Natural_flavouring_body_en_fit_review

Natural_flavouring_body_en_fit_review

Natural Flavouring – Body en Fitshop

Laatst kreeg ik de mogelijkheid om de nieuwe natural flavouring drops van Body en Fit uit te proberen. Daar was ik heel erg blij mee, want ik was al langer erg benieuwd naar deze ”druppeltjes” om smaak en zoetigheid aan je gerechten en drankjes te geven. Voor mijn mug cakes en baksels gebruik(te) ik vaak vanille whey om extra zoetigheid te geven, zonder dat ik daar suiker voor hoef te gebruiken. Maar niet iedereen heeft dit altijd in huis én als je dat vaker gebruikt eet je soms gewoon te veel eiwitten op één dag. De uitkomst: natural flavouring drops.

 

Wat Belooft Body en Fit?

Natural Flavouring met 0 suiker en 0 calorieën:

– Heerlijk in o.a. shakes, smoothies, kwark, yoghurt, havermout, drinks, supplementen, cakes en gerechten

– Ideaal: 0 suiker en 0 calorieën

– Verkrijgbaar in 9 heerlijke smaken

– Volledig natuurlijke smaken. Met stevia extract

– 200 servings per 50 ml verpakking

– Handig te doseren

– Varieer en ontdek je ideale verhouding en smaken

– Weg met suiker, overtollige calorieën en ongezonde kunstmatige smaken!

 

Eerste Indruk

Mijn eerste indruk is dat ik erg enthousiast ben. Geen suiker en geen calorieën?! Winner! En dat nog helemaal natuurlijk ook. Ik vraag me echt af hoe ze het doen, maar we zullen ze maar op hun blauwe logo geloven dat het echt zo is 😉

 

Mijn Ervaring

Ik kreeg de smaken vanille en karamel om uit te proberen. Ze ruiken allebei inderdaad echt naar vanille en karamel. Als eerste testte ik de natural flavouring drops uit in mijn kwark. Ik gebruikte 1 druppel per 50 gram kwark. Er gingen dus 5 druppels in een schaaltje van 250 gram kwark. En dit was erg lekker! Het maakte de altijd ietwat zurige kwark lekker een beetje zoet. Helaas kon ik de smaken vanille en karamel niet echt van elkaar onderscheiden. Het is niet zo dat ik meteen echt het idee had dat ik ”karamel kwark” at, iets waar ik eigenlijk wel op gehoopt had. Desalniettemin, werd mijn kwark er echt een stuk lekkerder door! Nu moet ik zeggen dat vanille en karamel ook wel redelijk op elkaar lijken, dus ik ben zeer benieuwd naar de andere smaken zoals o.a. de kokossmaak. Ik ga ervan uit dat deze wel echt anders proeft. Daarnaast, ben ik het er niet mee eens dat 1 druppel gelijk staat aan 1 theelepel suiker, want een schaaltje kwark met 5 theelepels suiker zou niet te eten zijn denk ik 😛 Maar goed, dat is een klein detail, gewoon wat meer gebruiken dus 😉

 

Ideeën Voor Gebruik

  • Paar druppels in een schaaltje kwark of yoghurt
  • Paar druppels in je wafel of pannenkoeken recept (ik zal morgen het wafel recept uploaden!)
  • Paar druppels door je mug cake
  • Paar druppels door je baksels, zoals o.a. bananenbrood
  • Paar druppels door je (groene) smoothie

 

Conclusie

Ik kan inmiddels zeggen dat ik iedere dag minstens één keer de natural flavouring drops gebruik. En dat zegt genoeg of niet? Vooral door de kwark of in mijn ontbijtje. Wel vind ik het jammer dat ze niet écht heel erg de smaak geven die op de verpakking staat, in ieder geval niet bij de karamelsmaak. Maar dat mag voor mij de pret niet drukken, mijn schaaltjes kwark, mug cakejes en baksels krijgen hier in ieder geval een heerlijk zoete smaak van, zónder suiker en zónder calorieën!

 

Enthousiast geworden? Bestel ze dan snel via deze link!

Liefs, Milou

 

Natural_flavouring_body_en_fit_review_

5 gedachten over “Review: Natural Flavouring – Body en Fit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *