Review impact whey protein my protein

Follow my blog with Bloglovin

Review impact whey protein my protein

 

Review Impact Whey Protein – MyProtein

Het werd weer eens tijd voor een review! En niet zomaar eentje.. Nee, een van mijn favorietjes op dit moment! De impact whey protein van MyProtein in de smaak Cinnamon Danish!

 

Eerste Indruk

De verpakking ziet er niet al te fancy uit moet ik eerlijk zeggen. Maar zodra je de zak opendoet, komt je er toch een geur tegemoet! Yummy. Daarnaast heeft de verpakking een soort van klittenband sluiting bovenin wat ik zelf erg handig vind. Ik kreeg deze zak samen met nog een aantal producten om te proberen (zie hier mijn review van de protein hot chocolate), dus sowieso word ik dan altijd erg blij en enthousiast om het zo snel mogelijk te proeven! Maar nadat ik rook… Hoe deze whey rook…. Kon ik al helemaal niet wachten!

 

Het Product

Als eerste probeerde ik deze impact whey protein door mijn gebruikelijke bakje proats. Ik gebruikte 45 gram havermout, 30 gram impact whey protein, 150 ml ongezoete amandelmelk, 150 ml water, 1 tl kaneel en een banaantje. En my god!!! Dit was lekker!!! Dit is denk ik de lekkerste smaak whey die ik ooit gehad heb. De smaak heet Cinnamon Danish en dat doet me natuurlijk meteen denken aan Deense kaneelbroodjes. Ken je die? Die overheerlijke cinnamon swirls?! Ja die ja… En weet je wat? Dit smaakt er nog echt naar ook! Ook probeerde ik deze whey door mijn wortel mug cake. En yes! Dat was weer een winner! Het geeft gewoon nét even een anders (en erg lekker) smaakje aan je mug cake. Ook als shake (waar die natuurlijk origineel voor bedoeld is haha!) is het erg lekker.

 

Psssst. Binnenkort post ik een recept voor een overheerlijke post-workout powershake met deze whey erin!

 

Review impact whey protein my protein

 

De Macro’s

Nouja….. Zie foto hieronder:

 

Review impact whey protein my protein

Vergeleken met bijvoorbeeld de perfection whey van Body en Fitshop zitten er in de impact whey protein per 100 gram nét iets meer eiwitten in (80 gram i.p.v. 78,8 gram), zitten er iets meer vetten in (7,3 gram i.p.v. 5,7) en iets minder koolhydraten (4,9 gram i.p.v. 5,1 gram).

Maar eerlijk gezegd vind ik dat zelf niet zo belangrijk. Wat ik belangrijk vind is dat er gewoon veel eiwitten in zitten! Het is dus een goede bron van eiwitten voor krachtsporters. Maar nog belangrijker, het smaakt gewoon super goed!

Qua ingrediënten zit er wel een zoetstof (sucralose) in, maar volgens mij zit dit in de meeste whey poeders ook! In ieder geval wel in de perfection whey van Body en Fit.

 

Conclusie

Nou mijn conclusie is dat ik het heeeeeel erg jammer vind dat deze zak nu op is! Maar dat zegt genoeg toch? Het is vooral erg lekker, en een goede bron van eiwitten! Wil je ervoor zorgen dat je genoeg eiwitten binnen krijgt op een dag? En/of ben je een kaneel(broodjes)lover? Dan is dit iets voor jou!

 

Bestellen? Dat kan hier! Gebruik dan de kortingcode HEALTHINUT en krijg 12% korting 🙂 

 

P.S. Ik heb gehoord dat ze ook de smaak Salted Caramel hebben!! Oh my…. Denk dat ik die de volgende keer ga proberen!

 

Myprotein

 

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

980x120 3

 

 

Eén gedachte over “Review: Impact Whey Protein – MyProtein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *