KOM IN BALANS PROGRAMMA

Doorbreek de vicieuze cirkel, ga voor een relaxte relatie met eten en balans

Ben jij altijd maar met eten bezig? 

Wat je wel of juist niet mag eten? Grote kans dat je ook al zo vaak gedacht hebt "oké, maandag begin ik écht weer". Het lukt je dan om het een tijdje streng vol te houden. Tot die traktatie, feestje of onverwachte avond om te hoek komt kijken. Je staat jezelf een beetje toe en voordat je het weet loopt het helemaal uit de hand en laat je alles die dag - of zelfs de hele week - los. Dat maakt dat je je slecht voelt over jezelf en je je maar weer voorneemt "maandag opnieuw" te beginnen.

Zit je in een vicieuze cirkel, waar je maar niet uitkomt?

Deze vicieuze cirkel van opnieuw beginnen, streng zijn, falen, overeten en maar weer opnieuw beginnen kan zó frustrerend zijn. Daarbij ben je gewoon continue met eten bezig. Heb je vaak het gevoel dat je gewoon te zwak bent. Bent bang om aan te komen. Bang om deze manier van eten aan je kinderen over te dragen. En voelt je eigenlijk gewoon niet lekker in je vel en in je eigen lichaam. 

Herkenbaar?

 • Je bent de hele tijd met eten bezig (en wordt daar gek van!)
 • Je hebt een haat-liefde relatie met eten en kan bijna niet meer genieten
 • Je hebt last van de typische alles-of-niets mentaliteit
 • Je kent de vicieuze cirkel van beginnen, falen, overeten en opnieuw beginnen maar al te goed
 • Je hebt last van onnodig snoepen, snaaien of eetbuien
 • Je voelt je vaak schuldig of zwak of hebt het gevoel alsmaar te falen
 • Je bent niet tevreden met jezelf en voelt je niet lekker in je lichaam

Al deze punten bij elkaar zorgen voor een strijd in je hoofd, onrust en vaak een slecht gevoel over jezelf. Je wilt het maar wat graag doorbreken, maar hoe?!

Het hoeft niet zo te zijn

Je hoeft niet de hele dag met eten bezig te zijn om toch gezond te eten, af te kunnen vallen of gewoon op gewicht te blijven. Je hoeft je niet zo druk te maken over elk calorietje of chocolaatje. Er is een manier om zonder die strijd in je hoofd tóch die balans in je voedingspatroon te krijgen en de resultaten te behalen die jij graag wilt. 

Hoe zou het zijn als...

 • Je gewoon normaal met eten om kan gaan, zonder je zo druk te maken en toch gezond en voedzaam eten én kunnen genieten?
 • Je eten weer leuk gaat vinden en gewoon weer kan genieten tijdens etentjes en feestjes? 
 • Je bij een tegenslag niet alles overboord gooit, maar een sterke mindset hebt, zodat je ook dan gewoon kan volhouden? 
 • Je niet meer onnodig snaait, afrekent met je eetbuien en je het gewoon bij één koekje, chocolaatje of bakje chips kan houden? 
 • Je nu wél kan afvallen of gewoon met gemak op gewicht blijven?
 • Je daardoor meer rust in je hoofd krijgt en meer energie voor de écht belangrijke dingen?
 • Je je gewoon goed en happy gaat voelen met je eigen lichaam? 

"Door het programma ben ik gewoon niet meer zoveel bezig met eten en dat voelt zo bevrijdend en geeft mij zoveel meer rust. Ik track niet meer en maak me niet meer zo druk. Ik ben daardoor ook gewoon een veel relaxter persoon geworden!"

Marsha Ouburg

"Wat een opluchting om niet meer zo streng te zijn voor mijzelf. Mijn eetbuien zijn zo goed als weg. Ik kan alles gewoon wat meer loslaten nu. En ik ben door jouw programma en intuïtief te gaan eten zelfs afgevallen!"

Katleen B.

"Er is echt een knop om gegaan door het Kom in balans programma en dat geeft me zoveel rust. Ik eet nu wat ik lekker vind, niet meer diëten en kan stoppen wanneer ik vol zit. Ik blijf gewoon op gewicht of er gaat langzaam iets af. Zo bevrijdend!"

Yvonne van Middeldorp

Eten zonder strijd met het Kom in balans programma

Heb je eigenlijk alles al geprobeerd, maar hou je niets vol (of alleen door er de hele dag door mee bezig te zijn)?

Grote kans dat je keer op keer voor de "quick-fix" bent gegaan. Een nieuw dieet, opnieuw calorieën tellen of een nieuw eetschema. Een nieuwe manier van eten, die je misschien eventjes kan volhouden, maar gewoon nooit voor langere tijd. En als je eerlijk bent wíl je dat ook niet de rest van je leven zo aanpakken. En je wilt ook niet de rest van je leven elke dag zo veel met eten bezig zijn, daar word je inmiddels gek van.

"Maar hoe moet het dan?! Als ik niet streng ben of een dieet volg gaat het mis" heb je je misschien wel eens afgevraagd. Dus stap je maar weer in die vicieuze cirkel. Om radeloos van te worden toch? Maar je hoeft niet langer te zoeken, op deze pagina vind je met het Kom in balans programma de oplossing. 

Wat is het Kom in balans programma?

Geen quick-fix, maar een oplossing voor de rest van je leven

Het Kom in balans programma is geen quick-fix, maar zorgt ervoor dat jij die strijd vaarwel kan zeggen en een relaxte manier van eten vindt die je de rest van je leven kan volhouden. Geen nieuw dieet, nieuw caloriedoel of andere "regels". Niet meer "maandag opnieuw beginnen", maar een manier van denken en van eten creëren die je voor de rest van je leven kan volhouden. Een manier die ervoor zorgt dat je gewoon met gemak op gewicht blijft of nu wél blijvend kan afvallen.

Andere programma's en diëten pakken het gevolg van je probleem aan: je eetgedrag. En proberen dat vervolg te veranderen (zonder blijvend resultaat natuurlijk). Dit programma pakt de oorzaak aan: jouw manier van denken (mindset), jouw manier van eten (intuïtief eten) en de manier hoe je over jezelf denkt en met jezelf omgaat (zelfliefde en zelfzorg). Het gevolg aanpakken is tijdelijk, de oorzaak aanpakken is voor altijd.

"Ik heb geen seconde spijt van deelname aan dit programma. Ik geniet, heb weer vertrouwen in mijzelf en heb gewoon die balans gevonden. Deze week kon ik zelfs tegen mijzelf zeggen (en het geloven!) dat ik met een kilo meer of minder even veel waard ben."

Kirmie

"Door het loslaten van mijn no-go voedsel kan ik nu veel meer genieten van mijn eten. Ik eet weer dingen die ik eerst niet mocht. En heb al een hele tijd geen eetbui meer gehad!"

Esther de Ries

"Het voelt echt bevrijdend om minder neurotisch met mijn eten en lichaam om te gaan. Ik ben echt terug naar de basis, mijn eigen gevoel. Dit programma is echt een aanrader voor iedereen die compleet gefrustreerd is geraakt met eten!"

Anne van der Laan

Verander je mindset en je verandert je gedrag voorgoed

Jij weet waarschijnlijk net zo goed als ik dat ik geen nieuw voedingsadvies hoef te geven, maar dat het uiteindelijk in je koppie niet goed gaat. Motivatie is vaak tijdelijk, wilskracht werkt als een spier die uitgeput kan raken. En als die op zijn, dan gaat het mis... Of toch niet? Want wanneer je de juiste mindset hebt, kan je ook zonder motivatie en wilskracht de juiste keuzes maken én het volhouden.

Leer vertrouwen op jouw lichaam door intuïtief te gaan eten

Daarnaast zorgen we voor een manier van eten - intuïtief eten - waardoor jij geen dieet of eetregels meer nodig hebt, maar toch die gezonde balans in je eetpatroon kan krijgen (zonder er heel veel mee bezig te hoeven zijn). Want word jij soms gek van alle verschillende adviezen over wat nou wel of niet gezond is? Dat snap ik. Leer weer naar je eigen lichaam luisteren en je vindt een eetpatroon waar JIJ en JOUW LICHAAM zich goed bij voelen. 

Eet en leef vanuit liefde voor jezelf

Hoe meer je met liefde naar jezelf en je eetpatroon kan kijken, hoe beter je voor jezelf zorgt. Des te makkelijker het eten en sporten zal gaan en hoe beter jij in je vel komt te zitten. Daarom besteden we ook aandacht aan de essentie: goed voor jezelf zorgen en met liefde naar je eetpatroon, jezelf en je lichaam kunnen kijken. Hoe zou het zijn als je dat kon? 

Voor wie is het Kom in balans programma?

Het Kom in balans programma is speciaal ontwikkeld voor die vrouwen die eigenlijk alles al geprobeerd hebben en gewoon gek worden om de hele dag zo met eten bezig te zijn.

Voor die vrouwen die vaak in alles-of-niets denken, zich schuldig voelen, telkens opnieuw beginnen, last hebben van snaaien of eetbuien en zich daarom ook niet goed voelen over zichzelf en hun lichaam. En voor die vrouwen die er gewoon klaar mee zijn en nu voor eens en altijd een manier van eten willen vinden die ze op een moeiteloze manier kunnen volhouden. 

De unieke methode uit het Kom in balans programma zorgt ervoor dat jij een gezonde en relaxte relatie met eten kan creëren, waardoor je die strijd vaarwel kan zeggen en rust in je hoofd kan verwelkomen. 

Hoe werkt het Kom in balans programma?

Wekelijkse videolessen + werkboek
Je krijgt wekelijkse videolessen die je online kan bekijken met een uitgebreid werkboek dat je kan uitprinten. Overal en in je eigen tijd te volgen en je behoudt voor altijd toegang tot al het materiaal

Effectieve dagopdrachten
Je krijgt elke week een korte maar effectieve dagopdracht om elke dag bewust te blijven en zo snel echte stappen te gaan nemen

Toegang KIB community
Je krijgt toegang tot de KIB community, zodat je andere gelijkgestemde deelnemers kan ontmoeten die precies tegen dezelfde dingen aanlopen. Deze verbinding onderling zorgt vaak voor nog meer motivatie

Dagelijkse coaching in de community
Je krijgt dagelijkse coaching in de KIB community. Je kan alles vragen en zal daarom ook nooit vast komen te zitten

Wekelijkse live Q&A sessies
Je krijgt wekelijkse live Q&A sessies waarin je al je vragen kan stellen en persoonlijke feedback en coaching krijgt

Eventueel persoonlijke 1-op-1 coaching
Alleen met de +coaching optie: Je krijgt om de twee weken een persoonlijke coach sessie via Skype of in Wijchen/Nijmegen voor extra diepgang en resultaat

Wat levert het programma mij op?

 • Een relaxte relatie met eten creëren, waardoor je niet meer zal falen, nooit meer "maandag opnieuw" hoeft te beginnen, je beter over jezelf zult voelen en het gewoon voor altijd kan volhouden
 • Niet meer zo met eten bezig zijn, maar een eetpatroon vinden waar jij je goed bij voelt, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt en energie en tijd overhoudt voor écht belangrijke dingen
 • Van onnodig snaaien of eetbuien afkomen, waardoor je je niet meer zo schuldig hoeft te voelen en afvallen of op gewicht blijven gewoon veel makkelijker wordt
 • Eten weer leuk gaan vinden, zodat je weer gewoon kan genieten en uitjes met vrienden en familie weer écht fijn en gezellig worden
 • Beter voor jezelf gaan zorgen, niet alleen qua eten, maar ook qua bewegen en ontspannen, waardoor je ook in de rest van je leven meer balans zult ervaren
 • Een super mindset creëren en met meer liefde voor jezelf gaan eten en leven, waardoor je dagen en leven gewoon een heel stuk lichter en fijner worden
 • Positiever naar jezelf en je lichaam kijken en daardoor gewoon veel beter in je vel zitten (en dat ook uitstralen!)

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ik wilde niet meer continue met eten bezig zijn en dat is gelukt

"Het programma doorloopt alle facetten van een gezonde leefstijl die in balans is. Ik had een verstoorde relatie met eten, het was goed/slecht en alles-of-niets. Ik telde calorieën, stond dagelijks op de weegschaal en onthield mijzelf van feestjes, borrels en etentjes. Het had mij geholpen om 10 kilo te verliezen en erg fit te worden, maar ik was niet gelukkig.
Ik wilde geen dieet, ik wilde niet opnieuw menu’s en sporten opgedragen krijgen, ik moest mijn gedrag veranderen. Maar het stemmetje in mijn hoofd zei dat ik het niet kon, dat ik niet kon eten zonder te weten wat ik at. Ik volgde je al een tijdje via Instagram en jouw gedachtegang en jouw boodschap spraken mij aan. Na een challenge van 5 dagen wist ik het, dit programma zou mij op de weg kunnen helpen naar een gezonde leefstijl.
Ik begon net voor de zomer met het programma, onzeker dat ik was, want de zomer betekende BBQ’s, borrels en lange avonden. Aan het begin was ik nog op de weegschaal gaan staan want “laat maar eens zien wat er in 12 weken kan gebeuren” en dat was ook meteen de laatste keer. In de 2e week was ik al gestopt met calorieën tellen, poeh wat een opluchting. Ik kreeg steeds meer goede inzichten in een gezonde leefstijl die bij mij paste. Ik vond vele onderwerpen en tools uit het programma fijn en en werkten goed voor mij. Ik werd niet verplicht om geen chocola meer te eten, maar je liet mij zien hoe ik in balans kon zijn, hoe ik de keuze voor chocola kon maken.
Jouw mantra “ eten uit liefde en respect voor jezelf” werd ook mijn mantra en heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik kon veel beter de keuze maken om iets wel of niet te nemen. Ik kon keuzes maken waar ik blij van werd, ik ging weer lekker in mijn vel zitten en mijn omgeving merkte het ook. Ik was er weer, ik was weer aanwezig en ik was ontspannen.
Tot op de dag vandaag ervaar ik nog de positieve effecten van het programma, het wordt een leefstijl. Je vind je eigen weg erin. Ik wilde niet meer continue met eten bezig zijn en dat is gelukt!" - Esther uit Nijmegen

Ik heb weer leren houden van mijzelf

"Voor ik aan het programma begon zat ik midden in een burn-out door een ongelukkige werksituatie die me steeds maar meer stress bezorgde. Ik kampte met eetbuien die alleen maar erger werden. Zelfs toen ik al thuis was. Ik wou mij gevoelens niet onder ogen komen. Ik had al een boek gelezen over mindful eten, maar dat alleen was niet genoeg.
Door de verschillende weekopdrachten op mijn eigen tempo te doorlopen en met de steun van Milou en de facebookgroep ben ik uit een diep dal geklommen. Ik heb weer energie en heb weer leren houden van mezelf. Ik ben minder streng voor mezelf en sta mezelf toe fouten te maken. Mijn eetbuien zijn bijna weg, dus ik ben op de goede weg. Al met al hou ik weer van mezelf.
Milou is een toffe madam, die je enorm veel energie geeft. Ze weet waarover ze het heeft, ze heeft het allemaal zelf meegemaakt. Ze is altijd positief en niet veroordelend." - Katleen uit België

Ik voel mij gezonder en fitter dan ooit. Maar belangrijker nog: geestelijk gezonder!

"Hoi lieve Milou, allereerst wil ik je zeggen dat ik de hoop op een gezond gewicht al bijna had opgegeven. Ik ben in mijn leven vele kilo’s afgevallen, maar net zoveel weer aangekomen.
Dan heb ik het over gewichtsverlies van soms wel 30 kg (meerdere keren)! Daarmee heb ik enorm veel van mijzelf gevraagd en des te groter was de schaamte, verdriet, wanhoop en teleurstelling er als de kilo’s er na verloop van tijd weer aankwamen. Mijn hele leven werd beheerst door mijn gewicht. Ik wist precies welke tijd/seizoen/feestje/enz. ik welk gewicht had…
Ik ben zelf coach en weet veel over mindset en bewustwording, maar het toepassen op dit overheersende stuk lukte mij niet. Een afvalprogramma was niet wat ik zocht, gewicht verliezen kan ik, dat heb ik meerdere keren bewezen. Maar ik wist dat ik toch weer in de verkeerde vicieuze cirkel terecht zou komen. Ik ging op zoek… En vond HealthiNut.
We begonnen de challenge en ik herkende zoveel van mijn probleem. Eindelijk iemand die weet wat de strijd is en een andere oplossing biedt dan een dieet. Zo begon ik met het Kom in Balans programma.
En wat gaat het goed… Durf ik voorzichtig te zeggen (want de angst dat het mislukt is op de achtergrond nog wel aanwezig). Mijn dagen worden sinds een aantal weken niet meer beheerst door eten! Over het algemeen eet ik enorm gezond en voel ik mijn fitter dan ooit. Maar belangrijker nog: geestelijk gezonder! Ik besteed erg veel tijd en aandacht aan de modules en probeer echt stil te staan bij gedachten, gevoelens en gedrag. En ik val af! Hoeveel geen idee (soms best lastig), maar mijn kleding wordt te groot! Ik wandel met plezier iedere dag een uur en stap veel op de fiets.
Voor nu wil ik je gewoon ontzettend bedanken voor alle mooie inzichten en de warme betrokkenheid die je door je programma en de Q&A geeft. Ik ben er ontzettend blij mee!!!! (Ik word zelfs emotioneel als ik dit schrijf). Dikke knuffel en tot later!" - Anoniem, 49 jaar

KIES UIT TWEE OPTIES VOOR HET KOM IN BALANS PROGRAMMA

KIB PROGRAMMA

KIB programma 4 maanden
• Toegang KIB community
• Dagelijkse online coaching
Levenslange toegang tot alle lessen
• Start: Maandag 27 januari 2020

€497,-

Januari aanbieding: €347,-

Aanmelden

Ik wil in 4 termijnen van €95 betalen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

KIB PROGRAMMA + 1-OP-1 COACHING

KIB programma 4 maanden
• Toegang KIB community
• Dagelijkse online coaching
Levenslange toegang tot alle lessen
• Start: Maandag 27 januari 2020
• PLUS: 6 keer een 1-op-1 coach gesprek voor maximaal resultaat t.w.v €690

€1.097,-

Januari aanbieding: €897,-

Aanmelden

Ik wil in 4 termijnen van €235 betalen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer begint het programma?

Het programma start weer op maandag 27 januari 2020. 

Hoe lang duurt het KIB programma?

Het KIB programma duurt 4 maanden, zodat we voor écht blijvende mindset en gedragsverandering kunnen gaan, maar je behoudt voor altijd toegang tot al het materiaal. Je mag het dus geheel in je eigen tijd volgen als je wilt. 

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Met wekelijks 2 uurtjes kan jij de videolessen en het werkboek goed doorlopen. Als je daarnaast (bijna) elke dag een paar minuutjes vrij kan maken zit je helemaal goed. 

Heb je het idee dat je het hiervoor te druk hebt? Denk dan eens aan al die tijd en energie die je kwijt bent met denken aan - of zorgen maken over - eten. En hoeveel tijd en energie je dus over zal hebben als je dit niet meer doet.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou het KIB programma wel werken?

Heel simpel. Alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd waren waarschijnlijk quick-fixes en korte termijn oplossingen, toch? Denk aan diëten, calorieën tellen, eetschema's, koolhydraatarm eten, producten schrappen, noem maar op. 

En grote kans dat daarbij niet gekeken werd naar jouw specifieke valkuilen, belemmerende overtuigingen, belemmerende patronen en waarom het jou dus niet lukt om vol te houden, toch? 

Logisch dat het je dan tot nu toe niet gelukt is. En dat je nog geen fijne en moeiteloze manier hebt gevonden die je de rest van je leven kan volhouden. 

Met het KIB programma focussen we op die lange termijn oplossing. Op een manier van eten die je niet veel moeite kost, geen strijd, maar waarbij je wel gewoon automatisch de "juiste" keuzes gaat maken. Dat is de reden dat het KIB programma wél werkt. En niet tijdelijk, maar voorgoed. 

Kan ik in termijnen betalen en hoe gaat dat?

Ja, je kan in termijnen betalen. Je betaalt dan de eerste termijn (via iDeal of Bancontact) en de overige 3 termijnen worden automatisch telkens na een maand afgeschreven van je rekening. Je kan er ook voor kiezen om in één keer te betalen (via iDeal, PayPal of Bancontact) en een extra korting te krijgen.

Ik heb nog een andere vraag of twijfel nog een beetje..
Neem dan even contact op via dit contactformulier onderaan deze pagina en ik kom binnen 24 uur bij je terug om het er gewoon eventjes over te hebben. Ik help je graag. 

OOK ZIJ GINGEN JE VOOR

Dit programma zoveel meer voor mij dan alleen in balans komen met eten. Ontzettend waardevol.

"Hoi Milou, alweer een tijdje doe ik mee met het Kom in Balans programma (sinds maart geloof ik). Ik ben niet echt zo'n type die berichtjes op de FB-pagina zet, maar op deze manier wil ik je toch laten weten hoe het nu met mij gaat. Ik heb echt heel veel aan het programma. Elke week, of eigenlijk dag, ben ik ermee bezig. Ook al loop ik 2 weken achter, ik luister elke week de video en doe de opdrachten. Het is zó enorm helpend!
Voordat ik startte met het programma had ik last van eetbuien als ik verdrietig of boos was, of me verveelde.De klassieke 'alles-of-niets-mindset'. Die eetbuien heb ik nauwelijks meer, en als ik er wel eentje krijg, is hij doordat ik tegen mezelf zeg dat het kan gebeuren snel weer weg. Hier ben ik trots op maar het meest fijne van het programma vind ik de psychologische ondersteuning. Ik leer heel goed naar mijn lijf en gevoelens luisteren en hierdoor leef ik bewuster, kom meer bij mijn gevoel en ben een leuker mens.
Doordat ik elke dag met mijzelf bezig ben, zowel in lijf als in geest, is dit programma zoveel meer voor mij dan alleen in balans komen met eten. Ontzettend waardevol.
Ik wil je heel erg bedanken Milou! Liefs, Juliette" - Juliette uit Amsterdam

Door de focus op zelfliefde is mijn eetpatroon nu in balans

"Ik had een verstoorde relatie met eten door jarenlang veel obsessieve diëten. Periodes van obsessief afvallen wisselden af met fikse eetbui periodes. Iets ertussenin bestond niet.
Ik raakte in paniek toen mijn psycholoog zei dat "het echt niet oké is om zoveel aan eten te denken". Door jouw mindset challenge wist ik gewoon dat ik bij jou moest zijn daarvoor.
Nu kan ik zeggen dat ik echt een heel leuk mens ben. Ik ben nog zo veel meer dan alleen mijn lichaam. Ik vind mijzelf van binnen leuk, waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd. Als ik nu in de spiegel kijk en iets zie waar ik niet tevreden mee ben denk ik "ach, ik zie er niet precies uit zoals ik nu zou willen, maar ik weet dat ik een heel leuk persoon ben, dus het is oké". Dat is echt compleet nieuw voor mij.
Juist door het afvallen en gedachtes omtrent eten los te laten en daarvoor in de plaats te focussen op liefde voor mijzelf heb ik mijn eetpatroon weer meer in balans gekregen. Mijn eetbuien zijn zo goed als weg en kan steeds beter luisteren naar mijn lichaam. En als ik merk dat ik weer erg in mijn hoofd ga zitten, heb ik de tools om ermee om te gaan en weer rustig in mijn hoofd te worden. Ik kan je aanraden aan iedereen die ook kampt met eetbuien, een verstoorde relatie met eten heeft, een laag zelfbeeld heeft of die op een andere manier niet lekker in haar vel zit." - Joya Pinna (22) student uit Enschede

Ik ben echt terug naar de basis, naar mijn eigen gevoel

"Voor het programma zat ik niet lekker in mijn vel, werd doodmoe van het letten op mijn voeding en het terugvallen in oude gewoontes. In het programma heb ik geleerd dat terugvallen juist balans is als je de draad maar weer oppakt. Ik heb geleerd dat je lichaam zelf wel aangeeft wanneer het iets nodig heeft (en dan niet alleen voeding maar ook sport, ontspanning en rust) het voelt echt bevrijdend om minder neurotisch met mijn lichaam bezig te zijn en het te accepteren zoals het nu is met ruimte voor verbetering die mezelf gun.
Milou is een fijne coach, ze spreekt echt uit ervaring en wil er alles aan doen om je te helpen. Het is echt een aanrader voor iedereen die moeite heeft met balans, acceptatie, zelfliefde, mindset en compleet gefrustreerd is geraakt en neurotisch is met betrekking tot voeding en/of een gezonde leefstijl. Hoe zweverig het ook klinkt, ik ben echt terug naar de basis, mijn eigen gevoel. Bedankt Milou!!
" - Anne, fysiotherapeute uit Wouwse Plantage

Over Milou

Ik ben Milou van Aal. Voedingscoach, mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om het krijgen van een gezonde relatie met voeding en een positief zelfbeeld. Ik heb jaren gestreden met mijn gewicht en eetpatroon, dus ik weet alles van die strijd, vicieuze cirkel en negatieve gedachten. Ik heb enorm veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, therapieën, retraites, coaches en kennis op het gebied van voeding, mindset en zelfliefde. Daarnaast heb ik een intuïtief coach en mental coach opleiding gedaan. Dat alles zet ik in om jou te helpen en coachen naar een gezonde relatie met eten en met je lichaam, zodat ook jij jouw gezondste en gelukkigste leven kan gaan leven. Al meer dan 100 meiden en dames gingen je voor in dit KIB programma. Ben jij de volgende? 

Laat mij jou helpen

KIB PROGRAMMA

KIB programma 4 maanden
• Toegang KIB community
• Dagelijkse online coaching
Levenslange toegang tot alle lessen
• Start: Maandag 27 januari 2020

€497,-

Januari aanbieding: €347,-

Aanmelden

Ik wil in 4 termijnen van €95 betalen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

KIB PROGRAMMA + 1-OP-1 COACHING

KIB programma 4 maanden
• Toegang KIB community
• Dagelijkse online coaching
Levenslange toegang tot alle lessen
• Start: Maandag 27 januari 2020
• PLUS: 6 keer een 1-op-1 coach gesprek voor maximaal resultaat t.w.v €690

€1.097,-

Januari aanbieding: €897,-

Aanmelden

Ik wil in 4 termijnen van €235 betalen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Je bent niet voor niets tot hier gekomen...

Gaat je hart wat sneller kloppen, maar heb je nog een vraag die hierboven niet is beantwoord? Stel hem dan gerust! Je krijgt binnen 24 uur antwoord. Wil je liever even bellen? Laat dan je telefoonnummer achter en dan zal ik contact met je opnemen.