Healthinut give-away

Hoera!!! Ik heb de 5000 volgers op Instagram bereikt!!! Wat ben ik eigenlijk vereerd dat ik zoveel volgers heb zeg. Dat had ik in het begin echt niet kunnen bedenken. Na al zo’n 5 jaar lang op “fitgirl” reis te zijn, heb ik mijn bestemming nog lang niet bereikt hoor. Sterker nog, mijn “eindbestemming” zal ik nooit bereiken. Iedere dag, ieder moment is weer iets om van te leren, om van te groeien en om een betere versie van jezelf te worden. Ik heb al veel geleerd, maar heb ook nog zoveel meer te leren. Anyway, ik vind het super om mijn eigen reis met jullie te mogen delen en hoop dit nog veel langer te kunnen doen 🙂

Give-Away

Maarrrrr, om dit te vieren heb ik een hele mooie give-away voor jullie geregeld samen met Body en Fitshop, mijn favoriete fitgirl winkel! Al zeg ik nou wel “fitgirl”, ook “fitguys” mogen hier natuurlijk aan mee doen!! En aangezien het nu echt winter begint te worden, heb ik speciaal voor jullie een “Klaar voor de winter” pakket samengesteld met een aantal van mijn favoriete producten én een aantal nieuwe producten! Nou……. Wat zit er in het pakket??

Healthinut give-away

Give-Away Body en Fitshop Pakket:

Hoe doe je mee?

  1. Volg Healthinut & Bodyenfitshopnl op Instagram
  2. Deel deze foto en gebruik de hashtag #healthinutgiveaway
  3. Tag mij (@Healthinut) in de foto

De winnaar?

Je kan een maand lang aan deze actie meedoen, zodat de winnaar het pakket nog vóór December kan ontvangen! De actie sluit dus 25 november. En vergeet niet, ook mannen kunnen meedoen!
Liefs Milou

 

Healthinut give-away

13 gedachten over “WIN: Healthinut 5000K GIVE-AWAY”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *