Spannende nieuwe weg

Ik wil het eigenlik al zo lang van de daken schreeuwen… Ik ben namelijk met zúlke gave dingen bezig! Eigenlijk is in de afgelopen maanden mijn hele leven op zijn kop gegooid… 

Als je mij op Instagram volgt, dan heb je misschien al wel in de gaten gehad dat ik bijna altijd thuis ben. Ik heb namelijk sinds juni geen baan meer. Ik werkte voor GE – een groot Amerikaans bedrijf – toen ik mijn tweede burnout kreeg. Gelukkig kan ik achteraf zeggen dat ik er na maanden ploeteren MEGA veel sterker uitgekomen ben. Toch zag ik het niet zitten om mijn carrière daar voort te zetten. Ik zou weer verder moeten gaan met mijn twee jarige traineeship. Auto van de zaak, genoeg zakenreisjes en een flink salaris. Maar nee…. Dat werd ‘m niet! Met wederzijdse toezegging zei ik mijn baan op en was VRIJ!

Wat te doen zonder baan?

Maar wat ging ik doen? Welke baan past bij mij? Kan ik iets met mijn passie doen? Tja, als je zonder baan komt te zitten komen er genoeg vragen naar boven…. Dus wat zou mijn volgende stap worden?

Eerlijk gezegd wist ik dat diep van binnen al veel langer. Er was namelijk altijd al een klein stemmetje dat schreeuwde: waarom werk jij voor een baas? Waarom ga je niet voor de volle 100% voor je passie? Waarom geef je niet toe aan dat ondernemersbloed dat door je aderen stroomt?

En dat stemmetje werd alsmaar groter toen ik de vrijheid had om mijn volgende baan te bepalen. Dus tja, waarom ook niet? En toen maakte ik de beslissing:

IK GA VOOR MIJZELF BEGINNEN. 100%. DEFINITIEF. 

En ik vind het zo leuk! Zo spannend! En zo stoer!

spannende nieuwe weg

Van passie naar onderneming

Naast dat ondernemersstemmetje was er nog een stemmetje die al heel lang iets probeerde te zeggen… Iets over mijn passie. Iets over gezondheid, mindset en zelfliefde. Iets over inspireren en helpen. Iets over wat kunnen toevoegen… En daar ga ik nu écht naar luisteren!

Ik ga mijn passie volgen en hiervan mijn werk maken!

Een tijd lang heb ik hard gewerkt aan mijn ondernemersplan en ben ik mega hard aan het werk om alles om te toveren in realiteit. Dat is ook de reden dat er al een tijd lang “slechts” 3 blogs per week online komen. Mijn energie gaat even naar iets anders uit…

Lange dagen, hard werken, maar I love it!

spannende nieuwe weg

Nog heel eventjes (om precies te zijn op 2 oktober) en ik kan je vertellen wát ik dan precies ga doen! En trust me… Als je fan bent van mijn blog, zou het héél goed kunnen dat dat heel interessant voor je gaat zijn!

P.S. Je mag altijd raden natuurlijk! 😉

Stay tuned! 

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN?
DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

2 gedachten over “Ik sla een hele spannende en toffe nieuwe weg in! ”

  • Wat ontzettend leuk en spannend! Goed dat je naar dat stemmetje hebt geluisterd, ik weet zeker dat het hartstikke goed gaat komen en ben benieuwd wat je precies gaat doen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *