Vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken dat ik je ga vertellen waar ik de hele tijd mee bezig ben geweest. Zoals je hier al kon lezen heb ik de beslissing genomen om voor mijzelf te beginnen! Ik ga mijn passie volgen, maar hoe ga ik dat eigenlijk invullen?

Zoals ik al vertelde was het bij mij al zó lang aan het kriebelen om mijn eigen bedrijf op te richten. Om niet meer voor een baas te werken, mijn eigen ding te doen, dat waar mijn passie ligt. Zelf te bepalen wat ik wil en welke kant ik op ga. Dat ik er toch echt aan moest toegeven. Maar wat ging ik dan doen? Mijn passie ligt bij: gezondheid, mindset en zelfliefde. Én andere inspireren en helpen. Maar wat zou ik dan precies kunnen doen?

Ik had zo veel ideeën en plannen, die ik eigenlijk allemaal wilde uitvoeren. Van online tot offline en van een boek schrijven tot bakproducten lanceren. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag en heb ik ook nog de nodige slaap nodig. Ik besloot om met één ding te beginnen en heb daar in de afgelopen maanden dan ook kei en kei hard aan gewerkt… Het is iets waarmee ik – geloof ik -meteen al heel veel mensen kan helpen. Waarmee ik direct impact kan maken op diegenen die het nodig hebben…

Voor wie is het?

Misschien heb ik het wel over jou… Vind jij het lastig om jezelf te accepteren zoals je bent? Vind je het lastig om zelfverzekerd in bikini het strand op te gaan? Heb je het idee dat je niet goed genoeg bent? Vind je het lastig om dat “wat er is” te accepteren en positief naar (vervelende) gebeurtenissen te kunnen kijken? En vind jij het lastig om jouw gezonde leefstijl vol te houden? En goed voor jezelf én je lichaam te zorgen?

Dan is mijn online Be Healthy Be Happy Be You Programma misschien wel wat voor jou!

be healthy be happy be you

Hoe kan ik je helpen?

Met mijn online Be Healthy Be Happy Be You Programma wil ik jou helpen om de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Hierbij gaan wij 10 weken lang samen met een groep van gemotiveerde meiden en vrouwen aan de slag om jouw gezondheid, mindset en zelfliefde aan te pakken.

Wij kijken onder andere naar een stukje bewustwording, zelfacceptatie, zelfliefde, de kracht van gedachten, mindset , de wet van de aantrekkingskracht en een gezonde leefstijl. Zo kan je jezelf helemaal leren accepteren zoals je bent, vol trots naar je lichaam kijken, positief in het leven komen te staan en makkelijk gezond gaan leven!

Live webinar + cadeautje!

Natuurlijk kan ik hier nog héél veel meer over vertellen en dat ga ik dan ook a.s. donderdag 5 oktober om 20.00 uur én zondag 8 oktober om 11.00 uur doen in een live webinar. In deze webinars geef ik jou sowieso mijn 10 tips voor zelfliefde, een positieve mindset én gezonde leefstijl.

Daarna ga ik je natuurlijk alles over mijn online programma vertellen én geef ik aan de eerste 10 inschrijvingen een cadeautje!

Schrijf je hier in om aanwezig te zijn bij het live webinar en kies de tijd en dag die jou het beste uitkomt:

[xyz-ihs snippet=”Webinar”]

Ik hoop dat jij er bij zult zijn!

P.S. Het cadeautje is deze toffe blender van Princess!

P.S.2. Het is enorm spannend, maar ik heb er zó veel zin in!

Liefs, Milou

Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN?
DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

BewarenBewaren

8 gedachten over “Be Healthy Be Happy Be You Mindset Programma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *