Review nakd bars

Review Nakd Bars

Of ik de Nakd bars wilde reviewen? JAZEKER! Tuurlijk, ik had namelijk al wel eens een Nakd reepje op en die wás me toch lekker! Dus bij deze mijn review Nakd bars!

Eerste Indruk

Als je naar de Nakd bars kijkt zie je meteen dat het een kleine reepjes zijn. Als je daarna verder kijkt naar de voedingswaarden, liggen de kcal voor een reepje zo tussen de 100 en 150 kcal. Dit vind ik zelf super! Het is dus wat mij betreft een ”kleine snack” vergeleken met sommige muesli of eiwitrepen waar soms erg veel kcal in kunnen zitten.

Review nakd bars

Het Product

Maar laten we het over het product hebben! Deze fijne Nakd Bars zijn glutenvrij, zonder melk, zonder toegevoegde suiker, zonder palmolie, zonder GMOs en zonder ”verborgen extra’s”. Ze zijn gemaakt op basis van fruit en noten die gemengd zijn en daarna koud gedrukt in de vorm van een reepje. Als je naar de ingrediënten lijst kijkt klopt dat helemaal! Vaak zitten er vaak maar 5-6 ingrediënten in, die allemaal natuurlijk en puur zijn. Helemaal top dus! Qua macro’s zijn de meeste repen wat hoger in vetten en koolhydraten en wat lager in eiwitten. Daardoor vind ik ze erg geschikt als pre-workout!

Review nakd bars

De Smaak

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk, de smaak. Ik heb ze allemaal geproefd en eerlijk is eerlijk, ze zijn allemaal lekker!!! Echt, dit is smullen. Ik mocht zowel de Nakd bars (gewoon en crunchy) als de Nakd Nibbles proberen. De bars zijn sowieso lekker, maar pas op… Ze zijn zo op! Zowel de gewone repen als de crunch repen zijn in de basis zacht, maar in de crunch repen zitten kleine crunchy stukjes in. De Nibbles daarentegen zijn kleine zachte bolletjes, die je ook iets minder snel opeet. Ook zijn ze perfect voor door bijvoorbeeld een bakje kwark of havermout.

Mijn favorieten? De cacao delight (lekkere intense chocoladesmaak), caffe mocha (voor echte koffieliefhebbers), pecan pie (heerlijk) en bakewell tart (smaakt naar spijs, yummy).

Welke vond ik minder lekker? Zowel de berry delight als de banana crunch zijn super zoet! Voor mij iets té zoet, maar een echte zoetekauw zal hier waarschijnlijk wel van smullen. Ook was ik iets minder gecharmeerd van de cacao crunch, omdat deze niet echt super naar chocolade smaakte.

De zoete banana crunch:

Review nakd bars

Conclusie Review Nakd Bars

Al met al waren ze allemaal super lekker! Maar ik heb natuurlijk mijn favorieten, zoals ik net heb genoemd. De ingrediënten zijn super, allemaal natuurlijk en met mooie voedingsstoffen. Ze zijn niet al te groot waardoor ze als een kleine snack kunnen fungeren. Ook kan je ze natuurlijk gebruiken voor door een bakje kwark of havermout. Ik ben in ieder geval fan!

Kortingscode

Heb ik je weten te overtuigen? Dan heb ik iets leuks voor je! Met de kortingscode: HEALTHINUT10 krijg je 10% korting op de gehele website www.nakd.nl (geldig tot 13-08-2016 en er is geen minimum bedrag). Je kan zelfs gemengde dozen bestellen zodat je van alles wat kan proberen. Ideaal!

 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

De Nibbles, perfect om van te snacken of door de kwark!

Review nakd bars

Bakewell tart, smaakt naar spijs, yummmmm.

Review nakd bars

Berry delicht, wat mij betreft iets te zoet.

Review nakd bars

Cacao delight, dikke vette winner, erg heerlijk!

Review nakd bars

 

3 gedachten over “Review: Nakd Bars + Kortingscode!”

  • Kijk je op de site, zijn de meeste dingen niet op voorraad.. Ondanks dat je code voor korting lang geldig is.. Wel een beetje jammer;(

    • Oh dat is wel jammer! Volgens mij hebben ze zelf pas ook een actie gehad, vandaar dat het hard is gegaan denk ik. Maar inderdaad de kortingscode is nog wel eventjes geldig! Dus als alles weer op voorraad is kan je hem alsnog gebruiken. Het is de moeite waard 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *