In de afgelopen 5 jaar heb ik een transformatie ondergaan van overgewicht naar ondergewicht naar een gezond gewicht. Én ben ik van happy, naar unhappy naar heel happy gegaan! Hierbij heb ik enorm veel geleerd en dit wil ik maar wat graag overbrengen aan jou! 

Nog even kort samengevat. Ik startte in 2012 met overgewicht. Ik heb dit al vaker verteld, maar toen had ik weinig “zorgen” en genoot ik volop van het leven. Ik at wat ik wilde, ik deed waar ik zin in had. Heerlijk was het, toch moest er iets aan dat ongezonde gewicht gebeuren.

Dus viel ik af, maar ik kon niet stoppen. Ik kreeg een soort tunnelvisie en wilde net zo’n sixpack als sommige “fitgirls”. Ik ging té ver, maar leerde in die periode wel enorm veel over voeding, afvallen, calorieën, gezond en ongezond. Ik leerde ook hoe ik het qua mindset beter níet kan doen. Daar ben ik dan ook enorm dankbaar voor.

De afgelopen 2 jaar ben ik vooral mentaal enorm veel gegroeid. Ik ben aangekomen, maar heb dat meer dan kunnen accepteren. Sterker nog, ik voel mij mooier, meer zelfverzekerder en gelukkiger dan ooit! Ik heb zó veel geleerd over zelfliefde, mindset en een gezonde leefstijl. Zowel fysiek als mentaal.

En dit wil ik maar wat graag met jou delen. Want ik wil jóu helpen om je ook zo enorm fijn, mooi, vrouwelijk, zelfverzekerd en positief te voelen!

Daarom geef ik a.s. donderdag om 20.00 uur en a.s. zondag om 11.00 uur een live webinar met mijn 10 tips voor meer zelfliefde, een positieve mindset én een gezonde leefstijl. Wil je daar bij zijn? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier.

[xyz-ihs snippet=”Webinar”]

Zie ik je daar?

Liefs, Milou

Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN?
DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

webinar zelfliefde mindset gezonde leefstjijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *