Vandaag wil ik je voorstellen aan een goede vriendin én mijn nieuwe gastblogger: Isaura! Deze mental coach en gezondheidsliefhebber gaat bloggen over zelfliefde en mindset en ik kan zelf nu al niet wachten om haar blogs te lezen! Welkom in het team Isaura! 

Ik heb Isaura ongeveer 1,5 jaar geleden voor het eerst ontmoet tijdens een event. Het klikte meteen! Ook hebben wij allebei eenzelfde soort transformatie doorlopen… Eerst zijn we heel veel afgevallen, maar daarna liepen we allebei tegen de mentale struggle van het “accepteren” aan.

Deze power chick is daar super sterk uitgekomen en is daarna zelfs afgestudeerd als Mental Coach én op dit moment stresscounselor in opleiding. Daarom vind ik het helemaal super dat zij op HealthiNut gaat schrijven over haar ervaringen, lessen en tips gaat delen met jou!

Maar genoeg van mijn kant, ik laat Isaura zichzelf nog even verder voorstellen…

Nieuwe gastblogger: Isaura

Hi allemaal! Wat vind ik het ontzettend leuk om te mogen gaan schrijven voor HealthiNut, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Nu wil je natuurlijk wel weten over wie je zo enthousiast moet zijn, daarom zal ik mij eerst even voorstellen 😉

Ik ben Isaura, ook wel happilyhealthyxisau op instagram, 27 jaar, woonachtig in het toffe Rotterdam en werkzaam als spreekuurassistente in het Oogziekenhuis maar daarnaast ben ik ook Mental Coach en Stresscounselor i.o.. Vriendinnen en familie zouden mij omschrijven als enthousiast, liefdevol, “de psycholoog” en een doorzetter.

Een paar jaar geleden zou ik misschien ietwat anders omschreven worden, dan zou je ‘onzeker’ er zeker tussen horen. Ik was toen zo’n 30 kilo zwaarder en ik voelde me alles behalve zelfverzekerd. Nadat ik flink wat kilootjes was afgevallen voelde ik me “gek genoeg” nog niet zelfverzekerd. In die periode focuste ik mij heel erg op het afvallen en was ik enorm streng voor mijzelf.  Zowel geestelijk als lichamelijk legde ik een grote druk op mijzelf. Dit is een zware tijd geweest, maar achteraf een hele leerzame periode. Ik voelde me zo ongelukkig!

Daar wilde ik een keerzijde in hebben; ik besloot dat ik niet alleen wilde werken aan mijn lichaam zodat het er beter uit kwam te zien, maar ik wilde een gezond lijf én voornamelijk een gelukkige geest. Want dat is wat we allemaal willen toch: to be happy! En dit is waar ik mij de afgelopen jaren veel in hebt verdiept: onze mind. Want een van de dingen die ik geleerd heb is dat geluk in ons zit. Het begint bij het hebben van een positieve mindset. Als je positief denkt zul je zien dat er zoveel moois in de wereld te ontdekken is. De wereld zal er niet letterlijk door veranderen, maar jouw kijk op de wereld wel.

En hier hoop ik jou mee te mogen helpen met de blogs die ik voor Milou zal gaan schrijven. Hetgeen wat ik door de jaren heen geleerd heb wil ik graag met jou delen. Ik hoop dat je inzichten zult krijgen, meer zelfliefde ontwikkelt en meer van het leven mag genieten. Ze zeggen niet voor niets dat het leven een feestje is maar dat we wel zelf de slingers moeten ophangen. Laten we er een knal fuif van maken!

Liefs, Isaura

BewarenBewaren

Eén gedachte over “Even voorstellen… Isaura!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *