Wauw wat is het een tijdje geleden dat ik een persoonlijke blog heb geschreven zeg. En ik zal het je meteen vertellen: ik heb het zo gemist! Tijdens de afgelopen maanden kwamen er zo vaak dingen naar boven die ik graag met je wilde delen – zowel persoonlijke dingen, lessen als tips en inspiratie – maar ik heb er gewoon geen tijd voor gehad. Nee, dat is trouwens niet waar. Ik heb er de tijd niet voor gemaakt. Maar nu is het tijd voor een update!

In eerste instantie had ik één blog geschreven met een update over zowel HealthiNut als over hoe het met mij persoonlijk gaat. En heel eerlijk, dat werd een vééls te lange blog. Zodra ik mijn vingers weer over het toetsenbord liet slingeren, kwam er ineens zo veel uit haha. Dus heb ik besloten de blog te verdelen in een aantal aparte blogs. Te beginnen met een HealthiNut update!

HealthiNut Update

Hoewel er dus weinig blogs en social media posts online kwamen de afgelopen maanden, heb ik verre van stil gezeten. 

Ik ben enorm druk geweest met het verder uitbouwen van HealthiNut. Ik heb (al zeg ik het zelf) een prachtig Kom In Balans programma ontwikkeld, waarbij ik nu al 4 groepen met fantastische meiden heb mogen helpen op weg naar een gezonde relatie met eten en balans. Een volgende ronde start trouwens weer in september. 

Ik heb een aantal super toffe challenges en online trainingen gehouden over balans, intuïtief eten en mindset, waarbij ik duizenden meiden heb geïnspireerd. Altijd super tof en leuk om te doen! 

Daarnaast heb ik 1-op-1 coach trajecten lopen, waarbij ik meiden coach op het gebied van gezondheid/balans en zelfliefde/mindset. Inmiddels zijn daar de afgelopen week 9 nieuwe meiden bijgekomen, wat betekent dat ik op dit moment nog maar één plekje over heb en dan zit ik echt vol. Zal je aan het einde van deze blog meer vertellen. Ook hier zit dus heel veel tijd en energie in. Maar wat krijg ik er een energie voor terug om te zien hoe de meiden steeds meer in balans komen en gewoon echt groeien als persoon! 

Als je mijn social media een beetje hebt gevolgd de laatste tijd… Weet je dat ik ook super druk ben geweest met het maken van een recepten ebook! Een echt HealthiNut recepten ebook vol met gezonde, makkelijke en heerlijke recepten. En natuurlijk als bonus 3 goddelijke treat recepten. Anders zou het natuurlijk geen HealthiNut ebook zijn 😉 

Het ebook zal binnen een paar weken gelanceerd worden en kan echt niet wachten op jullie reacties! Ik doe echt alles zelf. De recepten ontwikkelen (duh!), de fotografie, de teksten (want natuurlijk wil ik ook hier wat inspiratie, tips en inzichten geven) en zelfs het ontwerp. Super veel werk, maar wat wordt het tof! 

Daarnaast heb ik nog veel meer plannen voor HealthiNut, waaronder een 30 dagen balans boost om in 30 dagen een boost te geven aan je motivatie, gezondheid en balans. Deze zal ook heel binnenkort beschikbaar komen! Daarnaast zit er een gloednieuw online programma in mijn hoofd (waar ik nog niets over ga zeggen), maar dat is nog even iets voor over een tijdje. Én ga ik mijn team uitbreiden! Maar dat volgt dus allemaal nog. 

Al met al super toffe dingen, waar ik lekker druk mee ben, maar waar ik ook heel veel energie uit haal. Want wat doet het mij goed om andere te kunnen inspireren en coachen naar gezondheid, balans, goed in je vel zitten, een super sterke mindset, meer zelfliefde en geluk!

#dankbaar

Nieuwe 1-op-1 coach trajecten! 

Maar wat ik dus al zei… Ik heb weer plek voor nieuwe 1-op-1 coachingstrajecten. De afgelopen twee weken zijn er 9 nieuwe meiden gestart (welkom dames!), wat betekent dat ik op dit moment nog 1 plek beschikbaar heb. 

Zowel op het gebied van balans/gezondheid als qua zelfliefde/zelfbeeld/mindset. Hier kan je er alles over lezen, maar je kan mij ook altijd meteen even een berichtje sturen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zelf heb ik ook een coach voor zowel mijn “leven” als mijn bedrijf en wauw, wat ben ik daar blij mee! Het is zo enorm fijn om iemand te hebben die je af en toe kritische vragen stelt. Die je weer even goed laat nadenken over de dingen die je doet. 

Diep van binnen weet je het vaak echt wel, het probleem is alleen dat je er toch vaak niet naar handelt. Ik ook hoor, dus ben ik zo blij dat ik deze investering in mijzelf heb gemaakt. Nu zet ik de juiste stappen, zowel qua leven/balans als met mijn bedrijf. En ik zal je volgende week in mijn persoonlijke update vertellen waarom ik daar zo blij mee ben! 

Ik denk dat deze blog, hoewel het alleen nog maar een update was over HealthiNut, voor nu wel weer even lang genoeg is, haha. Dit zijn dus alle ontwikkelingen en plannen voor HealthiNut. Voor een openhartige persoonlijke update hou mijn blog volgende week in de gaten! 

Tot dan! 

Veel liefs, Milou 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *