Friday Favorites

Friday Favorites

Friday Favorites #1

Lieve volgers, ik heb weer eens een nieuwe rubriek bedacht.. Tromgeroffel: de Friday Favorites! Al is deze rubriek niet erg origineel en ben ik écht niet de eerste blogger die hier aan begint.. Tóch ben ik enthousiast! Waarom? Omdat ik nu eindelijk een mooie manier heb gevonden om eens in de zoveel tijd mijn favorieten met jullie te delen! Mijn favoriete recepten van die week, favoriete bloggers, producten, restaurantjes, momentjes, workouts, sportsetjes of noem maar op! Ik ontvang tegenwoordig regelmatig lekkere producten om te testen, maar kan daar niet iedere keer een uitgebreid review over gaan schrijven.. Daar heb ik (helaas) simpelweg de tijd niet voor! Toch wil ik mijn favoriete producten met jullie delen, want wie wil die nou niet voor zichzelf houden?! 😉 Daarnaast kan ik op deze manier ook andere dingen met jullie delen die ik gewoon super leuk, lekker of fijn vind.

Ik kan niet beloven dit iedere vrijdag online te zetten… Wél ga ik beloven om er zo’n leuk mogelijke blog van te maken die een kijkje in mijn favorietjes geeft én waar jullie hopelijk wat aan hebben qua info! Dus bij deze mijn eerste Friday Favorites!

 

Friday Favorites

Favo Product: Wheytella!

Ja hoor… Ook ik ontving de nieuwe Wheytella van Body & Fitshop! Héél toevallig was die (stomme, ja stomme want hij roept me altijd zo hard vanuit dat kastje) pot Nutella echt net op… Super timing dus. En YES hij is lekker!! Oké…. Het is geen Nutella…. Laten we daar eerlijk over zijn, maar daar kan bijna niets tegen op toch? Ondanks dat… Is dit toch wel om te smullen! Het grappige is dat je de whey-achtige smaak wel ietsje proeft.. Maar dat is helemaal niet storend. Verder proef je chocolade en hazelnoot 😀 En het beste: de macro’s!! Met 35F, 39C en 21P is dit bijna niet te geloven voor een chocoladepasta, hallo eiwitjes! Happy me, want met een low-carb schema is een chocoladepasta bijna uit den boze… Nu dus niet meer 😀 Bestellen kan hier.

 

 

Favo Momentje: Het Weekend

Heerlijk… Twee dagen helemaal niets gepland!! Vriendlief zaterdag de hele dag weg met zijn werk en dus had ik het rijk voor mij alleen. En dat betekende ook dat ik eindelijk eens goed de tijd had voor mijn blog! Zaterdag ben ik de keuken ingedoken en heb ik héél wat receptjes gemaakt (waaronder deze heerlijke soep en courgetti met zalm en roomsaus), ben ik naar het dorp gegaan om nieuw servies etc. te kopen (helaas niet helemaal geslaagd) en ben ik ’s middags lekker gaan klooien/oefenen met het fotograferen.. Met een inieminie tegenslagje: vóór de foto viel mijn mooi opgemaakte bordje hoppa op zijn kop op de grond! Wat een kluns! En ik had zooooo’n honger! Heb ik het opgegeten? Laten we het erop houden dat ik bij was dat er twee dagen geleden gestofzuigd was 😉 Zondag had ik de tijd om na mijn workout ’s ochtends alle blogjes uit te werken. Ohhh, er liggen weer lekkere recepten voor jullie klaar!

 

Friday Favorites

 

Favo Sportoutfit: Jogha

Eindelijk ging ik voor de bijl hoor. Met de sale van de vorige collectie van Jogha kon ik het niet laten ook wat uit te kiezen! Naast een sportbh kocht ik onderstaand setje. Witness the fitness people! Ik ben back in tha game!

 

Friday Favorites

 

Favo Maaltijd: Doormeal

Doormeal kwam ook bij mij aan de door! 😀 Nogmaals bedankt lieve Hannah, wat een topvrouw ben je toch. Hier kan ik alleen maar veel respect voor hebben. Een verse, gezonde maaltijd bij je thuis afgeleverd die je alleen nog maar hoeft op te warmen én waarvan de macro’s bekend zijn 😉 Kies een S, M of L portie en bestel vóór 10 uur ’s ochtends en krijg het diezelfde avond nog door heel Nederland thuisbezorgd. Één hele kleine aantekening: ik mis toch wel wat groenten eerlijk gezegd, maar dan ben ik wel een enorme groenten eter haha. Dus wellicht een tip voor die toppers bij Doormeal, maar ga vooral zo door!

 

Friday Favorites

 

Favo Leermomentje: Alpro’s Foodstyling Workshop

De foodstyling workshop van Alpro kon niet in mijn Friday Favorites wegblijven, het was namelijk echt super leerzaam en gezellig! Food Bandits jullie ook bedankt voor de tips en tricks! En Simply PR voor het organiseren! 🙂 Daarnaast heb ik heerlijk gegeten en ben ik met een goed gevulde goodiebag naar huis gegaan, waar ik het weekend weer lekker van heb kunnen koken en eten 🙂 Ik hoop nu ook mijn foto’s met wat simpele aanpassingen iets mooier te kunnen gaan stylen, zowel voor mijn blog als voor mijn Instagram account. Ik heb dus ook besloten vooral op Insta wat minder te gaan posten, maar dat wát ik post van hogere kwaliteit te laten zijn. We shall see 🙂 Nu is het oefenen, oefenen, oefenen.

 

Friday Favorites

 

Dit waren mijn allereerste Friday Favorites… Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Snel zal ik er weer een maken, maar voor nu: fijn weekend!!

 

Myprotein

 

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *