Ja hoor het is weer bijna moederdag en dan mogen onze moeders wel even in het zonnetje gezet worden! Want wie heeft al die vieze poepluiers waarschijnlijk verschoond toen je nog een baby was? Wie heeft je altijd naar je sportles gebracht? Yes dat was je mama waarschijnlijk! Zelf heb ik zaterdag een feestje en slaap ik zondag uit, dus kan ik geen moederdag ontbijt maken voor mijn mama. Sorry mam! Maar jullie kunnen dan vast wel!

 

Vandaar mijn favoriete moederdag ontbijtjes op een rijtje zodat jullie je lieve moeder kan verrassen! Van pannenkoekjes tot wafels en van wentelteefjes tot mugcakes! Er zit vast wel een moederdag ontbijt tussen die jouw moeder lekker vind!

 

Laten jullie mij weten als je een receptje maakt? Vind ik super leuk! Tag me dan op social media of gebruik de hashtag #healthinut en ik krijg het te zien! 🙂

 

De beste Moederdag ontbijtjes

Eiwitpannenkoeken met Hüttenkase en jam

Eiwit pannenkoeken met huttenkase en jam

 

Pure chocolade mug cake

Chocolade mug cake

 

Wafels met een vleugje karamel

Karamel Wafels

 

Eiwitpannenkoeken met Ei en Spek

Eiwit pannenkoeken met ei en spek

 

Eiwitrijke wentelteefjes

Eiwitrijke Wentelteefjes

 

Allerlaatste tip:

Gebruik de Wheytella als topping voor je pannenkoekjes, wafels of wentelteefjes!! Succes gegarandeerd!!

 

 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Eén gedachte over “De beste moederdag ontbijtjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *