PROGRAMMA'S & COACHING

HOE KAN IK JE HELPEN?

Neem een kijkje tussen het Kom In Balans programma, persoonlijke 1-op-1 balans coaching of de 30 dagen balans boost. Kan je niet kiezen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij je past.

KOM IN BALANS PROGRAMMA

Hét programma om van een verstoorde naar een gezonde relatie met eten te gaan.

In dit online programma leer ik jou op de juiste manier te denken en te luisteren naar je lichaam zodat je nooit meer een calorietje hoeft te tellen en een gebalanceerde gezonde leefstijl kan gaan leven.

LEES MEER...

PERSOONLIJKE 1-op-1 COACHING

Persoonlijke coaching naar een gezonde relatie met eten en een positief zelfbeeld.

Online of offline persoonlijke 1-op-1 begeleiding naar een gezonde mindset, gezonde relatie met eten en een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

LEES MEER...

DE 30 DAGEN BALANS BOOST

Geef in 30 dagen een boost aan jouw gezonde balans.

Een toegankelijk programma van 30 dagen waarin je focust op de pijlers voeding, beweging/ontspanning, mindset, balans en zelfliefde. Geef zo in 30 dagen een boost aan je gezonde gebalanceerde leefstijl en reken af met overeten, eetbuien en jojo-en.

LEES MEER...

WIL JE GRAAG KENNIS MAKEN?

Kan je niet kiezen uit de opties hierboven? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Ik kijk graag samen met jou naar welke optie het beste bij jou past.

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek!