Healthbox winactie

Lieve volgers, ik heb weer een winactie voor jullie! Ik mag niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar zelfs 5 Healthboxen weggeven!! 😀 Super toch?!?! Maar voordat ik vertel hoe je mee kan doen… Wat is de Healthbox eigenlijk?

Healthbox

Je kan je abonneren op de Healthbox voor €24,95 per maand incl. verzendkosten. Dan sturen ze je elke maand een mooie Healthbox toe met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Nou dan ben je dus al voorzien van je maandelijkse vitamines én heb je bijna de prijs van het abonnement eruit! Daarnaast zitten er nog 4 of 5 andere producten in zoals: een gezond ontbijt, lekkere tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten die te maken hebben met een gezonde levensstijl. Super leuk toch? Dan word je iedere maand weer verrast met lekkere en leuke dingen. Ik vind het in ieder geval altijd heel leuk om nieuwe dingen te proberen 🙂

Healthbox winactie

Deze Healthbox t.w.v. – € 70!

Maar wat zit er precies in de Healthbox die ik mag weggeven? (Had ik al gezegd dat jullie wel 5x keer kansmaken! Ik mag dus 5 lieve volgers blij maken :)) Back to the box: deze ”Be Active” Box t.w.v. wel €70 bevat de volgende producten:

 • Orthica- Multi Energie – € 15,50
  Een potje met goede en natuurlijke multivitamines. Ik slik vooral in de winter multivitamines omdat je sowieso zelf geen vitamine D aanmaakt en tja, die missen we wel wat in de winter. Ik was dus erg blij met deze pot vitamines 🙂
 • 7 days of recharge – €14,95
  Het boek 7 Days Of Recharge is een vitaliteitsprogramma dat je in 7 dagen naar de top van je energie helpt! (aldus hun website) Ik heb m nog niet gelezen, maar ze maken gebruik van mindfulness oefeningen, yoga, energieke voeding en doelen stellen. Dit past echt precies in mijn straatje en denk ik ook van vele andere fitties 😉
 • Van Haver Tot… Granola reep Chocolade & Hazelnoot  – € 1,50
  Jaaaa, van heerlijke gezone noten of eiwitrepen word ik altijd blij! En naast dat deze reep glutenvrij en biologisch is… Is die gewoon heerlijk!
 • Mattisson BiSprout Cookies – € 2,29
  En weer: lekker! Deze was al op voordat ik de doos open had 😛 Als dat mogelijk was geweest haha! Maar dit zijn in ieder geval heerlijke biologische rauwe koekjes van gekiemde zaden, gedroogd fruit en cacao 🙂
 • Doubdle O7 – Het verfrissende gezonde alternatief – €1,95
  Wat is het? Een functionele frisdrank met een positief effect op lichaam en geest. 07 Vult de ontstane tekorten na inspanning in het lichaam aan met vitamines, mineralen en plantenextracten. Best lekker 🙂
 • Cattier – Paris SHAMPOO & DOUCHEGEL – Sport – Witte klei – Munt-extract – € 8,12
  Shampoo en douchegel in één, handig voor in de sporttas! Het is verrijkt met witte klei, munt-extract en plantaardige oliën. Plus, hij ruikt erg lekker!
 • Alive cosmetics – Fresh. Pure. Real. Alive. Healthy. Effective.
  Een natuurlijke en organische huidverzorging. Het is gemaakt van uitsluitend rauwe, pure en natuurlijke ingrediënten: ongeraffineerd, koudgeperste moer en zaad olie en plantenextracten – pure levende botanische materialen, vol waardevolle bioactieve stoffen. De producten werken actief voor het helen en het verjongen van de huid.
 • Body&Fit – High protein meal – € 5,90
  Deze high protein meal van Body & Fit heb ik zelf nog niet geprobeerd, want ik eet mijn calorieën liever dan dat ik ze drink haha. Maar voor diegenen die het wél handig vinden om snel een maaltijd te drinken dan is dit natuurlijk een uitkomst.

Hoe kan je dit winnen?

Maak kans op 1 van de 5 “Be Active” Healtboxen door de volgende stappen te volgen:

 1. Like mijn facebookpagina: op www.facebook.com/heathinut
 2. Laat me onder de winactie post op Facebook (staat helemaal bovenaan) weten waarom je graag wilt winnen!

De winnaars worden donderdag 24 maart bekend gemaakt!

Kan je niet wachten en wil je meteen zelf een abonnement nemen? Neem dan een kijkje op de website van Healthbox www.healthbox.nl.


Gefeliciteerd!! De winnaars zijn:

Kristel Eberson

Jantien Schotman

Sharon Rauwers

Anouk Kiers

Karin van de Merwe-Huizinga

Stuur me een berichtje op info@healthinut.com met jullie adresgegevens en de Healthboxen komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Liefs, Milou


 

Healthbox winactie

 

Healthbox winactie

 

 

4 gedachten over “WIN: Maak kans op 1 van de 5 “Be Active” Healthbox-en!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *