessieve diëten. Periodes van obsessief afvallen wisselden af met fikse eetbui periodes. Iets ertussenin bestond niet. En eten omdat ik honger had of stoppen omdat ik vol zat al helemaal niet. Ik dacht alleen maar, helpt het met afvallen ja of nee? En in eetbui periodes dacht ik juist helemaal niet na. Ook had ik een erg laag zelfbeeld.

Ik had van de psycholoog net het label Boulimia gekregen, maar raakte alleen maar meer in paniek toen hij zei dat "het echt niet oké is om zoveel aan eten te denken". Door jouw mindset challenge wist ik gewoon dat ik bij jou moest zijn. Ik heb ook geen seconde getwijfeld

Nu kan ik zeggen dat ik echt een heel leuk mens ben. Ik ben nog zo veel meer dan alleen mijn lichaam. Ik vind mijzelf van binnen leuk, waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd. Als ik nu in de spiegel kijk en iets zie waar ik niet tevreden mee ben denk ik "ach, ik zie er niet precies uit zoals ik nu zou willen, maar ik weet dat ik een heel leuk persoon ben, dus het is oké". Dat is echt compleet nieuw voor mij. 

Juist door het afvallen en gedachtes omtrent eten los te laten en daarvoor in de plaats te focussen op liefde voor mijzelf heb ik mijn eetpatroon weer meer in balans gekregen. Mijn eetbuien zijn zo goed als weg en kan steeds beter luisteren naar mijn lichaam. En als ik merk dat ik weer erg in mijn hoofd ga zitten, heb ik de tools om ermee om te gaan en weer rustig in mijn hoofd te worden. 

Ik kan je aanraden aan iedereen die ook kampt met eetbuien, een verstoorde relatie met eten heeft, een laag zelfbeeld heeft of die op een andere manier niet lekker in haar vel zit." - Joya Pinna

UNIEKE BALANS, LEEFSTIJL EN ZELFBEELD COACHING

Als voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het verkrijgen van een gezonde relatie met eten en met je lichaam.

Ik sta niet achter diëten, calorieën tellen of eetschema's die standaard voedingscoaches en diëtisten wel gebruiken. Ik kijk samen met jou naar jouw ideale leefstijl, persoonlijke en fysieke doelen. En bovenal: hoe komt het dat het nu nog niet lukt, wat zijn jouw valkuilen en hoe kan je die overwinnen. We kijken daarbij naar voeding, beweging en ontspanning en streven naar een gezonde relatie met eten en je algehele leefstijl. Maar het belangrijkste blijft: jouw mindset en manier van denken, want daar valt of staat het mee!

Uniek aan deze coaching is dat we naast een gezonde relatie met eten ook focussen op een positief zelfbeeld.

Je gezond, fit en energiek voelen behaal je door gezond en gebalanceerd te leven, maar jezelf goed genoeg, mooi en zelfverzekerd voelen komt van binnen. Dat is ook de reden dat we streven naar zelfacceptatie, een positief zelfbeeld en liefde voor jezelf. Wat vervolgens weer een positief effect heeft op je leefstijl! Dus ik help je om uit die negatieve vicieuze cirkel te stappen en plaats te maken voor een positieve cirkel van gezond leven, positief denken en zelfliefde. 


Gezonde relatie met eten


Door de juiste manier van denken


Met een positief zelfbeeld en zelfliefde

"LIEFDE VOOR MIJZELF, TROTS ZIJN EN ME GOED VOELEN VIND IK NU BELANGRIJKER DAN AFVALLEN"

"Voordat ik aan de coaching begon liep ik vooral aan tegen mijn gewicht en de onzekerheid die hiermee gepaard ging. Mijn eerste sessies gingen ook vooral over wat ik het beste kon doen qua voeding en beweging. Ik heb van tevoren wel wat twijfels gehad of ik dit wel moest doen en of het niet de ‘zoveelste poging’ zou zijn, maar gaandeweg de coaching ging het steeds minder over voeding en beweging en meer over mijn zelfbeeld. Ik moest eerst van mezelf leren houden zoals ik ben, voordat ik goed voor mezelf kon gaan zorgen, want ik ben het waard toch? 🙂

Veel van de sessies waren behoorlijk confronterend, maar ook eye-openers. Wat best heftig kon zijn, maar ik haalde er iedere keer positieve dingen uit en merkte dat ik lekkerder in m’n vel ging zitten en vrolijker was.

Ik kan de coaching iedereen aanraden, maar vooral mensen met onzekerheden over hun lichaam. Want de belangrijkste les die ik heb geleerd: het afvallen is niet het belangrijkste, maar wel de liefde voor jezelf, trots zijn op jezelf en jezelf fijn voelen in je lichaam, zonder daar een getal op de weegschaal aan te hangen. Dankjewel Milou." - Michelle de Jezus

HET RESULTAAT DAT WIJ SAMEN KUNNEN GAAN BEHALEN:

  • Een gezonde relatie met voeding, met een gezonde voedzame basis en kunnen genieten van minder voedzame dingen zonder door te slaan
  • Een leefstijl waarin voeding, beweging en ontspanning in balans zijn, zodat je gezond en energiek zal zijn en je zo zal voelen
  • Niet meer zoveel met eten bezig zijn en rust in je hoofd, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de leuke en belangrijke dingen in het leven
  • Een krachtige mindset, waardoor je die gezonde relatie met eten krijgt en de knop voor altijd aan kan houden
  • Een positief zelfbeeld, zodat je eindelijk zelfverzekerd voor de spiegel en in bikini kan staan

DIT HOUDT DE COACHING IN:

 

Online 1-op-1 coaching (of offline in Wijchen/Nijmegen)
Elke twee weken een online of offline coach gesprek van 45-60 minuten

Altijd bereikbaar
Gedurende het traject kan je mij altijd mailen of via WhatsApp bereiken

Exclusieve aandacht voor jou en jouw doelen
Elk persoon is uniek, vandaar een persoonlijke benadering

Begeleiding naar een gezonde relatie met eten
Hoe krijg je die gezonde relatie, hoe eet je op gevoel en hoe krijg je die gezonde balans

Door middel van de juiste mindset
Op de juiste manier leren denken om de juiste balans keuzes te gaan maken

Focus op balans
Alles draait om balans. Tussen voedzaam en minder voedzaam. Tussen inspanning en ontspanning. En tussen gevoel en verstand.

Focus op zelfbeeld en zelfliefde
Gezond leven is niets waard als jij je niet happy en zelfverzekerd in je eigen lichaam voelt

"Ik kan nu meer loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker"

"Voordat ik met de coaching begon probeerde ik mijn kcal bij te houden in een app, maar dat ging dan drie dagen goed en kreeg dan enorme vreetbuien waar ik mij erg rot over voelde. Ik kon daar dan dagen in blijven hangen en het lukte mij gewoon niet om dit te doorbreken. 

Ik heb wel getwijfeld. Ik vond het best duur en dacht "gaat dit mij wel helpen, ik heb al zoveel dingen geprobeerd". Maar jij hebt echt een andere manier van kijken door de focus op mindset. Ik ben super blij dat ik ervoor gegaan ben en heb totaal geen spijt van deze investering

Nu ben ik niet meer continue met eten bezig, maar maak wel bewuste keuzes. Ik sla niet meer zo door en kan meer genieten. Als ik dan een keer een slechte dag heb gehad, blijf ik er niet in hangen, voel me niet schuldig, maar pak het gewoon weer op. Je hebt me ook de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan. 

Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die geen balans kan vinden tussen gezond eten en genieten, die vaak doorslaan of eetbuien hebben. Ik vond je heel fijn als coach, ik durfde alles tegen je te zeggen en had na elk gesprek een heel fijn gevoel. Door de coaching heb ik alles wat meer kunnen loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker." - Marijke

Marijke testimonial balans coaching

3 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Online of offline coach gesprekken
• Focus op gezonde relatie met voeding en lichaam
• 3 maanden
• 6 coach gesprekken à 45-60 minuten
• Onbeperkt mail en WhatsApp contact

€690,-
of €249,- per maand

Plan een gratis gesprek

6 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Online of offline coach gesprekken
• Focus op gezonde relatie met voeding en lichaam
• 6 maanden
• 12 coach gesprekken à 45-60 minuten
• Onbeperkt mail en WhatsApp contact

€1.290,-
of €239,- per maand

Plan een gratis gesprek

ZIJ GINGEN JE VOOR

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe vaak is de coaching?

De coach gesprekken zullen gemiddeld om de twee weken plaatsvinden.

Waar is de coaching?

De online coach gesprekken vinden plaats via videoverbinding via Skype. Ook is het mogelijk om in Wijchen offline gesprekken te plannen.

Hoe lang duurt de coaching?

De gesprekken zullen ongeveer 45-60 minuten duren.

Wat kan ik van de coaching verwachten?

De coaching is persoonlijk en volledig gericht op bewustwording en gedragsverandering. We zorgen ervoor dat we tot de kern van jouw probleem komen en vanuit daaruit praktische stappen nemen richting jouw doel.

Hoe vaak kan ik je mailen of WhatsAppen?

Tussen onze gesprekken door krijg je onbeperkt mail en WhatsApp contact als je iets wilt vragen, ergens mee zit of gewoon iets wilt delen. Zo vaak al je wilt dus.

Wat als ik tussentijds op vakantie ga?

Dat is geen probleem. Of we laten de gesprekken dan gewoon doorgaan via Skype (kan natuurlijk ook vanaf de telefoon vanuit het buitenland) of we pakken het na je vakantie weer op. Alles in overleg uiteraard.

Wat als ik korter dan 3 maanden coaching wil?

Helaas, dat is niet mogelijk. Om echt de benodigde stappen te gaan maken én ervoor te zorgen dat je ze behoudt wil ik minimaal 3 maanden nemen. Dat zijn in totaal 6 gesprekken. Ik gun jou het beste én een blijvend resultaat en dat kan ik je alleen garanderen als we hier voldoende de tijd voor nemen.

STOP MET DIE STRIJD EN LAAT MIJ JOU HELPEN

Mental balans coach

IK BEN MILOU

Ik ben Milou van Aal. Voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om het krijgen van een gezonde relatie met voeding en een positief zelfbeeld. Ik heb jaren gestreden met mijn gewicht en eetpatroon, dus ik weet alles van die strijd, vicieuze cirkel en negatieve gedachten. Drie jaar geleden kwam ik in mijn tweede burn-out en ben daar sterker uitgekomen dan ooit.

Vanaf toen ben ik mijn bedrijf HealthiNut full-time in gaan zetten om andere vrouwen te helpen om hun gezondste én gelukkigste versie van zichzelf te worden. Ik heb enorm veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, therapieën, retraites, coaches en kennis op het gebied van voeding, mindset en zelfliefde. Daarnaast heb ik een intuïtief coach en mental coach opleiding gedaan. Dat alles zet ik in om jou te helpen en coachen naar een gezonde relatie met eten en met je lichaam, zodat ook jij jouw gezondste en gelukkigste leven kan gaan leven.

KIES JIJ VOOR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN EN EEN POSITIEF ZELFBEELD?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via deze pagina. Of heb je een andere vraag? Stel hem dan hieronder. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.