appeltaart havermout

appeltaart havermout

 

Appeltaart havermout, twee van mijn favoriete lekkernijen 🙂 Met dit ontbijt eet je het in één PLUS war heerlijke Chai kruiden die het plaatje compleet maken! Natuurlijk is het gewoon een fancy manier om havermout met stukjes appel te omschrijven, maar dat laten we gewoon even ter zijde….. 

 

appeltaart havermout

 

Want ik zou zeggen: beeld je in dat je een appeltaart aan het eten bent die verrijkt is met heerlijke kruiden. Trust me, het werkt! De kruiden die ik gebruikt heb zijn van Green Gypsy en ik ontving dit heerlijke potje in één van de Healthboxen die ik thuisgestuurd kreeg (Lees hier mijn review van de Healthbox, maar de winactie is al gesloten). Dit is dus weer zoiets wat ik nog helemaal niet kende, maar door de Healthbox ontdekt heb en nu helemaal verkocht aan ben!

Nog even terugkomend op de Chai Tea Mix…. Ik heb dit inmiddels al in een aantal recepten geprobeerd en het blijft lekker! Je kan het ongeveer zo zien: overal waar je kaneel in zou doen (dus mugcakes, bananenbrood, pannenkoeken, taarten, koekjes, etc.), zou dit ook héél lekker zijn! Naast dat je er gewoon een Chai thee van kan maken natuurlijk, haha! Ik ben in ieder geval fan…. Wie weet jij ook?

 

appeltaart havermout

 

Ingrediënten Appeltaart Havermout met Chai Kruiden:

 

appeltaart havermout

 

Bereiding Appeltaart Havermout met Chai Kruiden:

  1. Prak de banaan in een schaaltje tot een prutje en voeg de havermout toe.
  2. Meng de whey met 350 ml water, de kaneel en de kruiden in een shakebeker (of op een andere manier) en voeg toe aan het schaaltje.
  3. Snijd de appel in kleine stukjes, voeg toe aan het schaaltje en roer alles goed door elkaar. Voeg nu ook eventueel de rozijnen toe.
  4. Zet het schaaltje ongeveer 3-4 minuten in de magnetron.
  5. Het is goed wanneer het nét een beetje begint te rijzen en de havermout een beetje fluffy is geworden.
  6. Voeg als laatste eventueel de pindapasta toe en smullen maar!

 

 

Macro’s Appeltaart Havermout met Chai Kruiden – Zonder Toppings:

  • 301 kcal
  • 41 koolhydraten
  • 4 vet
  • 26 eiwit

 

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze appeltaart havermout met chai kruiden vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

appeltaart havermout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *