healthinut blog

VLOG numero 2! Ons weekendje naar Madrid!

Oké, eerlijk is eerlijk… Shame on me! Want deze vlog en vakantie naar Madrid is dus echt al meer dan een maand geleden. Ik ben zelfs ondertussen nog op vakantie naar Italië geweest haha. Maar ik heb dus gewoon geen tijd gehad om deze VLOG te uploaden, maar had wel al het meeste editing werk gedaan. Long story short, ik wilde m gewoon nog uploaden!!

Dus hierbij ons weekendje naar Madrid met: héél veel eten, genieten, voetbal, nog meer eten, regen en gelukkig ook een beetje zon!

P.S. Sorry voor het feit dat de YouTube video niet helemaal op de pagina past… Gewoon ff dubbel klikken en je hebt m full screen of klik op het YouTube logo om de video in YouTube te openen. Maar het lukt me niet om dat te fixen! Dus als iemand ideeën heeft, tell me! 🙂

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *