My Protein Hot Chocolate

My Protein Hot Chocolate

 

Ja hoor.. Het is December! En dat is aan het weer zeker te merken. Wat mij betreft mag die regen heul snel stoppen hoor. Maarrrrr, wat komt er bij dit weer ook kijken? Een héél goed excuus voor warme chocolademelk 😉 Alleen is dat nu niet altijd even gezond en “macro vriendelijk”.

 

My Protein Hot Chocolate

Gelukkig mocht ik deze Protein Hot Chocolate van My Protein testen. En liet ik vanavond nou eens enorme zin hebben in chocolade… Perfecte timing dus om deze warme chocolademelk te testen. Helaas alleen qua tijd (20 uur ‘s avonds) ietsje minder fijn voor het licht. Ach ja, het gaat om de smaak van dit drankje toch?

 

De Macro’s

Allereerst, en niet geheel onbelangrijk, de macro’s! Want die zijn wel heel fijn!

 

Schermafbeelding 2015-12-01 om 20.49.18

 

Als je het met water aanlengt bevat een glas slechts 88 calorieën en zitten er wel 15 gram eiwitten in één glas! Het is dus gewoon een eiwitbommetje. Als je dit vergelijkt met de traditionele Chocomel, dan zitten daar in een glas van 200 ml 172 calorieën en maar 6,6 gram eiwitten. Ook zit er in de Protein Hot Chocolate geen toegevoegde suikers in, helemaal een winner dus.

 

De Smaak

Ik heb één maatschepje Protein Hot Chocolate gemengd met 150 ml ongezoete amandelmelk, omdat mij dit romige leek dan met water. De eerste slok was even wennen, het is natuurlijk geen “echte” Chocomel. Maar naarmate ik verder dronk, begon ik het steeds lekkerder te vinden! En voordat ik het wist was het glas leeg, haha. Verder vond ik het erg zoet, dus daar moet je van houden.

 

Conclusie

Wat betreft de macro’s zit het wel goed. Relatief weinig calorieën en veel eiwitten. Goed voor krachtsporters dus én om je wat langer verzadigd te houden. Verder is de smaak erg zoet, maar wel lekker!

 

De My Protein Hot Chocolate is hier te bestellen. Wellicht een goed idee voor komende 5 december 😉

 

My Protein Hot Chocolate

2 gedachten over “Review: Protein Hot Chocolate – My Protein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *