gastblogger myrthe

Hierbij wil ik aan jullie mijn tweede gastblogger voorstellen: Myrthe. Naast dat ze haar eigen blog heeft, wordt zij nu ook een vaste gastblogger voor HealthiNut. Super leuk! Zij noemt zichzelf geen echte “fitgirl”, maar ze houdt wel enorm van gezond eten! Waar haar passie voor gezond eten vandaan komt en wat jullie van haar kunnen gaan verwachten vertelt zij zelf in een leuke introductie blog… 

Even voorstellen….

Hoi allemaal, ik ben Myrthe, en ik zal me eens even aan jullie voorstellen. Ik ben 24, studeer geneeskunde en woon in Amsterdam.
Ik ben verslaafd aan chocola, ik geloof niet in calorieën tellen, ik heb geen sixpack, en ik kan niet met gestrekte benen mijn tenen aanraken omdat ik zo on-lenig ben. Ben ik dus een fitgirl? Ik zou zeggen van niet, maar anderen zien mij vaak wel zo. Zo krijg ik altijd chiazaad en boeken van Rens Kroes voor mijn verjaardagen, en kijken mensen mij verbaasd aan als ze me een keer een pizza zien eten.
Gastblogger Myrthe
Ik hou nou eenmaal heel erg van gezond eten. Naast mijn chocolade-escapades ben ik iemand die veel blijer wordt van een lekkere salade, dan een bord friet. Ik wil altijd zo veel mogelijk groenten in mijn eten, en doe mijn best om regelmatig te sporten.
Ik ben de hele dag bezig met gezondheid. Ik heb een bachelor in de psychologie, en momenteel loop ik coschappen, de eindfase van mijn studie geneeskunde. Ik loop dus de hele dag in het ziekenhuis rond, en zie veel ziekte. Dit motiveert mij extra om zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen. Ik ben ook erg geïnteresseerd in hoe voeding je gezondheid kan beïnvloeden, en hoop hier meer over te blijven leren, en ook toe te passen in mijn recepten.
gastblogger myrthe
Ik denk dat ik het van jongs af aan heb meegekregen om goed voor mezelf te zorgen. Mijn ouders zijn vegetariërs en schotelden mij altijd veel verschillende gerechten voor met vooral veel groenten, noten en zaden, hummus, vleesvervangers, en andere dingen die toen nog redelijk exotisch waren. Altijd werd me op het hart gedrukt genoeg groenten en fruit te eten. Nu vind ik het super leuk om elke keer weer nieuwe gerechten te bedenken met zo veel mogelijk verschillende gezonde ingrediënten.
gastblogger myrthe
Het soort gerechtjes dat ik wil gaan delen? Ik hou ervan bestaande gerechten te maken, maar met net iets andere ingrediënten, waardoor het net iets bijzonderder wordt. In de eerste plaats vind ik het belangrijk dat een gerecht lekker is, ik wil mensen geen konijnenvoer voorschotelen, maar wel met lekker veel groenten erin verstopt. Ik ben fan van verse kruiden, pompoen, avocado en granaatappel. Ik heb ook een eigen blog: everythingwithpumpkin.wordpress.com voor alvast wat voorbeeldjes. Hopelijk kan ik jullie snel verblijden met mijn eerste recept 😉
.
gastblogger myrthe
Naast via haar eigen blog Everything With Pumpkin kan je Myrthe ook volgen op Instagram.

2 gedachten over “Nieuwe Gastblogger: Myrthe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *