Matchcall Selflove Journey

Boek hier jouw matchcall

In Selflove Journey help ik je om van jezelf te gaan houden, goed voor jezelf te gaan zorgen (denk aan eten, bewegen, ontspannen, grenzen stellen, etc.) zodat je heerlijk in je vel gaat zitten! Maar voordat jij je kan aanmelden wil ik graag een matchcall plannen.

Ik kijk sowieso graag met je mee wat het nou precies is dat jij nodig hebt. Na deze 30 minuten sessie ben jij in ieder geval een aantal inzichten rijker. En kunnen we samen kijken of Selflove Journey een passende stap is voor jou én of we beiden voelen dat het goed voelt.

Jij verdient het allerbeste en ik help je er graag bij!

Aan het einde van deze sessie:

- Heb je vele malen helderder wat nu de oorzaak van jouw probleem is
- Weet je wat er voor nodig gaat zijn om van jezelf te gaan houden
- Hebben we besproken hoe je nu verder kan (met of zonder mijn hulp)
- Eindig je met een gevoel dat je gehoord en gezien bent en dat ook jij van jezelf kan gaan houden!

Boek hieronder jouw call en vul daarna de vragen in, zodat ik mij goed kan voorbereiden op onze sessie samen!