in love with health review

Een tijdje geleden kreeg ik het boek In Love With Health van Lisa van Cuijk toegestuurd. En wauw, wat een prachtig boek is dit! Hoog tijd dus voor een In Love With Health Review!

In Love With Health Review

Op het eerste gezicht is dit boek echt al prachtig. Even snel doorbladeren en je komt de mooiste foto’s van gezonde en lekkere recepten tegen! Maar het boek bestaat niet alleen uit recepten.

Maar wat ik namelijk het mooiste vind aan dit boek is dat Lisa als eerste de focus legt op zelf liefde en zelf acceptatie. Ik had het niet beter kunnen verwoorden dan dat zij doet. En ik weet als geen ander hoe belangrijk dit gedeelte is. Wil jij afvallen? Dan is liefde voor jezelf een van de belangrijkste pilaren en op die manier zal jij je lijf ook het beste gunnen. Heb je dit niet en “straf” jij jezelf bijvoorbeeld door te weinig eten heb je grote kans dat dit in een negatieve spiraal zal eindigen. Anyway, zoals ik al zei, Lisa verwoordt dit een stuk beter dan ik en geeft een aantal oefeningen en opdrachten die jou kunnen helpen op weg naar meer zelf liefde. Prachtig.

in love with health review

Overigens is dit geen “afvalboek” per se. Je kan het gebruiken om af te vallen, maar het richt zich voornamelijk op een gezonde levensstijl. Maar wij weten inmiddels ook wel dat als je gezond leeft, je voornamelijk voeding eet die je ook écht voedt en je hier niet te veel van eet dat afvallen dan ook niet meer moeilijk is.

Daarna laat Lisa je aan de hand van haar Slimming Body Methode zien hoe jij je lichaam het beste kunt voeden met datgene wat het nodig heeft. Ze deelt haar visie op voeding en hoe jij het beste voor je lijf kunt zorgen. Ter inspiratie zit er zelfs, naast alle recepten, een heel weekmenu bij. Het menu is gebaseerd op een smoothie met veel groenten als ontbijt, een soort van tweede ontbijt rond 10 uur, een eiwitrijke lunch, een vier uurtje, een eiwitrijk diner en een avondsnack. Stuk voor stuk zijn de recepten makkelijk te maken en lijken mij heerlijk. Op de smoothie ‘s ochtends na is het best gelijk aan hoe ik zelf eet, dus ik ben enthousiast!

Al met al vind ik dit dus echt een heel mooi boek met inhoud en diepgang. Hier kan je hem bestellen trouwens. Natuurlijk probeerde ik er meteen een receptje uit en dat werden deze In Love With Health Bananenpannenkoeken. Heerlijk waren ze! Lisa, wat een prachtig en lekker boek heb je gemaakt!

 

In love with health review

 

Ingrediënten – In Love With Health Bananenpannenkoeken:

  • 1 ei
  • 2 eiwitten
  • 1/2 banaan
  • 1 el kokosmeel*
  • 20 gram bramen*
  • 1 tl bakpoeder

* Omdat ik het niet in huis had gebruikte ik gemalen kokos i.p.v. kokosmeel en frambozen i.p.v. bramen.

 

Bereiding – In Love With Health Bananenpannenkoeken:

  1. Prak de banaan fijn met een vork. Klop de eieren los in een schaaltje en voeg de banaan hieraan toe. Voeg ook de bramen (of frambozen) in stukjes en het bakpoeder toe.
  2. Verwarm een beetje olie in een pan en bak hierin de bananenpannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Maak de pannenkoekjes eventueel af met wat kokosrasp.
  3. Smullen maar!

 

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van dit In Love With Health review vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

in love with health review

2 gedachten over “REVIEW In Love With Health Boek + Bananenpannenkoeken Recept”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *