Tara Stiles Kookboek

Een tijdje geleden werd ik door Laura van Healthyfoodbylau gevraagd om mee te gaan naar een tasting van Tara Stiles bij Lavinia Good Food. Nou dat laat ik mij natuurlijk niet twee keer vragen, dus zei ik volmondig YES. Maar wie is Tara Stiles eigenlijk?

Tara Stiles

Voordat Laura dit aan mij vroeg had ik nog nooit van haar gehoord. Maar natuurlijk heb ik haar meteen met de moderne technieken van nu: gegoogled 😉 En toen kwam ik al snel te weten dat ze een New Yorkse is die inmiddels haar eigen yoga studios over te hele wereld heeft opgezet en verder veel bezig is met gezonde voeding en meditatie. Interessant! Want ik wil me ook meer gaan verdiepen in yoga (als mijn knie eindelijk over is) en meditatie! Daarna kwam ik ook al snel bij bol.com terecht en stuitte op haar boek: Superfood, yoga en meditatie. En weet je wat? Ik bestelde hem gewoon! Inmiddels ben ik op 1/3 en ben ik al erg geïnspireerd geraakt door dit boek. Het enige wat je nodig hebt zegt ze is liefde voor je keuken, je meditatiekussen en je yogamatje. Nou heb ik al een enorme liefde voor mijn keuken 😉 en voor gezonde voeding dus dat zit wel goed zou je zeggen! Maar niets is minder waar, want eigenlijk is mijn relatie met voeding zo heel gezond nog niet! (Ik eet namelijk niet meer op intuïtie, maar volgens voedingsschema’s of het tracken van macro’s). Als je echt dichterbij jezelf en je gevoel wilt komen (wat ik dus ook wil!) moet je stoppen met het tellen van calorieën en weer naar je gevoel gaan luisteren! Inspirerend dat zeker! Voor nu blijf ik nog even doen wat ik nu doe: doordeweeks een voedingsschema en in het weekend het gebruik van Myfitnesspal. Maar door dit boek weet ik zeker dat ik ooit (of best snel al, who knows) weer op intuïtie ga eten!

Tara Stiles Kookboek

Tara Stiles Kookboek

Maar goed, deze tasting ging helemaal niet over dat boek, haha! Het ging over haar nieuwe boek: Tara Stiles Kookboek. En uit dat boek kregen wij drie ontbijtjes voorgeschoteld (ja, je leest het goed…. Drie!!), volgens de recepten van Tara Stiles, maar door de koks van Lavinia Good Food gemaakt. En wat was dit lekker!! We kregen als eerste de (vergeef me Tara dat ik niet meer precies alle mooie namen van je ontbijtjes weet) kokosparfait. Een heerlijke chiapudding met kokos en zelfgemaakte granola. Goddelijk!

Tara Stiles Kookboek

Tara Stiles Kookboek

Daarna werden we verwend met een eveneens heerlijke acai bowl! YES, ik ben hier fan van! Pas een keertje eerder op, maar ik moet dit toch echt eens thuis gaan maken. Super, want dit super receptjes staat in haar nieuwe kookboek 🙂

Tara Stiles Kookboek

Als laatste, en ja eigenlijk zat ik al heulemaal vol, kregen we haar Paradijs Eilandtoast! Leuke naam hè? Dit was een toast geserveerd met spinazie in een sausje van hummus, tomaat, chilisaus, kokosmelk en citroen. Delicious!!

Tara Stiles Kookboek

Deze recepten vielen dus voor de volle 100% in de smaak! Niet alleen bij mij, maar bij iedereen! Toen we naar huis gingen kregen we een leuke goodiebag mee met daarin jawel haar nieuwe kookboek!! Super leuk!! Het is een prachtig dik boek met mooie harde cover. Het staat letterlijk vol met veganistische recepten. Al eet ik zelf niet veganistisch, dit boek is een mega inspiratiebron. Mooie foto’s van gerechtjes, hier en daar een leuke selfie van Tara en ze legt ook nog even haar visie op voeding uit. En in die visie zit ook dat je niet bang hoeft ze zijn van een klein beetje suiker op zijn tijd. De meeste gerechten zijn wel super clean en gezond, maar bij de toetjes gebruikt ze wel eens suiker. En dat vind ik ook helemaal terecht! Als je het maar niet te vaak doet 😉

Tara Stiles Kookboek

Tara Stiles Kookboek

Conclusie

Kortom: super leuke en lekkere tasting! Dankjewel lieve Laura voor de uitnodiging! En als het Tara Stiles Kookboek niet in mijn goodybag had gezeten… Had ik m zelf gekocht! Aanrader dus 🙂

 

Myprotein

 

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dat kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Tara Stiles Kookboek

 

Tara Stiles Kookboek

 

Tara Stiles Kookboek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *