Er is aardig wat veranderd in mijn leventje. En aangezien dit ook zeker invloed heeft op mijn gezonde levensstijl vond ik dat het tijd werd voor een blog om dit met jullie te delen. Ten eerste heb ik mijn studentenleven inmiddels omgeruild voor een druk leven met full-time baan. Halverwege augustus ben ik begonnen met het Commercial Leadership Program bij GE Healthcare. Dit is een soort van traineeship waarin in nog heel veel trainingen etc. krijg om daarna te gaan knallen in een commerciele rol in de sales of marketing. GE Healthcare is een van de wereldleiders op het gebie d van apparaten voor ziekenhuizen, zoals MRI scans, CT scans, beelschermen, couveuses, etc. Hoe dit mijn dagelijkse leven beinvloedt wil ik nog een toekomstige blog aan wijden. Maar deze blog gaat eerst eventjes over de komende drie weken….

IMG_5796
Mijn nieuwe baan vieren met wat bubbels en een home-made gezonde kwarktaart!

Hierin staat namelijk redelijk wat gepland… Om te beginnen vlieg ik komende zondag naar Amerika (Atlanta) om samen met alle CLP’s wereldwijd een week trainingen te volgen. We verblijven in een super mooi hotel en ook alle ontbijtjes, lunches en diners zijn geregeld. Daarvan kom ik de zondag erop terug, heb 1 dagje om bij te komen, want de dag erna vliegen mijn vriend en ik voor een week naar het geweldige eiland: Ibiza!! Daar heb ik super veel zin in natuurlijk!! Zon, zee, strand, parties, villa met zwembad, relaxen, hippies en lekker eten! Maar dan is de pret nog niet om… De dag nadat ik terugkom van Ibiza moet ik alweer naar Parijs voor nóg een week training voor m’n nieuwe baan. Als het goed is is ook daar alles qua eten helemaal geregeld. Een geweldig vooruitzicht toch?!?! Ja, dat vind ik ook!! Een beetje een bofkont ben ik de komende weken wel 😉

Maarrrrrr, hoe ga ik mijn gezonde levensstijl volhouden en niet tonnetje rond terugkomen?? Eerder schreef ik al deze blog voor mijn 10 tips om de vakantie te overleven. Deze tips ga ik zeker ook tijdens deze drie weken opvolgen. Ook ben ik vanaf donderdag al gestopt met het tracken van mijn kcal in Myfitnesspal. Dit kostte redelijk wat moeite, haha, maar de komende drie weken wil ik het ook zonder gaan doen, dus ik moet er maar vast aan wennen!! De trainingsweken zullen zwaar genoeg worden, dus wil ik dat al mijn energie daar naartoe gaat en niet maar die ene gram meer of minder in Myfitnesspal! Begrijp me niet verkeerd, ik ga zeker heel goed naar mijn lichaam luisteren, voldoende vezels, vitaminen, mineralen en eiwitten tot me nemen (de whey en eiwitrepen liggen al klaar ;)), zo vaak als mogelijk is een gym opzoeken en gezonde keuzes maken wanneer ik kan. Toch wil ik dat mijn energie vooral uitgaat naar nieuwe dingen leren, netwerken en genieten! Het leven is een kwestie van prioriteiten stellen. Al is normaal gesproken mijn gezonde levensstijl een héle grote prioriteit… De komende drie weken zijn er toch wat dingen die meer prioriteit hebben. Duim met me mee zou ik zeggen, want ik heb wel vertrouwen in mezelf, maar vind het toch nog een beetje spannend!

Uiteraard zal ik jullie laten weten hoe het me is vergaan 🙂

2 gedachten over “Persoonlijke Update – Augustus”

  • Jeeeeeemig wat een gave vooruitzichten! Gefeliciteerd natuurlijk met je nieuwe baan. Super! En zowel Amerika, Ibiza als Parijs klinken fantastisch. Goed in prioriteiten te stellen en op een andere manier gezond bezig te zijn.
    Heel veel succes en plezier!

    • Hoi Andrea, Sorry voor de late reactie! Door deze drukke weken ben ik niet zoveel met mijn blog bezig geweest. Het was super intensief, maar ook heel leuk! 1 Week had ik helaas geen controle (werd ik helemaal volgestauwd met eten in de US :P), maar de andere twee weken ben ik erg goed doorgekomen gelukkig 🙂 Nu weer back to normal life 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *