Mug cake met chai

Mug cake met chai

 

Na een lange tijd een eetschema gevolgd te hebben waarin ik eigenlijk altijd een havermoutje at als ontbijt… Heb ik de mugcakes weer ontdekt! 

In het begin van mijn blog postte ik echt meerdere variaties van de mug cake. Nieuwsgierig? Kijk dan even hier, hier, hier of hier. Maar toen ik de Chai Tea kruiden van Green Gypsy ontving kreeg ik weer een nieuwe ingeving. Hoppa, die kruiden gaan door de mug cake! Dus bij deze het recept voor een carrot (want ehh.. Hallo volume!) mug cake met chai tea kruiden. Om te smullen!

 

Mug cake met chai

 

Ingrediënten Mug cake met Chai Tea Kruiden:

 

Bereiding Mug cake met Chai Tea Kruiden:

  1. Heb je een keukenmachientje? Gooi dan alles behalve de rozijnen en havermout in de keukenmachine en maal fijn. Schep het over in een schaalte en voeg de rozijnen en havermout toe. Even goed roeren.
  2. Heb je geen keukenmachine? Dan kan het ook. Prak eerst de banaan fijn in een schaaltje. Rasp de wortel en voeg toe. Voeg dan de whey, rozijnen, ei, kaneel en Chai Tea kruiden toe. Roer goed door elkaar totdat er geen klontjes meer in zitten. Voeg dan ook de havermout toe en roer nog eens goed.
  3. Zet het schaaltje ongeveer 4 minuten (dit verschilt per magnetron) in de magnetron totdat het beslag gestold is.
  4. Keer om uit het schaaltje op een schoteltje en voeg eventueel wat toppings toe (fruit, Waldenfarms siroop, agave, etc.) en dan smullen maar!

 

Mug cake met chai

 

Macro’s Mug cake met Chai Tea Kruiden:

  • 327 kcal
  • 36 koolhydraten
  • 9 vet
  • 26 eiwit

 

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze mug cake met chai tea kruiden vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

Mug cake met chai

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *