Over Milou

Wie is de persoon achter HealthiNut?

Dat ben ik, Milou! Voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om afvallen, overeten/eetbuien en het krijgen van zelfvertrouwen en zelfliefde. Met HealthiNut inspireer en coach ik vrouwen naar een gezonde relatie met eten en met hun lichaam. Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching en het Kom in balans programma. Daarnaast heb ik een recepten ebook geschreven vol met gezonde balans recepten en schrijf ik op mijn blog over gezondheid, stoppen met diëten, zelfliefde en mindset.

Naast coach ben ik ook een levensgenieter, health enthusiast en self-love warrior. Hoewel ik altijd al een levensgenieter ben geweest, pasten de woorden health enthusiast en self-love warrior (deze woorden klinken gewoon échter beter in het Engels!) niet altijd bij mij. Tien jaar geleden verhuisde ik naar het buitenland, waar ik vijf jaar lang in drie verschillende landen heb gewoond, gewerkt en gestudeerd. Ik leefde als een echte student: enorm ongezond, met veel drank en weinig sport of beweging. De kilootjes kwamen er langzaam maar zeker bij, totdat ik echt overgewicht bereikte en besefte dat ik aan zowel mijn gewicht als aan mijn leefstijl iets moest doen. Daar begon mijn afval en gezondheidsreis.

De eerste periode van die reis verliep enorm goed. Ik viel geleidelijk af tot een stabiel en gezond gewicht en leerde enorm veel over gezondheid. Ik bleef een levensgenieter, maar wist daarbij alles heel goed in balans te houden. Totdat ik de wereld van de "fitgirls" in dook en ook wel zo'n sixpack wilde hebben. Ik werd steeds strenger voor mijzelf en ben hierbij mijzelf verloren. Mijn leven stond in het teken van afvallen, eten en sporten. Ik bereikte een te laag gewicht, maar vond mijzelf nog steeds niet perfect of mooi en was verre van tevreden.

Samen door een aantal andere oorzaken kreeg ik mijn tweede burn-out. Toen besefte ik pas dat gelukkig zijn, tevreden zijn en jezelf mooi voelen niets met je lichaam of omstandigheden te maken heeft, maar zich volledig in zowel je hart als hoofd afspeelt. Daar begon mijn persoonlijke en spirituele reis.

In de periode die volgde leerde ik door trial & error, enorm veel boeken, psychologen, coaches, workshops en een liefdevolle investering in mijzelf wat zelfliefde is en wat een positieve mindset met je kan doen. Ik voel mij nu veel gezonder en gelukkig dan ooit!

Na drie jaar lang HealthiNut als (uit de hand gelopen) hobby gezien te hebben, heb ik in 2017 besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Met een intuïtief coach en mental coach diploma op zak coach ik vrouwen nu om zich nét zo gezond, gelukkig en in balans te gaan voelen als dat ik nu doe. Dat doe ik door middel van mijn online programma, mijn blog en 1-op-1 coaching.

Be Healthy. Be Happy. Be You!

Liefs, Milou

Opleidingen:

  • 2017: Intuïtief Coach - De Nieuwe Coachopleiding
  • 2018: Psyche en Gewicht - Sonnevelt
  • 2019: Mental Coach - Sonnevelt
  • 2019: Positieve Psychologie - Sonnevelt

 

MOEITE OM JE GEZONDE LEEFSTIJL IN BALANS TE KRIJGEN?

• En wil jij afrekenen met die alles-of-niets mentaliteit?
• Afrekenen met die strijd in je hoofd?
• Lekker op gevoel gezond eten en genieten zonder schuldgevoel?
• Uit liefde voor jezelf en met de juist mindset gaan eten?
• Om het zo voor altijd vol te gaan houden?
• En weer gelukkig te worden van je gezonde leefstijl?

IK WIL MEER WETEN