Healthinut winactie

Gezond Verwenpakket Winactie

Wauw, wat ben ik trots en blij dat ik dit aan jullie mag weggeven! En niet eens aan één van jullie, nee! In samenwerking met onderstaande toffe merken mag ik zelfs TWEE van deze fantastische gezonde verwenpakketten weggeven! Hoe gaaf, want het zijn echt zó veel toffe producten!

Om maar meteen aan het leukste te beginnen: het pakket. Ik heb voor jullie een heerlijk “Gezond Verwenpakket” samengesteld met mijn favoriete merken. Als je gezond wilt leven, hoef je namelijk écht niet alle lekkere dingen te laten staan! Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik ook enorm van het “genieten” ben en dat wil ik met dit pakket laten zien! Deze producten zijn om van te smullen en kunnen jou op zijn tijd enorm verwennen 🙂 “Maar Milou, ik zie zó veel producten op de foto… Wat zit er nou precies in?” En dat ga ik je vertellen!

Body en Fitshop

De Body En Fitshop is één van mijn favoriete online winkels. Ik koop hier dan ook veel van mijn supplementen, eiwitpoeders, etc. maar tegenwoordig ook mijn lekkere tussendoortjes! Wat denken jullie van de overheerlijke crunchy pindapasta of de Wheytella? Daarnaast heb ik nog twee suikervrije chocolade repen geselecteerd, een proteïne snack mix én de chocolate moment (die lijkt op een KitKat, maar zonder suiker is). Klinkt lekker hè?

 

Healthinut winactie

Alpro

Sinds ik via Alpro een Foodstyling workshop heb gedaan en ik daar in aanmerking kwam met de Cuisine Soya, ben ik verkocht! Dit is echt een heerlijke room om mee te koken. Ik ben zelf niet lactose intolerant, maar toch gebruik ik deze room regelmatig. De andere twee producten (Chocolate Dessert en Soya Choco) heb ik eerlijk gezegd nog nooit geproefd, maar zij lijken mij erg lekker en fijn als je geen lactose mag eten!

Healthinut winactie

Bio Today

Yes, ik ben een koekiemonster! Alleen eet ik tegenwoordig niet meer zo veel koekjes. Als ik er namelijk eenmaal eentje heb gegeten dan wil ik het hele pak (hallo schuld van de suikers…..) en daar bescherm ik mijzelf voor! Maar deze koekjes van Bio Today liggen tegenwoordig wél standaard in mijn kast. Ik heb voor jullie de Cranberry Chocolate en de Spelt Multigrain koekjes uitgekozen. Volledig biologisch en zó lekker! Gezoet met verschillende stropen, maar níet met geraffineerde suikers waardoor ik wat makkelijker gewoon één koekje kan pakken 😉 Ook de nieuwe biologische spreads van Bio Today zijn om van te smullen! Voor jullie zitten dus ook in het pakket  de Baby Fig Coconut Spread en de Date Chia Spread.

Healthinut winactie

Clif Bar

Yumyumyum, de repen van Clif Bar zijn één van de lekkerste energierepen die er bestaan. Gemaakt van biologische havermout en rijk aan proteïne en vezels. Dit is een echte traktatie en wat mij betreft een super pre-workout. In het pakket zitten zes verschillende smaken en die leuke bidon krijg je er ook bij!


Healthinut winactie

Eat Natural – Veríval – MrS Crimble’s (LEMAR)

Lemar, het overkoepelende merk van onder andere Eat Natural, Veríval en Mrs Crimbles heeft ook een aantal overheerlijke producten ter beschikking gesteld! Als eerste, en tegenwoordig écht mijn favoriete granola: de extreme cacao granola van Eat Natural. Alleen gezoet met honing, verder geen slechte shit erin verwerkt én MEGA lekker! Daarnaast zitten er een aantal heerlijke repen van Eat Natural, glutenvrije kokosmakronen van Mrs Crimble’s en Abrikoos Honing Havermout van Veríval in het pakket.

Healthinut winactie

Van Haver Tot

….Reep? Haha. Yes, want deze repen van Van Haver Tot zijn gemaakt van heerlijke granola in vier verschillende smaken. Drie van de vier zijn vegan en gezoet met dadels, de laatste is gezoet met honing. Van alle vier de smaken zit er een reep in het pakket voor jullie en ik kan je vertellen: ze zijn super lekker!

Healthinut winactie

Lovechock

Biologische, raw (zodat alle belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven) én vegan chocolade? Yes, die zit ook in het pakket! En wel twee repen van Lovechock. Heerlijk!

Healthinut winactie

Nakd

Misschien heb je deze post al wel eens gezien, waarin ik verschillende Nakd repen heb reviewed. Ik hoef dan misschien niet nog een keer te zeggen dat ik een enorme fan ben van deze heerlijke Nakd repen! Ook hiervan zitten er twee in het verwenpakket!

Healthinut winactie

 Hoe doe je mee?

En nu… Hoe kan je dit fantastische gezonde verwenpakket winnen? Volg onderstaande stappen en wie weet word jij wel de gelukkige winnaar!

  1. Volg Healthinut op Instagram en/of Facebook.
  2. Deel de winactie foto, tag @Healthinut en laat weten waarom jij dit wilt winnen!
  3. Gebruik op Instagram de hashtag #healthinutgezondverwenpakket zodat ik jullie terug kan vinden en zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat! (Op Facebook hoeft dat niet).

Omdat ik wel TWEE pakketten mag weggeven zal ik zowel via Instagram als via Facebook één winnaar selecteren. Als je dus via zowel Instagram als Facebook meedoet dan maak je twee keer kans!

Ik zal over 2 weken de winnaar bekend maken! Edit: de winnaar wordt op zondag 9 oktober bekend gemaakt! 🙂

Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

Healthinut winactie


De winnaars zijn geworden:

  1. Celestelivelaughlove op Instagram
  2. Dianne van Mourik op Facebook

Gefeliciteerd!!! Stuur mij een mailtje naar info@healthinut.com met jullie adresgegevens en het pakket komt jullie kant op!


 

24 gedachten over “WIN: Een Fantastisch Gezond Verwenpakket!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *