SELFLOVE JOURNEY

Doorbreek patronen en leef met liefde, aandacht en prioriteit voor jezelf en je lichaam. Op naar een gezonde, positieve en zelfverzekerde versie van jezelf!

Lieverd, haal even een paar keer diep adem en stel je eens voor...

Hoe zou het voor je zijn als je loskomt van negatieve gedachten, onzekerheden of continue zo kritisch op jezelf zijn?

Je voelt het vertrouwen in jezelf en maakt keuzes vanuit liefde en voelt je gezond en relaxt.

Hoe zou het zijn om je ook heerlijk in je lichaam te voelen? Je bent tevreden met je spiegelbeeld en gaat onbevangen naar het strand, de sauna en date nights! Je bent dankbaar voor jouw gezonde lichaam, je voelt je vrouwelijk en behandelt je lichaam dan ook met liefde en respect.

Je bent er niet meer onzeker over, maar gebruikt je lichaam juist als 'instrument' om te voelen wat goed voelt. Daardoor zorg je op álle vlakken goed voor jezelf.

Je gaat moeiteloos gezond met eten om. Zonder eetbuien of strenge regeltjes, maar gewoon intuïtief voelend wat goed voelt voor jou.

Je kan goed met gevoelens overweg, zonder daar afleiding (in eten of andere dingen voor te zoeken). En laat je gevoel jou de weg leiden, waardoor je hoofd veel rustiger wordt.

Ook kan je makkelijk écht ontspannen, want je voelt aan alles dat je hierdoor veel lekkerder in je vel gaat zitten.

Je luistert naar wat jij nodig hebt en geeft jezelf dat ook, ongeacht wat anderen daar wel niet van denken, hoe druk je bent of die hoge lat die jij voor jezelf legt.

Jij zet jouzelf en jouw behoeftes op één, omdat je diep van binnen voelt dat je het gewoon echt waard bent.

Je voelt je vrij, ontspannen en écht lekker in je vel.

Dat zou toch heerlijk zijn hè?

selflove zelfliefde

Ik denk dat je dit dan ook wel herkent:

✅ Je bent jezelf snel aan het veroordelen en kan erg kritisch zijn op jezelf. Het is eigenlijk nooit goed, slank, gezond of slim genoeg.

✅ Je legt een grote nadruk op hoe je lichaam eruit ziet. Je wilt heel graag afvallen of doet er alles aan om niet aan te komen. Je kan je snel onzeker voelen over je lichaam.

Het lukt je gewoon niet om moeiteloos gezond te eten, om regelmatig te sporten of ontspannen. Al die dingen waarvan je wéét dat ze goed voor je zijn, maar het lukt je niet om hier op een makkelijke of relaxte manier mee om te gaan.

✅ Je leeft vooral vanuit je hoofd en vind het moeilijk om goed naar je lichaam en behoeftes te luisteren. Misschien ben je veel bezig met wat anderen van je denken, met wat er van je verwacht wordt of geef je teveel aan je werk of anderen, dat je niet meer echt luistert naar wat JIJ dan wilt en wat goed voelt voor JOU.

✅ Je moet ook zoveel van jezelf, je hoofd staat eigenlijk altijd op aan en hebt vaak een onrustig of niet fijn gevoel.

Je wilt je gewoon gelukkig met jezelf voelen en goed voor jezelf zorgen. Je weet het allemaal wel, maar het lukt je niet om dit moeiteloos vol te houden. En dat is frustrerend!

Lieve schat, ik weet zó hoe je je voelt!

Het is ook super frustrerend als je wel wéét wat goed voor je is, maar het lukt je gewoon niet. Ik moest zelf altijd van alles. Ik moest succesvol zijn, een rijk sociaal leven hebben, afvallen en gezond eten, leuk gevonden worden. Ik moest, ik moest, ik moest. Maar ondertussen was ik nooit écht tevreden met wie ik was en verwaarloosde ik mijn lijf en mijzelf. Misschien herken je het wel dat je nooit echt tevreden met jezelf en de keuzes die je maakt bent, en dat put je meer uit dan je misschien wilt toegeven.

Tot 2x toe moest bij mij de man met de hamer te pas komen om mij een burn-out te geven. Al gaf die man het mij natuurlijk niet, maar ikzelf. Gooi er nog een eetstoornis tegenaan en toen pas ben ik in gaan zien dat ik niet genoeg van mijzelf hield. Ik leefde vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn gevoel. Het zijn ook niet die stemmetjes waar je naar mag luisteren, maar naar jezelf! Ik mocht mijzelf gaan waarderen voor wie ik was ongeacht mijn prestaties of hoe mijn lichaam eruit zag. En vanuit dát gevoel mijn keuzes maken en goed voor mijzelf zorgen!

Na 5 jaar vrouwen te hebben gecoacht naar een gezonde relatie met eten en hun lijf en er was altijd één ding die bijna elke vrouw (inclusief ikzelf) gemeen had: Ze kon niet moeiteloos met eten omgaan, was onzeker over haar lijf, kon moeilijk echt ontspannen en uiteindelijk miste ze die waardering en liefde voor zichzelf om op alle vlakken goed voor zichzelf te zorgen.

Mag jij ook meer van jezelf gaan houden?

Jij hebt al lang op dit moment gewacht. Want je weet al heel veel, maar écht volhouden of toepassen lukt niet. Al jaren hoop je elke keer weer dat het beter zal gaan; dat je relaxter en gezonder met eten om gaat, meer rust gaat nemen of positiever over jezelf gaat denken. Maar dat gebeurt niet of je houdt het niet vol. En je bent nu op het punt gekomen dat je beseft dat het ook niet zomaar zal veranderen. En het mag écht anders, want je wilt niet de rest van je leven zo doorgaan. Je voelt ook dat het echt tijd is om hier hulp bij te zoeken. Om daar te komen waar je zelf niet bij komt. Want alleen lukt het je niet, dat heb je nu wel bewezen. Laat je dan ook helpen.

Al mijn nieuwe lessen en inzichten uit de afgelopen jaren zijn gebundeld in Selflove Journey. En ze liggen nu op jou te wachten! Want jij voelt ook dat je vanuit liefde voor jezelf mag gaan leven en no matter what goed voor jezelf en je lijf mag gaan zorgen. Je wilt je heerlijk je in vel gaan voelen. Niet alleen nú, maar voor de rest van je leven. En daarvoor heb je diepgewortelde patronen te doorbreken!

In Selflove Journey ga je aan de slag met aan de belangrijkste relatie in je leven, die met jezelf en je lichaam. Je word je meegenomen om vanuit liefde voor jezelf te gaan leven en jezelf ook écht goed te gaan behandelen, zowel mentaal, emotioneel als fysiek!

Vraag hier jouw matchcall aan

Ik ga je helpen om naar de kern te komen van alles wat je nu nog tegenhoudt om liefdevol voor jezelf en je lijf te zijn.

We gaan een laagje dieper dan je gewend bent, daar waar je zelf niet komt. Want dát is wat je nodig hebt. Je gaat patronen die je al jaren - misschien wel al je hele leven - hebt, voor eens en voor altijd shiften. Al die negatieve kritische gedachten en ongezonde gewoontes ga jij één voor één loslaten en die laat je plaats maken voor liefde voor jezelf en rust, vertrouwen en een stralende jij.

Gewoon moeiteloos 'in balans' eten, je lekker in je lichaam voelen, dat ontspannen gevoel van binnen en volledig jezelf kunnen zijn in alles wat je doet… Alles kan je bereiken als je bereid bent om van jezelf te gaan houden! En in Selflove Journey begeleid ik je daar stapje voor stapje bij.

Wordt het niet eens tijd om jouw leven te gaan leven zoals die bedoelt is?!

Vraag dan nu jouw matchcall aan

Elise

"Mijn grootste leerpunt is wel echt geweest dat je jouw eigen verhaal mag schrijven. Dat je zelf kan bepalen wie je bent en hoe je over jezelf denkt. Ik ervaar nu meer rust en voel mij positiever door de dag heen. Ik kan makkelijker ontspannen. En heb ook meer vrede met hoe ik eruit zie waardoor mijn relatie met eten ook echt verbeterd is!"

Malu

"Vriendinnen zeiden altijd dat ik meer van mijzelf moest gaan houden, maar hoe dan? HOE DAN?! Jij hebt me echt in Jip en Janneke taal geleerd om van mijzelf te gaan houden en mij stapje voor stapje terug naar mijn gevoel gebracht. Ik zet mijzelf en wat ik wil nu op één, ik voel me veel rustiger, heb meer zelfvertrouwen in mijn werk en zelfs mijn relatie is erdoor verbeterd!"

Lyanne

"Ik voel me zóveel beter dan voor Selflove Journey! Ik voel nu eindelijk het vertrouwen in mijzelf en in mijn lijf. Ik dacht altijd al dat ik rustig was, maar nu voel ik ook echt een rust van binnen. Ik luister naar mijn lijf en heb bijna geen eetbuien meer. Als ik dít had geweten dan had ik deze stap veel eerder genomen. Wat houd je tegen om het nog een half jaar of jaar uit te stellen als je nu al die stap kan zetten? "

lichaam geen sieraad maar huisje

Dit kan jij zijn na het volgen van Selflove Journey…

❤️ Je bent vele malen liefdevoller voor jezelf en het voelt als een verademing om niet meer zo veroordelend of streng voor jezelf te zijn. Je accepteert jezelf en waardeert jezelf voor wie je bent. Je geeft jezelf dan ook het beste!

❤️ Het lukt je ook om moeiteloos gezond met eten om te gaan en echt te kunnen ontspannen. Op alle vlakken zorg je goed voor jezelf, hoe druk je ook bent, dit doe je gewoon. Je luistert naar je lichaam en geeft jezelf waar je behoefte aan hebt. Daardoor voel je je ook echt gezond en energiek.

❤️ Je voelt je thuis in je lichaam en misschien vind je jezelf nog niet de meest sexy woman on earth, maar je kan tevreden en dankbaar voor je lichaam zijn en daarom ga je ook met respect met je lijf om.

❤️ Je hoofd staat niet meer continue op aan en je legt minder druk op jezelf. Je maakt je niet meer druk om wat anderen van je vinden, je kan lekker jezelf zijn. Je staat meer in contact met je gevoel en leeft jouw leven op basis van wat JIJ wilt.

❤️ Je voelt een soort van innerlijke rust, vertrouwen in jezelf en zit heerlijk in je vel. Dat voel je niet alleen, dat straal je ook uit. Je geniet van het leven, zoals het leven bedoeld is.

En ja, je moet gewoon eerlijk bekennen: je bent jezelf gewoon écht leuk gaan vinden en bent stiekem toch wel een beetje verliefd op je nieuwe ik 😉

SELFLOVE JOURNEY IS GEEN ONLINE PROGRAMMA, HET IS GEEN COACHTRAJECT, HET IS GEEN GROEPSCOACHING, HET IS GEEN COMMUNITY.... HET IS ALLES BIJ ELKAAR

Je krijgt het beste van mij gecombineerd met samenhorigheid en het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Je krijgt een combinatie van online modules, groepssessies, 1:1 sessies, verbinding in een community en een live dag, waarin alles elkaar versterkt en je precies dat krijgt wat je nodig hebt om vol liefde voor jezelf te gaan leven.

✅  Levenslang toegang tot de modules en lessen
Er liggen 8 waardevolle modules op je te wachten, met videolessen, opdrachten, meditaties en visualisaties. Hier kan je thuis op een rustig tempo mee aan de slag en ga je stap voor stap je patronen doorbreken. Je volgt 1 module per 3 weken. Door de levenslange toegang kan je hier altijd weer op terugvallen.

  Herkenning en steun door het groepsproces
Je bent niet de enige die hiermee worstelt en door deze groepssessies samen met de andere vrouwen te volgen, zal je het gevoel krijgen dat je er niet alleen voor staat. Het groepsproces zorgt ook nog voor extra mooie spiegels en leren je door de herkenning nog meer over jezelf. Ook gebruiken we de sessies om opdrachten te delen en zal ik je persoonlijk coachen waar ik zie dat het nodig is. Er is 1 coachsessie in groepsverband per 3 weken.

✅  Persoonlijke 1:1 coach sessies met Milou
Soms heb je het gewoon even nodig om persoonlijk wat dingen te bespreken en even 1:1 de diepte in te duiken. En daarom zijn er op bepaalde momenten in het proces 1:op:1 sessies gepland (4 in totaal). Deze houden we via Zoom, maar je bent ook welkom in Nijmegen!

  Accountability en support
Ook tussen de sessies door is er ruimte om elkaar vragen te stellen of iets te delen wat je graag kwijt wilt en elkaar te helpen en inspireren. 1x per week checken we hier ook even in om te delen hoe het gaat en eventuele vragen te stellen.

✅  Afsluitende live dag incl. hapjes en lunch
Om jouw transformatie te vieren en alle lessen die je geleerd hebt te verzegelen, houden we aan het einde een afsluitende live dag in Nijmegen. Volledig verzorgd met hapjes, lunch en misschien wel wat bubbels 😉

✅  De reis van je leven
Grote kans dat Selflove Journey de reis van je leven gaat worden. Een onvergetelijke reis waarvan je de shifts die je doormaakt altijd met je zal meenemen. Een eenmalige investering in jezelf waar je de rest van je leven van zal genieten!

Ik ben benieuwd of we een match zijn!

Ik ga eerlijk met je zijn, Selfove Journey is niet voor iedereen. Er zijn 6 plekken en om voor een mooie groep vrouwen te zorgen, wil ik er zeker van zijn dat we op één lijn zitten. Kijk dan eens of dit ook is hoe jij erin staat...

  • Je bent waarschijnlijk al bewust van bepaalde patronen. Maar het weten is nog iets anders dan het ook doen. Dan het je eigen hebben gemaakt. Je hebt waarschijnlijk al wel wat aan persoonlijke ontwikkeling, therapie of zelfstudie gedaan, maar bent nog niet waar je wilt zijn.
  • Je bent bereid om jezelf aan te kijken, ook al is dat niet altijd makkelijk voor je. Je beseft dat dit nodig is en je voelt ook dat als jij er echt voor gaat, dat je jouw patronen voorgoed kan veranderen. Eigenlijk kan je niet wachten om te starten.
  • Je beseft dat er enorm veel kracht ligt om een groot deel van deze reis in een veilige groepssetting te doen. Je voelt dat het een safe space gaat zijn, waarin je niet alleen zelf veel stappen maakt, maar alleen maar meer van elkaars verhalen en inzichten kan leren. Ik kan je vertellen na de eerste ronde, die verbinding is magisch! Om iedereen in deze groepssetting te kunnen coachen zit er daarom ook een maximaal aan van 6 deelnemers.
  • Je voelt aan alles dat zelfliefde dé sleutel is naar een gezond, stralend en gelukkig leven.

Als dit is hoe jij erin staat, dan zijn wij waarschijnlijk een match. Zullen we gewoon samen eens kijken?

Vraag hier jouw matchcall aan

Maaike

"Ik kom er nu achter dat ik mijn hele leven vanuit mijn hoofd geleefd heb en alles pragmatisch aangepakt heb. Ik leef nu eindelijk weer vanuit mijn hart. Ik eet gezond, ik maak keuzes vanuit mijn gevoel en voel mij gewoon weer die vrolijke vrouw die ik hoor te zijn."

Marieke

"Ik vond mijn lichaam niet mooi en kon dat moeilijk accepteren. Ook had ik een continue negatieve gedachtenstroom om verdrietig van te worden en voelde me minderwaardig. Nu denk ik veel minder negatief, maak me niet meer druk wat anderen van mij vinden en kan echt positiever naar mijn lichaam kijken en er dankbaar voor zijn. Eindelijk, wat ben ik blij dat ik meegaan heb. Je bent het waard!"

Michelle

"Doordat ik naar mijn lichaam leer luisteren ben ik van het alsmaar snaaien en snoepen afgekomen. Ik heb het gevoel dat ik de controle weer heb over mijn keuzes en neem nu ondanks alle drukte meer rust en voel mij daar veel beter bij!"

Dit is wat je met Selflove Journey krijgt:

Een journey van 6 maanden met mijn aandacht en begeleiding (nieuwe ronde: eind februari 2023)

8 online modules inclusief video's, worksheets en visualisaties (levenslang toegang) t.w.v. €999

8 coachsessies met Milou in groepsverband van 1,5 uur via Zoom in een veilige intieme setting t.w.v. €1699

4 individuele coachsessies met Milou van 1 uur via Zoom t.w.v. €799

1x per week een check-in in de community met de 4-6 dames van jouw Selflove Journey t.w.v €299

1 afsluitende live dag in Nijmegen inclusief heerlijke gezonde lunch en hapjes om jouw transformatie te vieren en als een stralende versie 2.0 vol liefde voor jezelf verder te gaan! t.w.v. €699

alles bij elkaar heeft ontzettend veel waarde en de prijs zal hierna ook omhoog gaan, omdat ik steeds nieuwe dingen blijf toevoegen

Jouw investering nu: 1750 euro

(of 6x 325 euro per maand of 12x 175 euro per maand)

Vraag hier jouw matchcall aan

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat de vorige deelnemers zeggen over Selflove Journey

Malu

"Vriendinnen zeiden altijd "je moet gewoon van jezelf gaan houden en liever voor jezelf zijn" maar hoe dan, HOE DAN?! Jij hebt me stapje voor stapje geleerd om weer bij mijn gevoel te komen en van mijzelf te gaan houden. Als je twijfelt: gewoon doen, echt doen." Meer in de video!

Lyanne

"Mijn eetbuien waren de oorspronkelijke reden dat ik meedeed en wilde daar zo graag vanaf. Ik heb alleen getwijfeld vanwege de kosten, maar ik moest toch wat doen als ik een beter leven wilde hebben en beter met mijzelf om wilde gaan. En het was de investering zeker waard! Ik voel me zoveel rustiger. Ik voel me ook echt tevreden met mijzelf en de keuzes die ik maak. Ik sta nu stil bij wat belangrijk is voor mij, wat mijn behoeftes zijn en kan beter omgaan met mijn gevoel. Daarom zijn mijn eetbuien zo goed als weg. Ik voel die rust omdat ik weet dat ik op mijzelf en mijn lichaam kan terugvallen. Ik voel me nu zoveel beter. Meer vertrouwen in mijzelf. Ik heb echt heel veel van Selflove Journey geleerd en de groepssessies waren heel fijn ook al was het in het begin spannend om mij open te stellen in een groep. Maar ik heb er zoveel aan gehad. Ik kan Selflove journey aanraden aan iedereen die onzeker is over zichzelf of moeite heeft met eten. Maar er zijn zoveel andere dingen die ik geleerd heb om een stap verder te komen in mijn leven. Wat houd je tegen om het nog een half jaar of jaar uit te stellen als je nu al die stap kan zetten? Als ik dit had geweten had ik deze stap veel eerder genomen. Je moet jezelf op 1 zetten! Ik ben echt trots op mijzelf al is het soms nog een beetje raar om hardop te zeggen. Maar ik ga nu verder met een heel goed gevoel en vertrouwen in mijzelf."

Marieke

"Je bent het waard. Je bent het echt waard om tijd - en in dit geval geld - in jezelf te investeren. Want er is maar één van jou en als jij daardoor beter in je vel zit en leuker door het leven gaat dan is er toch geen betere reden te bedenken om dit te gaan doen" Meer in de video!

Elise

"Voor ik startte had ik veel gedachten aan afvallen en kon ik mijn lijf niet accepteren. Ik had veel kritiek op mijzelf, vergeleek mijzelf met anderen en het was eigenlijk nooit goed genoeg. Ik was onzeker over mijn lijf, maar ook over mijn eigen kunnen. Ik moest altijd maar productief zijn, zowel in mijn werk als privé. In Selflove Journey heb ik geleerd om veel bewuster te zijn van wat ik denk en doe, nu weet ik welke overtuigingen mij in de weg zaten en heb de handvatten gekregen om hier wat aan te doen. Ik ervaar nu meer rust en voel mij positiever door de dag heen. Ik kan makkelijker ontspannen. En heb ook meer vrede met hoe ik eruit zie en door de gedachte "mijn lijf is altijd goed zoals het is" kan ik nu echt denken "ja het is gewoon prima". Hierdoor heb ik meer rust en dat uit zich ook in een relaxtere relatie met eten. Ik hoef niet meer bij alles wat ik in mijn mond stop te denken of ik er dik van word, maar kan nu eindelijk beter luisteren naar mijn lijf en vertrouwen op de signalen. Ik stop gewoon wanneer ik vol zit en kan het bij 1 chocolaatje houden. Mijn grootste leerpunt is wel echt geweest dat je jouw eigen verhaal mag schrijven. Dat je zelf kan bepalen wie je bent en hoe je over jezelf denkt. En daarnaast vond ik het heel mooi aan dit traject met de andere vrouwen, dat je allemaal wel iets hebt. We hadden allemaal andere problemen, maar in de kern raakte het hetzelfde. Fijn om die herkenning te zien en ik heb ook veel geleerd toen jij met de anderen bezig was, dat zorgde voor extra spiegels en meer inzichten. In de live sessies kwam ik steeds een stuk verder door jouw inzichten en vragen en het was fijn om hierover te kunnen praten.

Ik heb wel getwijfeld om te starten, het is natuurlijk best een flinke uitgave, maar ik had het er al met een vriendinnetje over gehad en jouw Selflove Journey bleef in mijn hoofd zitten. Na ons gesprek voelde ik dit moet ik gewoon gaan doen! Ik kan SJ zeker aanraden aan vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld en daar alleen niet uitkomen. Je kan zoveel boeken lezen als je wilt, maar als je een stok achter de deur wilt en hulp wilt om in je eigen patronen te duiken en bereid bent om die te veranderen, dan is Selflove Journey hier perfect voor. Het kan je veel brengen qua vertrouwen, rust en zelfverzekerdheid. Het was best een stap om met mijzelf aan de slag te gaan, soms confronterend en niet altijd makkelijk. Maar ik ben zeker blij dat ik meegedaan heb! Mijn Selflove Journey is geslaagd en het was de investering zeker waard. Ik voel nu het vertrouwen dat ik het zelf verder kan. Mijn advies voor andere vrouwen: dat je mag vertrouwen op jezelf en op wat je waard bent!"

En een aantal van mijn andere coachees:

Joya

"Ik heb geleerd dat ik zo veel meer ben dan alleen mijn lichaam. Ik kan nu echt zeggen dat ik een heel leuk mens ben, ik waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd. Ook ben ik eindelijk van mijn eetbuien afgekomen."

Nathalie

"Ik dacht vroeger altijd dat alles beter was als ik slank was. Maar hoe ik mij nu voel is zó veel meer waard. Ik ben liever voor mijzelf en mijn lichaam, kan meer loslaten en heb meer schijt aan alles. Ik mag er zijn met maat 40. Als moeder van 2 kinderen, vrouw en ondernemer heb ik nog steeds 10 ballen hoog te houden, maar dat kan ook in een stoptrein i.p.v. sneltrein. Mijn eetbuien zijn weg, ik zet mijzelf op 1 nu en al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook!"

Katleen

"Ik ben uit een diep dal geklommen met behulp van Milou en de groep. Ik ben nu veel minder streng voor mijzelf en mijn eetbuien zijn zo goed als weg. Ik heb weer energie en al met al hou ik weer van mijzelf. Milou is altijd positief, niet oordelend en weet waar ze het over heeft"

"Ik begon een beetje onwennig, want ik vond het heel raar om de tijd en liefde aan mijzelf te besteden. Ik dacht, ben ik het wel waard? Maar naarmate het programma vorderde, werd ik steeds enthousiaster en zie je ook echt die mindset verandering. Ik sta nu veel positiever in het leven. Het mooiste wat ik eraan overgehouden heb is dat ik op mijn zwaarst weeg, maar toch positief over mijzelf kan denken. Ik besef nu dat ik zoveel meer waard ben dan mijn lichaam. Het heeft rust in mijn hoofd gecreëerd en ben niet meer zo bezig met wat anderen van mij denken. Ik ga veel zelfverzekerder door het leven. Ik kan dit zeker weten aanraden! Aan iedereen die graag zelfverzekerder door het leven wil gaan." Monique, schoonheidsspecialiste uit Ermelo

Michelle

"Ik heb van tevoren wel wat twijfels gehad of ik dit wel moest doen en of het niet de ‘zoveelste poging’ zou zijn, maar gaandeweg de coaching ging het steeds minder over voeding en beweging en meer over mijn zelfbeeld. Ik moest eerst van mezelf leren houden zoals ik ben, voordat ik goed voor mezelf kon gaan zorgen. Veel van de sessies waren behoorlijk confronterend, maar ook eye-openers. Wat best heftig kon zijn, maar ik haalde er iedere keer positieve dingen uit en merkte dat ik steeds lekkerder in m’n vel ging zitten en vrolijker was. Ik kan jouw coaching iedereen aanraden, maar vooral mensen met onzekerheden over hun lichaam. Want de belangrijkste les die ik heb geleerd: het afvallen is niet het belangrijkste, maar wel de liefde voor jezelf, trots zijn op jezelf en jezelf fijn voelen in je lichaam, zonder daar een getal op de weegschaal aan te hangen. Dankjewel Milou."

Marijke testimonial balans coaching

Marijke

""Ik ben niet meer continue met eten bezig, maar maak wel bewuste keuzes. Je hebt me de juiste tools en inzichten gegeven om met mijn eetbuien om te gaan. Ik ben veel energieker en vrolijker. Ik ben dan ook super blij dat ik ervoor gegaan ben en totaal geen spijt van deze investering!"

Ingrid

"Ik had last van eetbuien. Het was of heel streng, of ik sloeg door. En kon nooit de rust in mijn hoofd vinden. Daardoor was ik niet blij met mijzelf, mijn lichaam en dat maakte mij gewoon ongelukkig. Het belangrijkste wat ik uit jouw coaching heb gehaald is om meer bewust te zijn van wat en waarom ik eet en om beter naar mijn lichaam te leren luisteren. Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik dat even niet heb, weet ik wat ik eraan kan doen. Ook kan ik mijn eigen energie beter beschermen door jouw oefeningen. Daarnaast heb ik echt geleerd om tijd voor mijzelf te nemen, zo fijn. En mijn eetbuien zijn ook helemaal weg! Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen en deze tijd en investering echt aan jezelf te gunnen. Ik vond het super leuk om door jou gecoacht te worden en leer nog elke dag van je. Bedankt Milou!"

"Het klinkt zo 'too good to be true' als je niets anders gewend bent dan zo met eten en jezelf om te gaan, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Ik kan me niet herinneren wanneer ik een gezonde relatie met eten had, ik ging al op mijn 12-13e op mijne eerste dieet. Ik was altijd bezig met eten en afvallen/aankomen. En ik heb zoveel geleerd! Ik ervaar nu meer rust en naast balans met eten ook balans met mijzelf. Ik zou dit zeker aanraden!" Elène, 28 jaar, grafisch vormgever woonachtig in Zweden

Margot

"Ik was erg veel met eten bezig, groot deel van de dag dacht ik: Wat ga ik eten? Wanneer ga ik eten? Hoe ziet de komende week eruit? Dit vroeg veel energie en had daardoor (vooral tijdens etentjes) minder aandacht voor anderen, zo zonde. 
Ik heb niet getwijfeld, want onze intake was fijn. Een aantal jaar geleden liep ik hier ook tegenaan en heb ik 2x een traject bij een psycholoog gehad, maar dat had helaas niet geleid tot blijvende gedragsverandering. Daarom zocht ik naar een andere manier van hulp en nu kan ik zeggen dat ik er bij jou echt meer uitgehaald heb! Het verschil is vooral dat Milou in 'dezelfde leefwereld' zit, zich erg goed kan inleven en de juiste vragen kan stellen. Het voelt daardoor ook niet gek om bepaalde dingen te zeggen (waar je je tegenover anderen soms voor schaamt).
Mijn belangrijkste leerpunten zijn: luisteren naar mijn gevoel in plaats van mijn gedachten. Ik geniet meer van ongezonde dingen. Het was echt een eye-opener dat eten niet altijd goed voor je lichaam hoeft te zijn, maar dat het soms gewoon goed is voor je geest. Ik ben nu veel rustiger wat eten betreft en ik besef nu echt dat anderen mij niet mooier/knapper/leuker vinden als ik slank ben.
Je bent op een prettige manier direct. Je stelt directe vragen die mij aan het denken zetten. En vind het vooral heel knap dat je goed onthoudt wat ik heb gezegd. Je kunt het precies herhalen. 
Ik zou de coaching zeker aanbevelen! Eigenlijk aan iedereen die op het gebied van voeding, lichaam of zelfbeeld iets wilt veranderen."

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

I'm ready to love myself! *insert nummer van Rondé*

 

Ben je klaar om liefdevoller voor jezelf te worden?

Eindelijk echt goed voor je lichaam te gaan zorgen?

Te gaan voelen wat je nodig hebt en jezelf op 1 te gaan zetten?

Zien en voelen wat voor mooie vrouw je bent?

Die stralende vrouw te worden die heerlijk in haar vel haar droomleven gaat leven?

Selflove Journey

Ik gun het jou zo om vol liefde voor jezelf te gaan leven, mag ik je mee op reis nemen?

Vraag jouw matchcall aan