Zakenreis

Goedemorgen toppers! We staan weer aan het begin van een nieuwe week. Een week waarin wij opnieuw kunnen knallen om weer een stapje dichterbij onze doelen te komen.. Wat die dan ook mogen zijn!

Ik zelf sta op het punt om op de Thalys richting Parijs te stappen. Ik heb namelijk voor mijn werk een paar dagen sales training in ons kantoor net buiten Parijs. Ik heb er zin in! Ik wil altijd bij blijven leren, dus kom maar op met die trainingen 🙂 Daarnaast zie ik mijn collega’s die hetzelfde commercieel leadership programma als ik in Europa doen weer, dus dat wordt leuk! 7 Mannen en ik haha! Maar goed dat ik heel goed met mannen kan 🙂

Enfin, dit betekent ook dat ik een paar dagen in een hotel zit, met een uitgebreid ontbijtbuffet.. Ik lunch op ons kantoor waar ook een uitgebreid buffet te vinden is en waarvan we mogen kiezen wat we willen.. En we ‘s avonds al een paar (driegangen)diners met collega’s gepland hebben staan.. Aan de ene kant kijk ik er naar uit! Hmmm lekker eten! Maar aan de andere kant loop ik er al weken een beetje tegen op te kijken. “Zou ik me wel in kunnen houden?”, “Ach ik zit toch in een bulk, gewoon lekker genieten Milou!” en “Nee, maar als je dat al denkt gaat het zeker mis!” waren slechts enkele gedachten die door mijn hoofd spookten. Stom toch eigenlijk? Ik ga op zakenreis, leuk, leerzaam, lekker eten en ik schiet in de stress!

Zakenreis

Maar goed, ik ben hier vast niet de enige in! Daarom wil ik dit ook met jullie delen om te laten zien dat mentale struggles er soms gewoon echt zijn. Ik werk wel steeds meer toe naar een “balans”.. Maar dat betekent niet dat zulke weken mij totaal niets meer doen. Op zich jammer. Ik zou soms nog wel eens terug willen naar die tijd dat ik niet besefte wat ik in mijn mondje stopte. Dat ik er voor de volle 100% van kon genieten zonder stemmetjes in mijn hoofd! Dat ik echt zou toeleven naar heerlijke hotel ontbijtjes en het er vol van zou nemen. Maar dan zou ik ook terug gaan naar die tijd dat ik onzeker in de paskamer stond, dat ik na zo’n reisje echt was aangekomen wat er daarna niet meer afging, dat ik steeds verder van huis raakte en ik nog ongezond leefde ook. En dat wil ik niet meer! Ik ben blij met waar ik nu ben! Ook al betekent dat dat ik soms met deze mentale struggles moet dealen. Want hoe dan ook, ik zal er weer van leren! Ik heb nog niet helemaal besloten of ik wat ik eet een beetje wil gaan bijhouden in MFP (vorig jaar werkte dat wel om me heel goed “in te houden”, maar toch te genieten) of dat ik het los laat (maar nog wel probeer te letten op wat ik eet natuurlijk!). Ik ga daar strakjes in de trein nog even over nadenken 😉 Voor nu ga ik mijn koffer pakken en er een lading eiwitrepen in gooien, want goed voorbereid dat zal ik zijn! En wat ik ook weet is dat ik er van ga genieten en me ga focussen op de trainingen! Want daarvoor ben ik daar natuurlijk 😉

Fijne week toppers!

Liefs, Milou

5 gedachten over “De Mentale Struggles Van Een Zakenreis”

  • Super herkenbaar! Die stomme stemmetjes ook.. Dat stukje balans is gewoon erg moeilijk, maar slaat tegelijkertijd de spijker op zijn kop! Genieten van het lekkers, maar met mate. En volgens mij kan jij dat heel goed 🙂

    • Heb zeker genoten! Eerste dagen ging redelijk goed, maar daarna wel echt wat te veel gegeten. Was moe en het eten stond daar maat de hele tijd in de trainingsruimte. Maar ach, nu even paar daagjes balansen 😉

  • Herkenbaar! Ik ben meestal zo bang om aan te komen tijdens reisjes dat ik echt altijd afval dan (zelfde met vakanties). Maar ik zou ook willen dat ik er veel meer van zou kunnen genieten, zonde van al dat lekkers en al die stress eigenlijk!

    • Oh nou dat heb ik nog nooit gehad. Eet wel altijd echt te veel.. Kan het dan niet laten! Zeker als er de gele dag door heerlijk eten, hapjes en gebakjes in de trainingsruimte staat! Gewoon voor t grijpen! Maar ja.. Het was lekker en nu een paar daagjes balansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *