how to get a bikini body

how to get a bikini body

Zo dus!!

Ik wilde nog even terugkomen op mijn post van gisteren over niet “bikini ready” zijn… Ik kreeg namelijk best wel wat reacties op Instagram van “ach jij bent helemaal wel bikini ready!” en “jij niet bikini ready? Hou op zeg!” Op Insta zette ik dit inderdaad wel zo heel kort neer, maar in mijn uitgebreide blog ging ik hier iets genuanceerder op in en ik quote “schrijf dan wel dat ik niet ‘bikini ready’ ben, maar dat is natuurlijk dikke bullshit”! Ik eindig mijn blog met het feit dat ik zeker wel bikini ready ben!

Dus ik hoop dat ik geen misverstanden de wereld in heb gebracht door een iets te extreme uitspraak te doen die ik daarna weerleg! Iedereen heeft zeker wel een bikini body en iedereen is prachtig en uniek! Denk vooral niet dat je nog niet bikini ready bent, want dat ben je wel! De enige reden dat ik dit zo schreef is omdat ook ik soms rare hersenspinsels heb en me niet altijd 100% tevreden voel, zeker niet wanneer ik even geen progressie maak, terwijl ik zo hard mijn best doe. Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft.. Ik wilde daarom juist laten zien hoe je hiermee om kan gaan door niet ineens heel veel in korte tijd te willen gaan afvallen, maar door juist te werken aan die mindset om trots op jezelf te zijn no matter what!!

 

Dus dat 🙂

 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *