in petto voor 2018

Het is 2018. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. 365 dagen om te besteden aan datgene waar jíj voor kiest. Ik heb héél veel snode plannen voor 2018… 

Eerst even een hele korte terugblik op 2017

In 2017 is veel gebeurd. Om het kort samen te vatten kreeg ik in 2016 een burnout waardoor ik ziek en uitgeblust aan 2017 begon. Een paar maanden later gaf ik mijn carrière op om voor mijzelf te beginnen. Om mijn passie, droom en ondernemersbloed te volgen. HealthiNut werd een officieel bedrijf met het doel om zo veel mogelijk anderen te inspireren en helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ik had zó veel plannen, maar ik kon er maar bij een paar beginnen. Ik heb zelf een enorme transformatie ondergaan, zowel qua gezondheid, maar ook op persoonlijk en spiritueel vlak. Ik zag dat alles connected was. Zelfliefde, mindset, spiritualiteit en gezondheid. Het vult elkaar aan. Maar kan elkaar ook tegenwerken als het ergens niet goed loopt.

Een nieuwe visie op gezondheid

Toch zag ik deze visie nog niet echt terugkomen in de gezondheidswereld. Daar wordt vaak enorm ingezoomd op voeding, calorieën, macro’s, sport, etc. Maar als het op de andere vlakken niet goed gaat, kan je nóg zo goed weten wat je moet eten en hoe je moet sporten, als je het niet kan volhouden – of het voelt niet goed van binnen – heb je er niets aan!

Daarnaast zie ik zoveel vrouwen om mij heen die bezig zijn met hun gezondheid, soms best veel zijn afgevallen, er práchtig uitzien, maar het zelf totaal niet voelen en hier zelfs ongelukkig van worden. Daar wil ik verandering in brengen.

De focus besloot ik daarom te leggen op de verbintenis tussen gezondheid, zelfliefde, mindset en een tikkeltje spiritualiteit hier en daar. Om mijn eigen visie te gaan verspreiden. Om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl kan gaan volhouden, dat je goed voor jezelf gaat zorgen, dat je je goed in je eigen lichaam kan gaan voelen en dat je gelukkiger kan worden. Om hierbij te gaan inspireren, helpen en coachen. 8 Januari start een nieuwe groep prachtige vrouwen die aan hun gezondheid, mindset en balans gaan werken in het online Kom In Balans programma (het aller laatste plekje met enorme korting is nog beschikbaar). Wauw, dankbaar.

In petto voor 2018

Voordat ik het weet ben ik alweer een heel stuk verder met schrijven. Maar ik ging je vertellen wat ik in petto heb voor 2018. Heel veel namelijk….

Coaching

Een nieuwtje dat ik je nog niet eens verteld heb! Shame on me… Maar al ruim 3 maanden lang ben ik een opleiding tot Intuïtief Coach aan het volgen! Naast het online programma wat ik nu ontwikkeld heb ga ik in het nieuwe jaar 1-op-1 coaching geven. Nog eventjes geduld, ik wil eerst mijn opleiding afgerond hebben, wat meer ervaring opgedaan hebben en dan ben ik klaar om nog meer mensen met persoonlijke trajecten te gaan helpen met mijn visie.

Uitbreiding van mijn team

Ook ga ik mijn team uitbreiden met meer gastbloggers. Gisteren is er al een hele leuke meid bij mijn team gekomen en ik ga zo snel mogelijk een oproepje uitsturen voor nog meer gastbloggers die aansluiten bij de visie van HealthiNut (voel jij je nu al geroepen? Stuur mij via dit contactformulier een berichtje). Ik ga zelf meer de focus leggen op mijn online programma, coaching en andere aspecten. Ik zal zeker blijven bloggen, want dat vind ik gewoon nog steeds super leuk, maar om wat meer tijd voor andere dingen te krijgen én jullie nog genoeg te kunnen inspireren wil ik mijn team maar wat graag gaan uitbreiden.

Meer op YouTube

Daarnaast zal je mij meer op YouTube kunnen gaan vinden. Geen standaard weekvlogs, want ik ben erachter gekomen dat dat mij (helaas) meer energie kost dan dat het mij geeft. Maar dat betekent niet dat ik ermee stop! Je kan 2-4 video’s per maand gaan verwachten. Dit kan van alles zijn (ook hier weer stroom ik over van de ideeën), van thema video’s tot recepten en van What I Eat In A Day tot video’s met tips. Oftewel, hou mijn YouTube kanaal in de gaten en abonneer je alvast om niets te missen!

To be continued…

Eerlijk gezegd heb ik nóg meer in petto voor 2018, maar ik kan natuurlijk niet alles al verklappen hè?

Ik hoop dat je hier net zo enthousiast over bent als ik! En zo niet, dan heb je pech ben ik bang haha! Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom hè? Dus heb je ideeën voor blogs, video’s, etc. dan hoor ik het graag en kijk ik of ik er wat mee kan gaan doen!

Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *