Spannend!!! Man, wat vond/vind ik dit spannend! Mijn eerste HealthiNut vlog! Ik begon het steeds leuker om vlogs van anderen te zien. En aangezien ik toch al wat langer aan het filmen was op Snapchat… Besloot ik om ook maar eens een vlog te maken!

Ik neem jullie mee met het laatste dagje van mijn zakenreis naar een dorpje in de buurt van Parijs….

 

HealthiNut VLOG #1:

 

Voor nu heb ik er nog maar gewoon mijn iPhone voor gebruikt. Wie weet schaf ik nog wel een echte vlog camera aan, dan zal de kwaliteit ook wel ietsje beter zijn 😉 Ik ben echt heel benieuwd wat jullie er van vinden!! Dus wat je er ook van vindt… Tell me in de comments onder deze post!

 

Liefs, Milou

 

 

2 gedachten over “HealthiNut VLOG #1: Op Zakenreis”

  • Sorry, ik vind het niet echt boeiend. Al dat versnelde afspelen met die stemmetjes is irritant, en de hele tijd inzoomen op je mond terwijil je zit te eten is ook niet heel fijn om te kijken. De volgende keer misschien iets meer materiaal schieten en alleen de leuke dingen in de video zetten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *