Healthinut balans

Toen de lieve Iris mij vroeg om een blogje te schrijven voor haar rubriek “Vriendspiratie” zei ik natuurlijk volmondig ja! Want super leuk dat zij mij hiervoor gevraagd heeft. Zelf inspireert Iris mij ook met haar kijk op haar fitjourney, voeding en sporten! Dus neem zeker een kijkje op haar mooie blog en Instagram! Balans is iets waar we allebei mee bezig zijn en toen ik de bovenstaande quote voorbij zag komen werd ik meteen geïnspireerd om een blogje te schrijven!! 

Iris begint haar blog als volgt en omdat ik het zó lief vond wil ik dit nog even met jullie delen……

“Als er iemand een lieve, vrolijke en gezellige meid is, dan is het Milou wel. Milou inspireert en motiveert, via haar blog ‘Healthinut‘ en haar Instagram account, iedere dag weer talloze mensen door anderen via deze social media accounts mee te nemen in haar wereld van gezonde voeding, sporten, krachttraining, weetjes, events, een healthy lifestyle, haar persoonlijke fitjourney en quest for balance! Milou voorziet anderen dan ook keer op keer van interessante feitjes, persoonlijke updates en geeft je letterlijk een kijkje in haar leven. En omdat ik Milou zo’n onwijs leuke meid vind en ik me iedere keer weer verbaas over hoe open, eerlijk en realistisch zij over haar ‘fitjourney‘ vertelt, leek het mij leuk om haar te vragen een persoonlijke blogpost te schrijven voor mijn ‘vriendspiratie’ rubriek. Want als iemand mij inspireert op het gebied van persoonlijke blogs, dan is dat zonder twijfel Milou. En daarom vind ik het super lief dat ze speciaal voor mij (en jullie natuurlijk) een blogpost heeft geschreven over haar zoektocht naar balans. En Milou zou Milou niet zijn, als ze hier een hoop wijze en verstandige woorden aan toevoegt. Dus lees gauw verder en laat je inspireren door dit prachtige en persoonlijke verhaal over balans. En ja, het is een echte ‘eye opener‘.

In between goals is a thing called life, that has to be lived and enjoyed”. Deze quote inspireerde mij om deze blog voor lieve Iris te schrijven! ………… ”

Lees HIER verder 🙂

 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *