PROGRAMMA'S & COACHING

HOE KAN IK JE HELPEN?

Neem een kijkje tussen het Kom In Balans programma, het Lief lichaam programmapersoonlijke 1-op-1 coaching of de 30 dagen balans boost. Kan je niet kiezen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij je past.

KOM IN BALANS

Met het Kom in balans programma leer je hoe jij een gezonde relatie met eten creëert en niet meer zoveel met eten bezig hoeft te zijn (rust in je hoofd dus) door de focus op een gezonde mindset en intuïtief eten.

LEES MEER...

LIEF LICHAAM

Met het Lief lichaam programma leer je om je lichaam lief te hebben. Om met meer acceptatie/liefde naar jouw lichaam te kijken, jezelf en je lichaam ook zo te gaan behandelen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

LEES MEER...

30 DAGEN BOOST

Met de 30 dagen balans boost focus je 30 dagen lang op alle pijlers voor een gezonde gebalanceerde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning, mindset en zelfliefde), zodat je in balans kan komen.

LEES MEER...

1-op-1 COACHING

Met mijn persoonlijke 1-op-1 coaching gaan we samen een persoonlijk doel stellen en als mental coach help ik jou met gedragsverandering, bijvoorbeeld wat betreft jouw relatie met eten en/of jouw zelfbeeld.

LEES MEER...

WIL JE GRAAG KENNIS MAKEN?

Kan je niet kiezen uit de opties hierboven? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Ik kijk graag samen met jou naar welke optie het beste bij jou past.

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek!