groene smoothie boerenkool en banaan

 

Eerlijk is eerlijk, ik eet mijn voeding liever dan dat ik het drink. Toch heb ik soms even behoefte aan een extra vitaminenboost en hoe kan je dat makkelijker doen dan met een groene smoothie?

Dus toen ik ‘s ochtends wakker werd na iets te veel kermiswijntjes vond ik het tijd voor een vitaminenboost! Mijn hart ging eigenijk iets meer in de richting van gebakken ei met mayo, maar mijn hoofd dacht meer aan wat groentjes. Toegegeven, anderhalf uur na deze heerlijke groene smoothie won mijn hart het alsnog en maakte ik een heerlijk kater ontbijtje. Ik had mijn vitamientjes en mineraaltjes toch al binnen.

Nu weet ik weer waarom ik fan ben van groene smoothies én tegelijk iets minder. Ik ben fan omdat het echt erg lekker is als je de goede verhouding groenten en fruit weet te vinden. Daarnaast begin je de dag goed en heb je meteen wat groenten en fruit binnen. Waarom ik iets minder fan ben? Ik ben nooit helemaal 100% verzadigd na het drinken van een groene smoothie. Maar goed, daar weet ik wel wat op. Een groene smoothie bevat ook niet zo heel veel calorieën, dus maak ik gewoon een uurtje daarna alsnog een ontbijtje. Samen is het dan precies genoeg.

Heb je dit recept gemaakt? Maak dan een mooie foto en tag mij met @Healthinut en wie weet re-post ik jouw mooie foto op één van mijn social media kanalen!

groente smoothie met boerenkool en banaan

Ingrediënten – Groene Smoothie met Boerenkool, Banaan en Kiwi:

  • 50 gram (bevroren) boerenkool
  • 10 cm van een komkommer
  • 1 kiwi
  • 1/2 hele rijpe banaan
  • 200 ml water

Bereiding – Groene Smoothie met Boerenkool, Banaan en Kiwi:

  1. Stop alle ingrediënten in de blender en blenden maar!
  2. Wanneer alles goed vermaalt is kan je het in een glas overschenken en smullen maar!

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze groene smoothie met boerenkool, banaan en kiwi vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

 

groene smoothie boerenkool en banaan

 

groente smoothie met boerenkool

3 gedachten over “Groene Smoothie met Boerenkool, Banaan en Kiwi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *