MyMuesli Winactie MyMuesli Probeerpakket Nilk

Het is weer tijd voor een winactie! Een MyMuesli winactie! Deze week mag ik namelijk twee van mijn volgers blij maken met een half jaar voorraad (6 grote bussen) MyMuesi én een proefpakket van de nieuwe Nilk. 

Vorige week poste ik al deze blog over de nieuwe plantaardige melk van MyMuesli: Nilk. Twee heerlijke nieuwe plantaardige melk variaties, waarvan de ene echt mega lekker is en de andere echt enorm fijne macro’s heeft.
MyMuesli Probeerpakket Nilk

MyMuesli Probeerpakket Nilk

Sterker nog, via deze link, kan je een gratis MyMuesli Probeerpakket (bestaande uit een Haver Nilk en Super Nilk) aanvragen bij iedere bestelling vanaf €20 bij MyMuesli.

Dat ik fan ben van MyMuesli is één ding dat zeker is. Mijn favoriete muesli’s? Definitely de Paleo muesli’s. Zowel de Paleo Apple Crunchy als de Paleo Coconut Crunchy zijn zo enorm lekker. Super crunchy en geschikt voor degenen die niet zo goed tegen gluten en tarwe kunnen, want ze zijn puur gemaakt van noten, zaden, kokossnippers en fruit.

Wil je dus een bestelling doen óf ga je mee doen aan de winactie… Hoe dan ook… Alle muesli’s die ik tot nu toe geprobeerd heb zijn heel erg lekker en ik weet zeker dat jij dat ook zult vinden!

MyMuesli Winactie

MyMuesli Winactie

Maar ik zal er niet langer omheen draaien. Laten we het hebben over de MyMuesli Winactie. Hoe kan jij nou een half jaar voorraad aan jouw favoriete MyMuesli’s plus een proefpakket Nilk winnen? Heel makkelijk: volg de volgende stappen en jij maakt kans…

 1. Volg/Like HealthiNut en MyMuesli.nl op Instagram en/of Facebook.
 2. Laat een berichtje achter onder de winactie post op Instagram en/of Facebook met jouw favoriete MyMuesli smaak (of degene die jou het lekkerste lijkt).
  —-
 3. Wil je een extra kans maken? Deel de post op Instagram en/of Facebook, gebruik daarbij #healthinutmymuesliwinactie en zorg ervoor dat jouw profiel op openbaar staat zodat ik de post kan terugvinden.

Ik kies a.s. zondag avond 9 juli één winnaar via Instagram en één via Facebook.

Heel veel succes!


En de winnaars zijn…

@fit_dmf via Instagram en Yvonne van Dooren via Facebook!


Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MyMuesli

MyMuesli Winactie MyMuesli Probeerpakket Nilk

10 gedachten over “MyMuesli Winactie: Een Half Jaar Voorraad + MyMuesli Probeerpakket Nilk”

 • Super lekker!!
  De appel-kaneel-crunchy muesli lijkt mij heerlijk!!
  Ben gek op havermout, griekse stijl, fruit en noten!
  Ben ook foodblogger bij Loversoffood! En hou van gezonde voeding, recepten!

  Groetjes Shanice.

 • Oelala, wat een geweldig lekkere winactie. Het water loopt me nu al in de mond! Ik ben een fan van yoghurt en/of kwark met muesli en allerlei lekkere dingen erin, het liefst ‘s ochtends EN ‘s avonds. Dit zou een super leuke variatie geven, in plaats van mijn standaard zak met muesli waar ik zelf wat aan toe moet voegen. Ik ben het meest benieuwd naar degene met cocos! Maar mijn vriend die naast me zit is toch ook wel benieuwd geworden. Ik ga er nog even over denken of ik het wel met hem ga delen…
  Duimen geblazen! Liefs Fleur

 • Ik ben echt een hele grote fan van MyMuesli! Echt heerlijk! Ben verslaafd aan BerryWhiteChoc, die is zo lekker. Kom meestal niet verder als deze ;-).
  Ben super benieuwd naar de YogoMuesli en naar de nieuwe producten Nilk.
  Maar ik kan niet meer zonder MyMuesli!
  Liefs,
  Danique
  Ps. Ik volg je onder @springathome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *