Over Milou

Wie is de persoon achter HealthiNut?

Hoi, mijn naam is Milou van Aal en ik werk als voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om een gezonde relatie met eten en je lichaam krijgen. 

Zelf weet ik maar al te goed hoe het is om af te willen vallen, mijn lichaam niet mooi en slank genoeg te vinden en daardoor (te) veel bezig te zijn met mijn eetpatroon.

Tijdens mijn afvalreis waarin ik 20 kilo ben afgevallen is hoeveel en hoe gezond ik at mijn leven gaan beheersen. Maar ik werd er gek van om de hele tijd zo met eten bezig te zijn en mij schuldig te voelen als ik iets ongezonds at of buiten mijn regels of plan ging. Daarnaast had ik dan wel een slank lichaam, maar voelde mij onzekerder over mijn lichaam dan ooit.

Gelukkig is dat nu ver verleden tijd. Is mijn eetpatroon helemaal in balans, accepteer ik mijn lichaam zoals het is en behandel het met liefde. Dit leerde ik op een moment dat ik net 10 kilo was aangekomen door flinke eetbuien. Eten met liefde voor jezelf en je lichaam accepteren heeft dan ook niets met een cijfertje op de weegschaal te maken, maar alles met hoe je naar je eetpatroon en lichaam kijkt en hoe je je daarbij voelt.

Mindset is alles

Toen ik mijn mindset veranderde en anders naar mijn eetpatroon en lichaam ben gaan kijken ben ik zelfs zonder moeite weer een aantal kilo’s afgevallen. Maar dat ik afviel was niet het belangrijkste. Ik was gewoon veel minder met mijn eetpatroon en lichaam bezig. En nog fijner was hoe ik mij ging voelen: veel meer rust, vertrouwen, balans en zelfliefde. 

En dat gun ik jou ook! Hoe je je voelt is namelijk zó veel meer waard dan hoe je lichaam eruit ziet of wat het cijfertje op de weegschaal aangeeft.

Hoe ik jou kan helpen

Inmiddels heb ik als mental coach al honderden vrouwen mogen helpen naar een balans in hun eetpatroon en liefde voor hun lichaam. Dat doe ik met mijn online programma's en  1-op-1 coachtrajecten.

Veel leesplezier op mijn website (je vindt veel inspiratie in mijn blogs) en wellicht dat we elkaar eens spreken of zien. Je kan trouwens ook altijd een kennismakingsgesprek aanvragen via deze pagina als je wilt weten hoe ik je verder kan helpen. 

Be Healthy. Be Happy. Be You!

Liefs, Milou

P.S. Wil je meer weten over mijn visie en hoe je een gezonde relatie met eten en je lichaam krijgt? Dan kan je ook mijn gratis ebook Broccoli met Hagelslag downloadenmet 7 strategieën voor een gezonde relatie met eten.

Opleidingen:

  • 2019: Positieve Psychologie - Sonnevelt
  • 2019: Mental Coach - Sonnevelt
  • 2018: Psyche en Gewicht - Sonnevelt
  • 2017: Intuïtief Coach - De Nieuwe Coachopleiding

 

GRATIS EBOOK

Ben je de hele dag door met eten bezig? Heb je last van snaai- of eetbuien. En ben je niet in balans? In mijn gratis ebook Broccoli met Hagelslag deel ik 7 strategieën om een gezonde relatie met eten te krijgen. Je kan hem nu downloaden via onderstaande link.

NAAR HET GRATIS EBOOK