Wat ben ik de afgelopen tijd hard bezig geweest met mijn nieuwe plannen. Weer een grote stap. Mijn hart maakt sprongetjes terwijl ik dit schrijf… 

Bijna twee maanden geleden lanceerde ik mijn Be Healthy Be Happy Be You programma. Daarbij heb ik al een aantal vrouwen op weg geholpen naar meer zelfliefde en een positieve mindset.

Toevallig kreeg ik vandaag nog een super lief pakketje van een van de deelneemsters om mij te bedanken voor mijn positiviteit, dat ik haar zo geholpen heb en dat mijn inzet om anderen te helpen zo mooi is.

Toch miste ik iets…

Ik zag namelijk zó veel vrouwen (en een paar mannen) strijd voeren met hun voeding. Strijd met hun gezonde leefstijl. Dat ze wel weten wát ze moeten eten, maar wat ze ook doen, ze houden het niet vol! Dat gevoel ken ik maar zo goed en kan zó frustrerend zijn. Daar wil ik bij helpen. Ik wil jou die rust, vrijheid en geluk laten ervaren als je eenmaal je gezonde leefstijl in balans hebt! Als jij je weer helemaal happy in je eigen lichaam kan voelen!

Daarom ben ik de Gezonde Balans Challenge gestart en ben ik achter de schermen ook al een hele tijd bezig met…..

Mijn SPLINTERNIEUWE KOM IN BALANS PROGRAMMA!! 

 

Ik ga je niet meer vertellen… Kijk gewoon zelf maar!! Oja, één ding….

DE EERSTE 10 AANMELDINGEN KRIJGEN BIJNA €100,- KORTING!!! Dit is een EENAMLIGE korting en zal ik hierna niet meer gaan doen. Zie het als mijn kerstcadeau 🙂 Wees er daarom snel bij!

KLIK HIER VOOR ALLES OVER HET KOM IN BALANS PROGRAMMA

 

Liefs, Milou

P.S. De prachtige foto’s zijn weer gemaakt door Julie Ann Photography.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *