rust in je hoofd krijgen

Bekijk de video hieronder voor mijn 7 aller beste tips om meer rust in je hoofd te krijgen! Spoiler alert: ja die telefoon zal vaker uit moeten! 

Steeds meer hoor ik van mensen dat het lastig is om rust in hun hoofd te krijgen. Dat snap ik helemaal. Wij zijn vaak enorm druk en er zijn tegenwoordig ook zo veel prikkels. Niet zo gek ook dat het lastig is om rust in je hoofd te krijgen.

Al eerder schreef ik twee blogs (deze en deze) met tips om meer rust in je hoofd te krijgen. Toch wilde ik hier ook nog een video over opnemen. Omdat ik het zo belangrijk vind. En het toch best lastig is om voor elkaar te krijgen!

7 Tips om meer rust in je hoofd te krijgen

Ik verzamelde mijn 7 aller beste tips om meer rust in je hoofd te krijgen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Laat je mij weten als je ook goede tips hebt voor meer rust in je hoofd? Laat dan een reactie achter in de reacties of onder de YouTube video!

Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *