Ik ga het weer doen

Jawel, ik ga het weer doen! Lange tijd is het niet meer mijn focus geweest, maar ik voel nu dat het weer kan. Dat ik er klaar voor ben. 

En wat ga je dan weer doen Milou?

Ik ga weer afvallen!

Afvallen! Yes, I’ve said it. Ik ga weer afvallen. 

Als eerste wil ik je vertellen dat ik al sinds een tijd weer zo enorm in balans ben. Zowel fysiek als geestelijk kan ik nu weer echt de balans omarmen. Ik eet totaal op gevoel, sport wanneer ik er zin in heb en geniet van weekenden, etentjes en feestjes.

Ook heb ik mijn lijf volledig omarmd en geaccepteerd zoals het is. Ik vind mijzelf mooi zoals ik ben en kan ook echt met liefde naar mijn vrouwelijke vormen kijken.

Maar waarom zou je het dan weer willen veranderen Milou? Waarom zou je die balans weer overhoop willen halen?

Iets zit in de weg…

Toch is er iets dat knaagt en wat mij in de weg zit… Mijn kleding! De kleding die lange tijd erg fijn zat is sinds een paar maanden te klein geworden. Tijdens en na mijn eetbuien periode ben ik wat kilo’s aangekomen waardoor ik die kleding nu niet meer pas.

Nou heb ik twee opties: nieuwe kleding kopen óf een paar kilo afvallen. Omdat ik het gewoon echt doodzonde vind van de mooie kleding die ik nog heb kies ik voor het laatste. 
Ik ga het weer doen

Dat niet alleen…

Dat niet alleen, er is een tweede reden dat ik een paar kilo wil afvallen. En die reden is dat ik wil laten zien, zowel naar mijzelf als naar jullie toe, dat je vanuit een staat van volledige zelfacceptatie en zelfliefde voor je lijf tóch wil en kan afvallen.

Het lijkt misschien wat tegenstrijdig, omarmen hoe je eruit ziet én het willen veranderen. Maar dat is het niet. Het is volkomen normaal dat je iets can accepteren zoals het is, maar toch – om welke reden dan ook – het te willen veranderen.

En dat ga ik nu doen!

Ook vind ik het een uitdaging om juist wél die balans te houden. Lichamelijk wellicht niet, want je moet natuurlijk minder eten dan je nodig hebt om af te vallen, maar wél geestelijk. Ik wil die geestelijke balans tussen gezond eten en genieten, tussen goed voor mijn lichaam zorgen met zelfliefde en af en toe ff lekker gek doen, die balans wil ik behouden. Die ga ik behouden!

En oja… Ik heb nog een derde reden, die ook echt op de derde en laatste plaats staat. Want al vind ik mijzelf nu ook mooi… Een paar kilootjes minder zou ik nóg iets mooier vinden. Dat is een mooie derde reden vind je niet?

Ik ga het weer doen

Ik neem je mee in mijn proces.

Ik ga niet met maten of kilo’s gooien, want dat is niet wat belangrijk is. Het hoeven er maar een paar te zijn, want terug naar de tijd van super strak en afgetraind wíl ik niet meer.

Pas ik strakjes mijn kleding weer? En kan ik tijdens dit proces mijn balans behouden? Dan ben ik enorm tevreden.

Dus mijn intentie voor dit proces is om ten eerste mijn balans te behouden en ten tweede strakjes weer lekker in mijn kleding te passen.

Zal het gaan lukken? We shall see and I’ll keep you posted! 

Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *