image

 

Het is alweer december! De maand van feestjes, familie, vrienden en gezelligheid 🙂 Ik hou ervan! Maar ja, wie niet?! 😉 Hoe kijk ik naar deze maand?

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vorig jaar allemaal wat minder leuk vond.. Ik zat namelijk in een cut en erg laag in kcal (1500) voor mijn doen! Alle lekkernijen en feestjes die er op mijn pad kwamen zorgden voor spanning.. Wel of niet?! Een beetje dan? Oh shit lastig inhouden! Etc. Etc. Kan soms lastig zijn! Mocht je nu ook in een cut zitten en in de december maand verder willen werken naar je doelen? Het is zeker mogelijk, want ik deed het vorig jaar ook! Daarom heb ik wat tips gegeven in deze December tips blog.

 

Wat mij betreft? Ik heb besloten dat ik deze maand lekker ga genieten zonder spanning! Ik begin met een week niets tracken in de app Myfitnesspal, iets wat ik al meer dan een jaar lang consistent doe. En ik moet toegeven dat ik na 1,25 dag al erg enthousiast ben! Ik zal sommige dagen onder mijn denkbeeldige kcal doel zitten als ik gewoon gezond en volumerijk eet.. Andere dagen zal ik er boven zitten, als ik bijvoorbeeld een feestje heb of gewoon zin heb ik een paar kruidnootjes. Gemiddeld zou het dan precies goed moeten komen. Ik vertrouw erop dat mijn gevoel, intuïtie en inmiddels ingebouwde tracker dit heel goed aankunnen.

 

Mijn advies? Maak een beslissing voor jezelf.. Blijf je werken naar je doelen? Als dit bijvoorbeeld afvallen of clean eten is, dan zal je moeten accepteren dat je soms nee moet zeggen.. Wil je gewoon lekker genieten? Dat kan natuurlijk ook! Maar ik zou het dan wel een beetje in balans houden.. Denk namelijk dat niemand helemaal blij wordt van 100% losgeslagen de december maand door te gaan! Haha! In ieder geval voor iedereen, welk doel, maat of haarkleur je ook hebt…. HAPPY DECEMBER!

 

Veel liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *