SELFLOVE JOURNEY

Reken af met piekeren, onzekerheden of jezelf te kort doen. Leef vanuit liefde voor je lijf, zorg goed voor jezelf en kom fantastisch in je vel te zitten

Bekijk sowieso deze video:

selflove zelfliefde

Is this you?

Dit coachtraject is alleen niet voor iedereen. I know, bummer… Er is slechts plek voor maximaal 6 vrouwen die bereid zijn om een laagje dieper te gaan om de liefde voor zichzelf en hun lijf te voelen en begrijpen dat dit niet vanzelf gaat. Maar jij voelt aan alles, dat dít is wat je nodig hebt. Herken jij jezelf in dit rijtje, dan zijn wij waarschijnlijk een match!

 • Je bent als vrouw kritisch, wilt alles goed doen, maar voelt je eigenlijk best onzeker
 • Je bent niet tevreden met de vrouw die je in de spiegel ziet, je voelt je niet sexy, mooi of zelfverzekerd
 • Je wilt graag alles goed doen of staat snel voor anderen klaar, maar jezelf en je gezondheid? Die komen pas op de laatste plek. Terwijl je ook wel weet dat het andersom mag, móet!
 • Dit uit zich in steeds weer over je grenzen gaan, een eetpatroon waar je niet blij mee bent, eetbuien of niet goed voelen wat JIJ dan nodig hebt
 • Je trekt je teveel aan van wat anderen van je denken en vergelijkt je vaak met anderen, waardoor je je onzeker, niet goed genoeg of niet helemaal jezelf voelt
 • Liefde voor jezelf voel je niet echt en dat je het helemaal waard bent en alle liefde, gezondheid en overvloed in de wereld verdient, vind je lastig om te voelen en volledig toe te laten of voor te gaan staan
 • Je zit snel in negatieve onzekere gedachten, voelt je onrustig en vindt het heel moeilijk om je zelfverzekerd, relaxt en lekker in je vel te voelen

Herken je één of meerdere punten, dan kan Selflove Journey wel eens de reis van je leven worden!

I'm here for women like you…

Ik begrijp hoe jij je nu voelt. En daarom heb ik het mijn missie gemaakt om vrouwen zoals jij te helpen naar meer liefde voor zichzelf, dat te voelen én om te zetten in keuzes en gedrag voor een zelfverzekerd, gezond, relaxt en stralend leven. Naast dat ik zelf ervaringsdeskundige ben (met een pest-verleden, 2x een burn-out, overgewicht, ondergewicht, eetstoornis, slechte relaties en onzekerheden) ben ik niet alleen gegroeid naar een vrouw vol liefde voor zichzelf en haar lijf, maar heb ik mij ook ontwikkeld als coach en heb ik in 4 jaar al honderden vrouwen mogen helpen.

Wat ik van mijn coachees hoor is onder andere: "Milou is op een liefdevolle manier direct en houd je een spiegel voor om het écht anders te gaan doen", "Je hebt mij meer geholpen dan de therapieën die ik gehad heb" en "Wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent". En misschien mag jij in dit rijtje gaan aansluiten?

Ik werk vanuit een liefdevolle, diepgaande én praktische benadering, zodat jij  die vrouw kan worden die je wilt zijn, vol zelfliefde, zelfvertrouwen en een stralende jij. De enige vraag is nog: Are you ready?

Vraag hier jouw matchcall aan

Go on this Selflove Journey with me

Ik neem je mee om die laagjes af te pellen waarmee jij je nu nog onzeker maakt en niet goed voor jezelf zorgt. Om oude verhalen en ongezonde gewoontes los te laten. Schijt te hebben aan wat anderen van je denken. Te gaan voelen waar jij behoefte aan hebt en jezelf dit onvoorwaardelijk te geven. Om te omarmen wie je bent, hoe je eruit ziet en jezelf het aller-beste te gunnen. Want dat verdien jij lieve schat!

Stel je maar eens voor wat er zal gebeuren als je onvoorwaardelijk van jezelf en je lijf zou gaan houden? Hoe zou je dan voor jezelf zorgen? Hoe zou je dan in de spiegel kijken? Hoe zou je je dan op dagelijkse basis voelen? Hoe zou dat zich uiten in de keuzes die je maakt? Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

In dit groepstraject van maximaal 6 mooie vrouwen neem ik je gedurende 4 maanden mee om liefde voor jezelf te gaan voelen, jezelf en je lijf met liefde te behandelen en fantastisch en zelfverzekerd in je vel te gaan zitten.

Marsha

"Ik maak me niet meer zo druk en ben een veel relaxter persoon geworden"

Juliëtte

"Door jouw hulp ben ik echt een leuker mens geworden"

Kirmie

"Ik kan nu echt zeggen dat ik met een paar kilo's meer of minder evenveel waard ben"

Module 1:
LEVEN VANUIT ZELFLIEFDE

Wie zou je zijn en wat zou je doen als je van jezelf zou houden? Wat is zelfliefde? Op welke gebieden mis jij liefde voor jezelf? En waar wil jij mee aan de slag?

Module 2:
LOSKOMEN VAN OUDE PATRONEN

Loskomen van oude overtuigingen, onzekerheden en ongezond gedrag. Dankbaar zijn voor wie je nu bent. Volledig oké zijn met je lijf. Stoppen met piekeren.

Module 3:
Voelen wat je nodig hebt

Hoe ga je met emoties om. Hoe voel je jouw grenzen aan. Hoe laad je jouw batterij op. Wat geeft jou voldoening in het leven.

Module 4:
JEZELF OP 1 ZETTEN

Zet jouw zuurstofmasker eerst op. Grenzen aangeven. Liefdevol en effectief communiceren. Loslaten van meningen van anderen. Wie laat je wel en niet toe in je leven?

Module 5:
EEN BLAKENDE GEZONDHEID

Hoe zorg je voor een fysieke gezondheid (intuïtief eten, bewegen, rust en slaap), maar ook voor jouw mentale en emotionele gezondheid.

Module 6:
VOLLEDIG EN VOL ZELFVERTROUWEN JEZELF ZIJN

Zijn wie je echt bent. Vol zelfvertrouwen. Leven vanuit liefde voor jezelf. Jezelf het allerbeste gunnen.

This can be your reality…

 • Je kijkt in de spiegel en ziet van binnen en buiten een mooie vrouw waar je trots op bent
 • Je bent milder en liefdevoller naar jezelf toe, wat je veel relaxter maakt
 • Je eetpatroon is moeiteloos en in balans, misschien niet perfect, maar dat hoeft ook niet (meer) van jezelf
 • Je kan beter je grenzen respecteren, voelen wat JIJ als vrouw nodig hebt en jezelf dat ook onvoorwaardelijk gunnen
 • Je weet wie je bent en voelt dat je alle liefde in de wereld verdient
 • Je hebt schijt aan wat anderen van je denken en blijft lekker bij jezelf
 • Je draagt kleding waar je je top in voelt, je mag gezien worden en dat straal je ook uit
 • Je weet wat je belangrijk vindt, wat goed is voor jou en staat positief in het leven
 • Je accepteert alles in jezelf, je 'imperfecties' en uniekheid en voelt je zelfverzekerd
 • Al met al zorg je goed voor je lijf en jezelf en zit je heerlijk in je vel

This is what you'll get:

 • Start september 2022
 • 6 modules inclusief video's, worksheets en visualisaties (levenslang toegang) t.w.v. €799
 • 6 online groepscoachsessies van 1,5 uur via Zoom in een veilige intieme setting t.w.v. €1399
 • 1 een-op-een coach sessie via zoom of in Nijmegen t.w.v. €199
 • Bonus: afsluitende live dag in Nijmegen inclusief heerlijke gezonde lunch en hapjes om jouw transformatie te vieren en als een stralende versie 2.0 vol liefde voor jezelf verder te gaan! t.w.v. €399

 

Jouw investering:

€1.777,-

 

Er zijn maximaal 6 plekken

Are you ready?

Vraag hier jouw matchcall aan

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Are we the right fit?

Om het maximale eruit te halen en voor een mooi groepje vrouwen te zorgen, wil ik er zeker van zijn dat we op één lijn zitten. Is dit hoe jij erin staat?

 • Je bent niet vies van een portie introspectie en beseft heel goed dat you gotta do the work. Dit hoeft niet per se veel tijd te kosten, maar je bent bereid om naar binnen te kijken, de schuring op te zoeken en er volledig voor te gaan.
 • Je beseft dat er enorm veel kracht ligt om dit in een veilig groepje te doen, ook al vind je dit misschien spannend. Je voelt dat het een safe space gaat zijn (en vertrouw mij er maar op dat ik alleen die vrouwen toe laat die hier voor gaan zorgen) waarin je niet alleen zelf veel stappen maakt, maar van elkaars verhalen en inzichten kan delen en samen de reis aan te gaan. Ik kan je vertellen, zo'n verbinding is magisch! Om iedereen in deze groepssetting te kunnen coachen zit er daarom ook een maximaal aan van 6 deelnemers.
 • Je voelt aan alles dat zelfliefde dé sleutel is naar een gezond, stralend en gelukkig leven. Voel jij dat ook?

Dan kan het héél goed zijn dat wij een match zijn en dit het traject voor jou is 🙂

Vraag hier jouw matchcall aan

"Ik begon een beetje onwennig, want ik vond het heel raar om de tijd en liefde aan mijzelf te besteden. Ik dacht, ben ik het wel waard? Maar naarmate het programma vorderde, werd ik steeds enthousiaster en zie je ook echt die mindset verandering. Ik sta nu veel positiever in het leven. Het mooiste wat ik eraan overgehouden heb is dat ik op mijn zwaarst weeg, maar toch positief over mijzelf kan denken. Ik besef nu dat ik zoveel meer waard ben dan mijn lichaam. Het heeft rust in mijn hoofd gecreëerd en ben niet meer zo bezig met wat anderen van mij denken. Ik ga veel zelfverzekerder door het leven. Ik kan het programma zeker weten aanraden! Aan iedereen die graag zelfverzekerder door het leven wil gaan." Monique, schoonheidsspecialiste uit Ermelo

Joya

"Ik heb geleerd dat ik zo veel meer ben dan alleen mijn lichaam. Ik kan nu echt zeggen dat ik een heel leuk mens ben, ik waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd."

Nathalie

"Ik dacht vroeger altijd dat alles beter was als ik slank was. Maar hoe ik mij nu voel is zó veel meer waard. Ik ben liever voor mijzelf en mijn lichaam, kan meer loslaten en heb meer schijt aan alles. Ik mag er zijn met maat 40. Als moeder van 2 kinderen, vrouw en ondernemer heb ik nog steeds 10 ballen hoog te houden, maar dat kan ook in een stoptrein i.p.v. sneltrein. Ik zet mijzelf op 1 nu en al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook!"

Katleen

"Ik ben uit een diep dal geklommen met behulp van Milou en de groep. Ik ben nu veel minder streng voor mijzelf en mijn eetbuien zijn zo goed als weg. Ik heb weer energie en al met al hou ik weer van mijzelf. Milou is altijd positief, niet oordelend en weet waar ze het over heeft"

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Je zal altijd toegang houden tot de online modules, lessen en visualisaties. Dus ook na Selflove Journey kan je hier nog zo vaak naar teruggaan als je zelf wilt.

Ik geloof dat de reis naar zelfliefde op elk punt in je leven weer een andere dimensie zal hebben. Dus wil ik je zeker de kans gunnen om hier op een later moment nog naar terug te kunnen gaan mocht je weer een laagje dieper willen gaan!

Je hoeft je niet in álle punten te herkennen waar ik het over heb. Als je enkele dingen wél herkent dan is het zeer waarschijnlijk wel passend voor je. Ik ga Selflove Journey zo ontwikkelen dat je precies aan de slag gaat met datgene wat belangrijk is voor jou!

Maar vraag sowieso hier een matchcall aan als je twijfelt, dan kunnen we het er gewoon samen even over hebben.

Geen probleem, ik neem de zoom groepssessies altijd op, dus kan je die later altijd nog terugkijken.

Het zou natuurlijk super zijn als je hier live bij aanwezig kan zijn, ik kijk er zelf enorm naar uit! Maar mocht het je toch niet lukken, zorgen we ervoor dat je er via Zoom bij kan zijn, zodat je niets hoeft te missen!

Ik snap dat het spannend kan zijn om dit proces naar zelfliefde aan te gaan en dit te delen in een groep. Maar weet ook dat dit juist enorm gaat helpen en voor extra transformatie zal zorgen.

Je zal al snel merken dat je niet de enige bent die ervaart wat jij ervaart en alleen al de herkenning bij andere vrouwen zal veel goeds doen.

Jij voelt dat je vol zelfvertrouwen wilt gaan leven toch? Dan is het júist van waarde om ook je kwetsbare kanten met andere vrouwen te delen en de eerste stappen te zetten om volledig jezelf te kunnen zijn.

Vertrouw mij er maar op dat ik de juiste vrouwen toelaat en dat dit een fantastisch mooi proces voor jullie allemaal gaat worden!

Jazeker, dat kan ook. Vraag sowieso eerst een hier een matchcall aan en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Wat als je 100% zou weten dat je zelfvertrouwen en zelfliefde zou gaan voelen, zou je dan 'ja' zeggen?

Als jouw antwoord nu inderdaad wel zeker 'ja' is, dan weet je jouw antwoord!

Het is namelijk helemaal aan jou om dit te bereiken en dat kan je. Ik ga je helpen en begeleiden, maar als jij dit écht wilt, gaat het je lukken. I promise!

Ik denk dat je jouw antwoord nu wel hebt toch? 🙂

Oja, de investering van €1.197 is een eenmalige kans, na de eerste ronde zal de prijs zeker omhoog gaan.

Jazeker, vraag dan hier een matchcall aan, dan gaan we samen kijken of Selflove Journey bij jou past.

Treat yourself and your body like you deserve to be treated

 

Ben je klaar om af te rekenen met jouw onzekerheden?

Wil jij die liefde voor jezelf gaan voelen?

Goed voor jezelf en je lijf gaan zorgen?

Zien en voelen wat voor mooie vrouw je bent?

Die zelfverzekerde vrouw worden die fantastisch in haar vel zit?

Are you ready for a Selflove Journey you'll never forget?

Ik wil dat jij vol liefde voor jezelf gaat leven, mag ik je mee op reis nemen?

Vraag jouw matchcall aan