SUCCESVERHALEN

Benieuwd naar de succesverhalen van mijn klanten?

Hieronder lees je enkele ervaringen van dames met mijn programma's en coaching. Laat je inspireren. Kijk wat zij hebben bereikt. En voel je dat jij ook de stap wilt zetten naar een gezonde relatie met eten en/of je lichaam? Vraag dan hier een gratis doorbraak sessie aan en dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen.

Door de focus op zelfliefde is mijn eetpatroon nu in balans

"Ik had een verstoorde relatie met eten door jarenlang veel obsessieve diëten. Periodes van obsessief afvallen wisselden af met fikse eetbui periodes. Iets ertussenin bestond niet.
Ik raakte in paniek toen mijn psycholoog zei dat "het echt niet oké is om zoveel aan eten te denken". Door jouw mindset challenge wist ik gewoon dat ik bij jou moest zijn daarvoor.
Nu kan ik zeggen dat ik echt een heel leuk mens ben. Ik ben nog zo veel meer dan alleen mijn lichaam. Ik vind mijzelf van binnen leuk, waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd. Als ik nu in de spiegel kijk en iets zie waar ik niet tevreden mee ben denk ik "ach, ik zie er niet precies uit zoals ik nu zou willen, maar ik weet dat ik een heel leuk persoon ben, dus het is oké". Dat is echt compleet nieuw voor mij.
Juist door het afvallen en gedachtes omtrent eten los te laten en daarvoor in de plaats te focussen op liefde voor mijzelf heb ik mijn eetpatroon weer meer in balans gekregen. Mijn eetbuien zijn zo goed als weg en kan steeds beter luisteren naar mijn lichaam. En als ik merk dat ik weer erg in mijn hoofd ga zitten, heb ik de tools om ermee om te gaan en weer rustig in mijn hoofd te worden. Ik kan je aanraden aan iedereen die ook kampt met eetbuien, een verstoorde relatie met eten heeft, een laag zelfbeeld heeft of die op een andere manier niet lekker in haar vel zit." - Joya Pinna (22) student uit Enschede

Mijn eetbuien zijn weg en ik heb weer rust in mijn hoofd

"Voor de coaching had ik last van eetbuien en was het bij mij echt alles-of-niets. Ook kon ik nooit de rust in mijn hoofd vinden. Daardoor was ik niet blij met mijzelf, mijn lichaam en dat maakte mij gewoon ongelukkig. Ik heb nog even getwijfeld voor welke coach ik zou gaan, maar bij jou Milou kreeg ik gewoon meteen een goed gevoel, dus heb ik voor jou gekozen.
Het belangrijkste wat ik uit de coaching heb gehaald is dat je mij hebt geholpen om meer bewust te zijn van wat en waarom ik eet en om beter naar mijn lichaam te leren luisteren. Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik dat even niet heb, weet ik wat ik eraan kan doen. Ook kan ik mijn eigen energie beter beschermen door jouw oefeningen. Daarnaast heb ik echt geleerd om tijd voor mijzelf te nemen, zo fijn. En oja, mijn eetbuien zijn ook helemaal weg!
Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen en deze tijd en investering echt aan jezelf te gunnen. Ik vond het super leuk om door jou gecoacht te worden en leer nog elke dag van je. Bedankt Milou!" - Ingrid Mutsaars uit Amsterdam

Ik hou nog steeds 10 ballen hoog, maar nu vanuit de ontspanning en balans

"Als moeder van 2 kinderen, als vrouw, als eigenaresse van een nagelstudio en met sociale activiteiten had ik het gevoel dat ik 10 ballen hoog te houden had, terwijl ik tegelijkertijd in een sneltrein op een wiebelplankje stond. Daarnaast had ik een te grote rugzak met informatie over eten, hield ik al jaren met calorieën bij, maar wist gewoon niet meer wat normaal en gezond was. Ook had ik een slecht zelfbeeld. Dat ging niet langer zo, want niet alleen ik, maar ook mijn gezin leed eronder. Ik wilde terug naar de basis. Gewoon lekker normaal, maar gezond eten. En leren luisteren naar mijn lichaam. 
Ik dacht vroeger altijd dat alles beter was als ik slank was. Maar hoe ik mij nu voel is zó veel meer waard. Ik ben liever voor mijzelf en mijn lichaam. Ik kan meer loslaten. Ik heb meer schijt aan alles. En ik mag er zijn met maat 40. 
Ook mag ik nu alles eten van mijzelf, maar eet daardoor juist veel minder ongezond dan voorheen.   Mijn snaaibuien zijn zo goed als weg. Ik eet normaal, gezond, luister naar mijn lichaam én kan genieten. Zo fijn. 
Ik heb nog steeds 10 ballen hoog te houden hoor, maar besef mij dat dat ook in een stoptrein i.p.v. sneltrein kan, of zelfs op het perron terwijl de ballen even naast mij rusten. Daar heb ik zelf een keuze in. Me-time momentjes zijn voor mij heilig nu. Al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook. 
Wat ik anderen nog wil meegeven is zet jezelf op 1, niet alleen voor jezelf maar ook de mensen om je heen en als het niet lukt vraag daar hulp om. Ik ben in ieder geval super blij dat ik het gedaan heb. Dankjewel." - Nathalie Menkhorst (33) nagelstyliste en moeder uit Doetinchem

Liefde voor mijzelf, trots zijn en me goed voelen vind ik nu belangrijker dan afvallen

"Voordat ik aan de coaching begon liep ik vooral aan tegen mijn gewicht en de onzekerheid die hiermee gepaard ging. Mijn eerste sessies gingen ook vooral over wat ik het beste kon doen qua voeding en beweging. Ik heb van tevoren wel wat twijfels gehad of ik dit wel moest doen en of het niet de ‘zoveelste poging’ zou zijn, maar gaandeweg de coaching ging het steeds minder over voeding en beweging en meer over mijn zelfbeeld. Ik moest eerst van mezelf leren houden zoals ik ben, voordat ik goed voor mezelf kon gaan zorgen, want ik ben het waard toch? 🙂
Veel van de sessies waren behoorlijk confronterend, maar ook eye-openers. Wat best heftig kon zijn, maar ik haalde er iedere keer positieve dingen uit en merkte dat ik lekkerder in m’n vel ging zitten en vrolijker was.
Ik kan de coaching iedereen aanraden, maar vooral mensen met onzekerheden over hun lichaam. Want de belangrijkste les die ik heb geleerd: het afvallen is niet het belangrijkste, maar wel de liefde voor jezelf, trots zijn op jezelf en jezelf fijn voelen in je lichaam, zonder daar een getal op de weegschaal aan te hangen. Dankjewel Milou." - Michelle de Jezus uit Elst

Marijke testimonial balans coaching

Ik kan nu meer loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker

"Voordat ik met de coaching begon probeerde ik mijn kcal bij te houden in een app, maar dat ging dan drie dagen goed en kreeg dan enorme vreetbuien waar ik mij erg rot over voelde. Ik kon daar dan dagen in blijven hangen en het lukte mij gewoon niet om dit te doorbreken.
Ik heb wel getwijfeld. Ik vond het best duur en dacht "gaat dit mij wel helpen, ik heb al zoveel dingen geprobeerd". Maar jij hebt echt een andere manier van kijken door de focus op mindset. Ik ben super blij dat ik ervoor gegaan ben en heb totaal geen spijt van deze investering.
Nu ben ik niet meer continue met eten bezig, maar maak wel bewuste keuzes. Ik sla niet meer zo door en kan meer genieten. Als ik dan een keer een slechte dag heb gehad, blijf ik er niet in hangen, voel me niet schuldig, maar pak het gewoon weer op. Je hebt me ook de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan.
Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die geen balans kan vinden tussen gezond eten en genieten, die vaak doorslaan of eetbuien hebben. Ik vond je heel fijn als coach, ik durfde alles tegen je te zeggen en had na elk gesprek een heel fijn gevoel. Door de coaching heb ik alles wat meer kunnen loslaten, heb iets gevonden wat bij mij past en ben gewoon veel vrolijker en energieker." - Marijke, verpleegster uit Arnhem

Realistische doelen die voor mij haalbaar zijn, ik ervaar rust én ben afgevallen

"Mijn reden om te starten was dat mijn motivatie om gezond te eten telkens weg viel. En op momenten dat ik dan zondigde, had ik meteen een heel slecht gevoel over mijzelf en voelde mij net een 'olifantje op de zetel'. Achteraf besefte ik dat ik eigenlijk ook heel onrustig was.
Ik twijfelde zeker om te starten. Het was een dikke som en vroeg mij af of het wel een effect zou hebben. Ik heb al zoveel geprobeerd, wat kan zij mij nu nog bijbrengen, dacht ik. Ik was erg sceptisch moet ik eerlijk zeggen.
Ik dacht in eerste instantie dat we veel op eten zouden focussen, maar daar lag de essentie van het probleem niet. Ik besef nu dat je in je hoofd sterk moet staan en dat rust en luisteren naar je lichaam erg belangrijk is.
Wat je erg goed hebt gedaan is dat je mij niets verplicht hebt. Ik mag snoepen en 2x per week sporten is ook oké. Realistische doelen die haalbaar zijn in mijn leven. Ik ervaar meer rust, ben afgevallen en krijg veel complimenten. De toegevoegde waarde die je hebt geleverd is dat je het heel persoonlijk hebt gemaakt. Wat is voor mij belangrijk en waar voel ik mij goed bij?
Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die al geïnteresseerd is in gezond eten, maar dezelfde struggle heeft als ik. Iedereen die het wel wil, maar die het niet lukt om vol te houden. Ik ben echt razend enthousiast over wat er gebeurd is. Je hebt mij wijsheid bijgebracht voor de rest van mijn leven. Hele dikke merci." - Sofie van Laer, moeder en full time werkend uit Korkbeek-Lo (België)

Je bent op een prettige manier direct, het waren fijne gesprekken. Ik kan nu luisteren naar mijn gevoel, geniet meer en ben rustiger wat eten betreft

"Ik was erg veel met eten bezig. Een groot deel van de dag dacht ik na: Wat ga ik eten? Wanneer ga ik eten? Hoe ziet de komende week eruit? Dit vraagt veel energie en is zonde, want ik merkte dat ik daardoor (vooral tijdens etentjes) minder aandacht had voor anderen. 
Ik heb niet getwijfeld, want onze intake was een fijn gesprek. Een aantal jaar geleden liep ik hier ook tegenaan en heb ik 2x een traject bij een psycholoog gehad. Dat heeft toen zeker geholpen, maar helaas heeft het niet geleid tot blijvende gedragsverandering en andere gedachten. Daarom heb ik gezocht naar een andere manier van hulp. Nu kan ik zeggen dat ik er bij jou echt meer uitgehaald heb. 
Ik ben erg positief over de sessies. Het waren fijne gesprekken. En het verschil met de gesprekken met de psycholoog is vooral dat Milou in 'dezelfde leefwereld' zit. Veel dingen waar ik tegenaan loop zijn/waren voor haar herkenbaar, waardoor ze zich beter in mij kan inleven en de juiste vragen kan stellen. Het voelt daardoor ook niet gek om bepaalde dingen te zeggen (waar je je tegenover anderen soms voor schaamt).
Mijn belangrijkste leerpunten zijn: luisteren naar mijn gevoel in plaats van mijn gedachten. Waar heb ik zin in? Word ik hier blij van? Ik at met mijn hoofd, maar nu veel meer op gevoel. Nu kan ik ook op een natuurlijke manieren compenseren na bijvoorbeeld een BBQ door te luisteren naar mijn lichaam. En ik sta mijzelf veel meer toe om ongezonde dingen te eten, daardoor kan ik er ook meer van genieten. Het was echt een eye-opener dat eten niet altijd goed voor je lichaam hoeft te zijn, maar dat het soms wel goed is voor je geest, omdat ik er van kan genieten. Ik ben nu veel rustiger wat eten betreft.
Ook besef ik nu dat anderen mij niet mooier/knapper/leuker vinden als ik slank ben. Je bent niet je lichaam, je hebt een lichaam. En een gezond en mooi lichaam betekent niet per definitie een leuk leven. Daar komt veel meer bij kijken. 
Je bent op een prettige manier direct. Je stelt directe vragen die mij aan het denken zetten. En vind het vooral heel knap dat je goed onthoudt wat ik heb gezegd. Je kunt het precies herhalen. 
Ik zou de coaching zeker aanbevelen! Eigenlijk aan iedereen die op het gebied van voeding, lichaam of zelfbeeld iets wilt veranderen." - Margot (29) uit Nijmegen (foto is van het cadeautje wat ik na het traject kreeg)

Ik voel me nu sterker in mijn schoenen staan wat mijn eetpatroon betreft, ik heb het gevoel dat ik de controle terug heb

"Voordat ik met de coaching begon wist ik echt wel wat gezond en ongezond is, maar lukte het mij niet om afscheid te nemen van de dagelijkse snoepbuien. Natuurlijk heb ik getwijfeld om te starten met de coaching, het bedrag is geen broodje kaas, maar uiteindelijk is gezondheid natuurlijk super belangrijk en koos ik ervoor om dit in mijzelf te investeren. Dat was het ook zeker waard!
Ik ben lekker flink gaan bewegen en heb mijn eetpatroon kunnen aanpassen. Nu voel ik mij een stuk gezonder en de trek in zoetigheid is een stuk minder geworden. Als ik echt zin heb in iets, dan sta ik mezelf dat toe. Soms nog iets te vaak hoor, maar ik probeer daar nu op een positieve manier mee om te gaan i.p,v. op een negatieve manier. Ik heb het gevoel dat ik de controle terug heb.
Ik voel me nu sterker in mijn schoenen staan wat mijn eetpatroon betreft en kan vaker voor mn lange termijn gezondheid kiezen i.p.v. voor korte termijn de verleiding van zoetigheid.
Ik zou de coaching aanraden aan mensen die zelf eigenlijk wel weten wat gezond/ongezond eten is, maar mentaal een duw nodig hebben om het ook te doen en vol te houden. Als laatste wil ik nog zeggen: Milou, hartelijk dank voor je hulp!" -  M.W. (42) sales manager uit Deventer