healthinut winactie programma

Vandaag is het tijd voor mijn meest speciale winactie ooit. Ik geef namelijk 3x deelname aan mijn Be Healthy Be Happy Be You  programma weg t.w.v. €199,-!

Vorige week ging mijn nieuwe website live en kon eindelijk iedereen zien waar ik al die tijd mee bezig ben geweest. Namelijk met het ontwikkelen van het Be Healthy Be Happy Be You programma waarin jij in 10 weken kan leren om jezelf volledig te gaan accepteren, positief in het leven komen te staan én dit toe te passen op jouw gezonde leefstijl.

Kom geestelijk en lichamelijk in balans en reken af met onzekerheden!

Oftewel alles wat je nodig hebt om geestelijk en lichamelijk in balans te komen! Ik weet namelijk hoe het is om te struggelen met jezelf, met je eigenwaarde en met je eetpatroon. Maar ik weet ook hoe ik heb geleerd om daar mee om te gaan en hoe ik mij nu de gezondste en gelukkigste versie van mijzelf kan voelen! Daarom ben ik vastbesloten om zo veel mogelijk mensen hierbij te helpen.

Maar ik zou Milou niet zijn als ik dit niet ook gratis wil weggeven aan 3 personen die het echt nodig hebben. Die enorm graag zichzelf en hun lichaam willen accepteren, precies zoals het is. Die een killer mindset en het gevoel de hele wereld aan te kunnen willen hebben. En die maar wat graag hun eetpatroon en gezonde leefstijl in balans willen krijgen.

Is dat wat jij wilt en wil jij dat enorm graag leren? Doe dan mee aan deze winactie en misschien kan jij vanaf volgende week meedoen aan het programma!

Zo win je deelname aan het programma

Ik geef 3x een deelname aan het Be Healthy Be Happy Be You mindset programma weg en zó doe je mee:

 1. Deel de winactie post op jouw Instagram*/Facebook en/óf tag 3 vrienden onder de winactie post op mijn Instagram/Facebook die misschien ook geïnteresseerd zouden kunnen zijn.**
 2. Laat een reactie achter hier onder deze blog met jouw motivatie om mee te doen.
 3. Duimen.

* Gebruik dan de hashtag #behealthybehappybeyouwinactie en tag @healthinut.
** Je kan zowel op Instagram áls op Facebook mee doen.

Ik kies aanstaande vrijdagavond 20 oktober de 3 winnaars gebaseerd op motivatie! We starten maandag 23 oktober met het programma.

P.S. Als jij je al ingeschreven hebt dan kan je nog steeds mee doen. Als je dan wint dan krijg je  jouw geld terug.

Succes en veel liefs, Milou

42 gedachten over “WIN 3x Deelname Be Healthy Be Happy Be You Programma”

 • Wat een leuke winactie! En wat fijn dat je dit andere ook gunt! Na jaren nu elk dieet proberen, fanatiek ergens in storten, bepaalde levensmiddelen schrappen en vooral veel jojo effect wil ik ook eens gelukkig zijn met mijn lijf! Welke vorm het ook heeft, als ik mij maar goed voel! Want zodra ik me fijn voel en positief zorg ik ook beter voor mijn lijf! Ik wil mijn lichaam weer voeden ipv straffen, en ik denk dat dit super goed erbij gaat helpen. Fingers crossed!

 • Zoals ik al zei op instagram vind ik dit een supertoffe winactie! Dat jij anderen wilt helpen om geestelijk en lichamelijk hun balans weer te vinden. Wanneer ik dat punt bereik zal ik zoveel ruimte terug krijgen in m’n hoofd voor zoveel mooie andere dingen!!! In een zoektocht naar zelfacceptatie en meer zelfliefde ontdek ik steeds meer het gebrek hierin bij mijzelf. Daarin is zoveel groei mogelijk. Ik hoop van harte dat ik jouw programma mag gaan ervaren door deze winactie! En die killer mindset zal krijgen! Degene die ik getagd heb op instagram gun ik het ook van harte!

 • Ik volg je pas sindskort maar wat kan ik er al energie uithalen! Ikzelf wil nog veel van mijzelf leren en accepteren, dit lukt niet alleen. In middels 2 kids rijker maar een tevreden lijf en mind minder! Dit moet veranderen..

 • Ik doe heel graag mee. Sinds de geboorte van mijn zoon. Afgelopen juli is hij 3 geworden!!! Zit ik totaal niet lekker in mijn fel en hierdoor schommelt mijn. Gewicht ook gigantisch. Ik zou graag lichamelijk en geestelijk weer ‘happy’ met mezelf willen zijn

 • Hallo Milou,
  Wat een prachtige reis heb je achter de rug en wat heb je hier iets moois van gemaakt. Ik zou graag een van je programma’s winnen. 4 jaar geleden ben ik begonnen met afvallen en dit is mij toen ook goed gelukt. Helaas was ik hierin alleen gefocust op de resultaten van de weegschaal. Toen ik toch nog in traumatherapie moest ging dan ook al mijn resultaat verloren. Nu een jaar later weer ik graag aan een gezondere Anne werken. Ik heb de ruimte om weer beter voor mezelf te zorgen en hier ook mee aan de slag te gaan. En toen kwam jij op me pad. Een goed zelfbeeld gaat niet samen met de resultaten van je weegschaal. Alleen hoe bereik je dit. Dit is de reden dat ik graag zou willen winnen. Ga zo door en hopelijk ga je nog veel mensen in de toekomst gelukkig maken met je programma. Liefs Anne

 • Ik doe graag mee, omdat ik aan het eind van mijn ‘eetstoornisproject’ zit.
  Ik heb heel hard mijn best gedaan & dat is is het resultaat waard! Ik ben nu nog hard bezig met dat laatste stukje “zelfacceptatie” en ik denk dat deze winactie mij heel goed zou kunnen helpen. Liefs en veel succes!

 • Hi Milou,

  Momenteel zit ik een beetje in jouw tweede fase (foto), erg bezig met uiterlijk waardoor ik me eigenlijk minder fit voel en eerder futloos. Wil me zo graag energiek gaan voelen en dezelfde energie gaan uitstralen die jij doet. Wat ontzettend knap en gaaf te zien hoe jij dit bereikt heb de afgelopen tijd. Wil jij mij alsjeblieft begeleiden naar het wegwerken van de weegschaal uit huis en dus mezelf leren accepteren?!

 • Waarom ik mee zou willen doen.. hoef ik niet lang over te denken. Vandaag ben ik gebeld dat mijn trouwjurk binnen is!!! Ik ga eind januari met de liefde van mijn leven trouwen! Heerlijk, kijk er enorm naar Uit, maar… de hele dag in de belangstelling… dat hoeft dan voor mij dan weer niet perse. Over 9 weken moet ik mijn jurk gaan passen wordt hij op maat gemaakt.. ik zou heel graag nog wat kilootjes kwijt raken voor die tijd. Daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken!! Ik denk dat het helpt bij het stralen op de waar ik van uit ga, 1 na mooiste dag van ons leven!!! Op 1 na hoor ik je denken?!.. jep!! Afgelopen 29 december zijn wij de mega trotse ouders geworden van ons zoontje Vic! Het zijn van de mama van Vic is het meest fantastische wat we is!! Maar ook de zwangerschap heeft mijn lijf veranderd! Logisch natuurlijk, maar nog niet helemaal van mij.. ik wil er graag aan werken, maar kan wel een stokje gebruiken!
  Ik ga heel hard duimen!!!

 • Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Met een drukke baan in combinatie met opleiding tot verpleegkundige, onregelmatig werken, een huishouden , het heen en weer rijden naar mijn lieve vriend en mijn vriendinnetjes staat mijn leven nooit even stil. Soms vergeet ik daarbij lief te zijn voor mijzelf en zelf de rust op te zoeken of tijdens stressvolle periodes gezond te blijven koken voor mij alleen . Waar ik normaal mijn plezier uit koken haal schiet het er dan bij in. Graag win ik het programma om net even liever te zijn voor mezelf en de gezonde balans op te zoeken.

 • Wauw wat een gave actie zeg! Na de geboorte van onze zoon (al 2.5) ben ik constant aan het rommelen. Psychisch en met gewicht ontzettend aan het schommelen en slaap vaak slecht.
  Jou berichten zijn altijd zo positief en je doet het met super veel enthousiasme.
  Daardoor lijkt dit echt iets voor mij. Weg met het negatieve en op naar een positieve en gezonde leefstijl.

 • Hey hoi,
  Wat super lief dat je dit 3 andere mensen ook gratis gunt!
  2015 begon ik met afvallen, ik had jaren lang chronische rugpijn en kreeg ik een injectie met pijnstillers in mn rug. Maar, deze is helaas (zacht uitgedrukt) verkeerd gegaan en ik had geen kracht en gevoel meer in mn benen. Ik moest overal mee geholpen worden (op bed liggen, douchen e.d) en slikte erg veel medicijnen. Doordat ik niet kon bewegen en veel medicatie slikte, ben ik 18kg aangekomen.
  Ik ben nu (bijna 2 jaar later) zo goed als hersteld en kan ik weer lopen en gedeeltelijk sporten. Maar je raad het al, die kilo’s zitten er nog aan. Nú weet ik pas, hoe onzeker en lelijk je jezelf kan voelen als je zo dik bent. Continu denken: wat zullen zij ervan vinden? En oh die zullen mij wel dik vinden. Ik wil op een gezonde manier afvallen, met mijn mindset aan de slag gaan & weer gelukkig worden. Van mijzelf gaan houden. Na zoveel tegenslagen hoop ik op een leuk cadeautje, om dit te winnen. Dit zal mijn leven veranderen en verbeteren.

  Liefs, X

 • Ik zou graag meedoen met deze winactie! Ik wil graag weer healty, happy en mezelf zijn. Tevreden met mezelf zodat ik nog meer moeite ga doen om de gezonde leefstijl vol te houden. Weer blij zijn met mezelf. In de spiegel kijken sn zeggen; je bent een mooie vrouw. En weer trots op mezelf. Mezelf niet meer wegcijferen voor anderen omdat ik toch niks waard ben. Be Healthy Be Happy Be Me, ja dat il ik dolgraag!!

 • Heel gaaf dat je dit 3 andere mensen gunt.
  Ik klungel maar wat aan in de hoop wat gewicht te verliezen. Dat gaat een tijdje goed om vervolgens weer het geduld te verliezen.
  Ik sport meer dan ooit tevoren en voor mijn gevoel eet ik best gezond. Toch val ik niets tot nauwelijks af.
  Deze prijs kan mij helpen positief te kijken naar de ontwikkeling die ik nu met mijn lijf doormaak. Misschien moet ik de focus er minder op leggen en gewoon leren genieten!

 • Ik heb ervoor gekozen om 3 personen te taggen. Niet iedereen om mijn fb hoeft te weten dat ik mezelf niet accepteer. Ik blijf het moeilijk vinden. De hele dag van mijn gedachtes, tik…tak…ik vind mijzelf top, en dan toch weer flop. Erg vermoeiend. Ben continu bezig met, voeding, sport, uiterlijk…..het geeft een leidraad aan mijn leven maar, maakt mij ook moe en verdrietig. Ik denk vaak meis, accepteer jezelf, je bent zo mooi. En lukt het mij maar niet om naar mijzelf te luisteren. Ik ben al vanaf mijn 19de afgekeurd door 2 vormen van reuma wat ook moeilijk blijft….althans om te accepteren dat ik niet alles kan. Opeenstapeling van lastige situaties die het er niet makkelijker maken om mezelf te accepteren. Ik kan de jou aanbod dus erg goed gebruiken. Mezelf accepteren, zo graag!!!

 • Hoi Milou,
  Allereerst wil ik je feliciteren met dit project, echt super dat je dit hebt weten op te zetten!
  Net zoals velen hier heb ik alle diëten wel geprobeerd en weet ik dondersgoed hoe mijn voeding er uit zou moeten(!) zien. En daar zit nu mijn probleem, ik stort mij altijd vol in een dieet of voedingsstijl en ben daar in behoorlijk streng voor mijzelf (met als resultaat dat ik het niet vol houdt). Zo heb ik een hele ‘lijst’ in mijn hoofd met een hoop producten die ik niet ‘mag’ eten van mezelf, omdat deze ongezond voor me zijn. Je kan je voorstellen dat ,wanneer ik mezelf wel iets gun, ik helemaal los ga en hier dan weer enorm van ga balen. Ik ben niet iemand met extreem overgewicht maar wel iemand die hulp kan gebruiken bij het vinden van zelfliefde en BALANS in mijn voedingspatroon. Als verpleegkundige ben ik er goed in om voor andere te zorgen, maar na al die jaren is het toch wel tijd om lief te zijn voor mezelf.
  Hopelijk kun jij mij hierbij helpen.

  Liefs, Hanneke

  p.s. wat betreft stap 3: Ik duim al vanaf mijn geboorte, zou dat genoeg zijn denk je? 😉

 • Super gave winactie!! Op dit moment maak ik een moeilijke periode mee, doordat ik in een scheiding lig. Vorig jaar januari gekozen voor een gezondere levensstijl, voelde mij lekker, fit en had zo veel meer energie. Was lekker aan het trainen, was best afgetraind. Ik ben door het trainen 21kg afgevallen, super trots op mijzelf. Nu is mijn energiepeil beneden peil, ben ik te mager en heb ik bijna geen spieren meer. Ik wil mijn eigenwaarde terug vinden en weer aan gezonde toekomst gaan werken!

 • Ik ben al jaren in strijd met mijn gewicht. Ooit woog ik 73 kg nu ben ik afgevallen maar als ik in de spiegel kijk, zie ik nog steeds die dikke persoon. Ik moet ook altijd blijven diëten want anders kom ik bij. Met als resultaat dat ik meestal te streng voor mezelf ben en te veel schrap uit mijn menu waardoor ik wel wat afval maar niks volhou en dan plots terug alles ga eten en weer bijkomen en zo blijf ik maar een jojo! Ik had al over jouw programma gelezen hier op de blog en het lijkt me een super initiatief! Ik hoop dat ik win zodat je me kan helpen om me goed in mijn vel te voelen.

 • Wauw wat zou ik graag winnen, op dit moment ben ik behoorlijk opgebrand en kan ik zelfs mn werk niet voor de volledige 100% doen. De eerste keer dat naast privé ook werk er onder lijd. En eigenlijk ken ik de oorzaak wel; ik kies niet voor mezelf, stel geen grenzen en dender maar door!

  En vooral (waarschijnlijk) omdat de basis niet goed is. Ik vind mezelf niet zo leuk als een ander.. hoewel ik een goede studie heb gevolgd, een baan heb, een eigen huisje sinds kort en een gezond gewicht… het is nooit goed genoeg. Wil zo graag wat liever voor mezelf worden, van mezelf leren houden & vooral eigen keuzes kunnen maken ZONDER spijt!

 • Wat een super gave winactie. Ik zou dit echt enorm graag willen winnen omdat ik al 2.5 tot 3 jaar bezig ben met afvallen ook al redelijk wat kg’s kwijt Ben, alleen ben ik helaas niet happy met mezelf. Ik blijf te erg gefocust op mn gewicht en et eten en drinken en ik zou hier zo graag van af willen. Ik wil zo graag weer healthy happy en mezelf zijn. Ik ga duimen en hopelijk als ik win dat ik weer kan genieten van eten en van mezelf zijn.

 • Een lieve vriendin tipte me deze mooie winactie.. Na jarenlang altijd veel te streng voor mezelf te zijn geweest hier afgelopen jaar héél hard aan gewerkt om daar verandering in te brengen, oude patronen doorbroken en ben mezelf beginnen te accepteren. Omdat dit héél veel zelfliefde verreist, moed, kracht en doorzettingsvermogen lijkt me het super om als kers op de taart mee te mogen doen. Maar deze mooie kans gun ik zeker iedereen…

 • Ik zou graag mee willen doen. Mijn gewicht is al sinds mijn puberteit een issue. Ik vind mezelf dik en lelijk dat vondt ik toen al en nu nog steeds. Terwijl ik toen een gewicht had waar ik nu een moord voor zou doen. Ik zou zo graag eens tevreden willen zijn met mijn eigen lichaam, het liefst natuurlijk met een paar kilootjes minder. Maar gewoon houden van mijzelf…..met een gezond gewicht, stralen, als ik dat toch eens zou kunnen bereiken.

 • Dit zou echt super zijn, momenteel loop ik rond met overspannings verschijnselen en kan iets kleins me al te veel zijn. hierbij zoek ik er de troost in voeding om mezelf beter te voelen maar zoals iedereen weet duurt dat maar enkelen minuten.. in het verleden an 25 kilo afgevallen waar er nu alweer ruim 10 van aan zitten 🙁 dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit plan kan mij weer de handvaten geven die ik nodig heb om het voor mezelf weer minder moeilijk te maken. Succes allemaal met het duimen! we verdienen het allemaal om van ons zelf te kunnen houden!

 • Wat een fijne winactie! En op het, voor mij, juiste moment. Ik ben op dit moment niet in balans. Ik vind mezelf niet leuk en mooi en daar heb ik, maar ook mijn gezin, last van. Ik ben snel geïrriteerd, verdrietig en ben aan worstelen met een heleboel vragen. Wat zou het fijn zijn om even aan de hand te worden genomen om wat rust te creeeren en te leren de juiste keuzes te maken. Ik ga duimen als een gek (en uitzoeken hoe ik je post moet delen op Insta:-))

  Liefs Cellavie

 • Hoi Milou,

  Wat een mooie reis heb jij al achter de rug. Ik ben ook nog steeds bezig met mijn reis!
  Afgelopen jaar is vrij heftig geweest en ben ik tegen een depressie en burn-out gelopen. Ik ben aan mijn laatste deel van deze reis bezig om weer op vrije voeten te kunnen staan. Hierbij zou jouw actie enorm bij passen, want het stukje eigenwaarde mist bij mij nog!

  Ik ga graag samen met jou opzoek naar een gezonde eetpatroon en mezelf volledig durf te accepteren hoe ik ben!

 • Lieve Milou,
  Wat ontzettend lief dat je jouw geleerde wijsheden wil delen met anderen en er dan ook nog zo’n gave winactie aan koppeld.
  1.5 jaar geleden kwam ik in een zware depressie, tijdens dit proces raakte ik zwanger en ben inmiddels bijna 6 maanden moeder van een prachtige dochter. Tijdens de zwangerschap ben ik onder behandeling geweest wat stopte na de bevalling.
  Nu merk ik heel erg dat al mijn energie en aandacht in die kleine gaat zitten (logisch natuurlijk!) waardoor ik mezelf aan het kwijtraken ben. Ik ben heel erg zoekende naar een goede balans tussen aandacht voor haar en voor mezelf. Hierbij schiet het ontspannen en de voeding voor mezelf er heel erg bij in.
  Alle tips en hulp is welkom om weer een beetje mezelf te worden, of eigenlijk om het te accepteren zoals het nu is en hier de juiste balans in te vinden.

 • Hoi Milou,

  Jouw webinar heb ik met veel plezier gekeken. Er kwamen super goede tips in, waar ik echt aan ben gaan werken. Ik was gelijk geïnspireerd Ik zou hier heel graag in willen groeien en actief bezig zijn met zelfliefde. Daarnaast ben ik bezig met afvallen en merk ik dat dat zeker niet lukt als ie alleen bezig bent met het eten en jezelf slecht voelen als je iets verkeerd eet. Ik probeer dit zo min mogelijk te doen. Maar ik merk daarin wel dat zelf liefde en acceptatie erg belangrijk zijn. Je bent echt een inspirerende vrouw, ga zo door!

 • Lief zijn voor mezelf en me vanuit dat gevoel voeden. De woorden die je gebruikt raken me omdat ik het herken, herken op een dieper niveau. Daar ligt voor mij de basis van een lichaam krijgen wat bij me past.
  Een lichaam wat past en niet voelt als van een vreemde. Ontvreemd en onthecht zijn van je lichaam kan een basis zijn van overgewicht volgens mij. Lijkt me een fantastische kans om het tij te keren !

 • Hoi Milou,

  Superknap en stoer dat je dit bent gaan doen! En nu zelfs 3x een programma weggeven.. wat zou dat gaaf zijn!! Ik ga duimen tot vrijdagavond…

  Vechten, vechten.. elke dag weer… hopen op een “goede” dag… een dag zonder eetbuien, gezond eten en me misschien iets minder moe voelen… Ik hoop er elke dag op… Mijn zware eetbuien zijn gelukkig verleden tijd maar het zit nog steeds in mijn hoofd… elke dag weer… wakker worden en denken wat ik allemaal ga eten die dag… ik gun mezelf een beetje meer rust.. het meer “ok” vinden.. het loslaten, het meer laten gebeuren… Maar het allerbelangrijkste… me weer fit voelen.. zin hebben in dingen.. energie hebben… Ik volg je al een tijdje, maak recepten, lees je tips… maar dit programma winnen zou op een supergoed moment komen! Ik heb veel zin om te beginnen, om mijn denken te veranderen, positiever te worden.. en gezond te eten!! Gaan we er samen voor?!

 • Ik zou dolgraag meewillen doen aan dit programma.. om na verlies op verschillend vlak en na de geboorte van mn prachtige dochter mijzelf weer mijzelf willen voelen en stralend in de wereld te staan!

 • Mijn motivatie:

  Ik ben net zoals jij in dezelfde periode van sexy mollig, naar licht gewicht gegaan door te streng te zijn en was ik dus een klein beetje doorgeslagen in het afvallen.

  Nu kamp ik met een laag zelfbeeld en eetbuien. En ik vind het zo knap dat jij gewoon zo sterk ben. Dat wil ik ook!

  Sterk zijn. Van mijzelf houden.

 • Dit lijkt mij een heel mooi om in balans te komen. 2 jaar is mijn dochter nu en hormonaal zijn we er nog steeds niet en die laatste kilos willen ook niet. In plaats van dat te accepteren zie ik iemand anders in die spiegel staan. Ik zou mij gewoon weer mijzelf willen voelen.

 • Ohhh dit lijkt me zo fijn! Na jaren strugglen met verschillende angststoornissen en alles waar k daardoor last van kreeg gaat het u eindelijk beter en krijg ik langzaam weer balans in mn leven. Alleen balans in mijn zelfbeeld en hoe ik voor mikn lichaam zorg en hoe ik goed en gezond eet zonder mezelf teveel restricties op te leggen dat wil na 2-3 jaar nog steeds niet lukken. Het zou dus zó fijn zijn om ook daar stappen in te maken en naast minder angstig ook eindelijk echt wat lekkerder in mn velletje te zitten en blij te zijn met het beeld in de spiegel en daardoor meer zelfvertrouwen te hebben. Wat me dan ook weer kracht kan geven voor de toekomst om sterk door te blijven gaan met mn leven weer oppakken.
  Ik zou dit zo graag winnen! Fingers crossed!

 • Wat een super gave actie. Precies wat ik nodig heb. Ik heb 2 jaar geleden meegedaan met PBP en imiddels helaas weer aangekomen en voor mijn gevoel terug bij af. Voorheen nooit zo obsessief bezig geweest met voeding en ik ben totaal niet meer in ballans met mijn voeding en sporten. Lekker eten betekent voor mij een schuldgevoel en een keer niet sporten ook. Je blogs geven mij zoveel energie dat ik denk dat ik het met jouw winactie weer op de rit ga krijgen

 • Wat een toffe actie! Na 3 zwangerschappen en veel kilo’s aankomen ben ik totaal niet happy met mezelf. En eerlijk gezegd was ik dat voor die kilo’s ook niet. Ik baal er flink van dat ik nooit eens met m’n mooie meisjes op de foto sta omdat
  ik mezelf niet op foto’s wil zien. Ik hoop dat dit wat zou kunnen veranderen en heel veel foto’s mag maken met onze dochters. Want wat is dat eigenlijk waardevol. Wat lijkt het me heerlijk ook mijzelf goed te voelen en dat uit te stralen! Mijn duimen draaien heel hard!

 • (Hopelijk nog op tijd!)

  Hierover had ik je persoonlijk al eens een berichtje gestuurd, want op het moment struggle ik nogal met ‘het perfecte plaatje’. De post die je toen plaatste, was precies waar ik op het moment mee zit. Bij mij uit het zich op het moment ook in veel sporten, en letten op mijn voeding, maar niks schijnt écht te werken. Omdat mijn hoofd het waarschijnlijk nog niet helemaal accepteert zoals het is.

  Mindset… Zo’n belangrijk iets, maar ook zo moeilijk!

  De energie die jij uitstraalt is zo geweldig! Zo inspirerend! Het zou geweldig zijn om dit programma met jou te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *