Friday favorites

Friday favorites

 

En het is weer tijd voor een nieuwe Friday Favorites! En wat heb ik eigenlijk veel leuke dingen gedaan, gekregen en gegeten de afgelopen tijd. Het wordt moeilijk kiezen hoor. Zo heb ik weer heel wat leuke producten gekregen om te proberen, een super tof nieuw sportoutfitje, een héle leuke vakantie achter de rug en natuurlijk heel wat lekkere dingen gegeten.

En nu wordt het kiezen geblazen…… Wat zijn de Friday Favorites deze keer?

 

1. Favoriete Vakantieplek

Laten we daar maar meteen mee beginnen: De Amalfi Kust! Oh wat is het daar toch prachtig. Mijn vriend en ik hebben daar 11 dagen mogen vertoeven en wat hebben we genoten. De natuur is prachtig! Het is een bergachtig gebied dat op een schiereiland ligt. Tegen de bergwanden zijn kleine, schattige en mooie dorpjes gebouwd. Je kan met de auto touren over het eiland, lekker aan het strand liggen, Pompeii bezoeken en de Vesuvius beklimmen en natuurlijk heerlijk eten. Het eten in Italië is zo puur, ze gebruiken echte ingrediënten en dat is gewoon puur genieten. Het is niet voor niks zo dat mensen in mediterrane landen langer leven. Wij hebben dan ook op en top genoten van alles wat de Amalfi kust ons te bieden had. Dit is zeker een aanrader om naartoe op vakantie te gaan! Tips nodig waar je dan het beste kan verblijven, het beste kan eten, etc? Just let me know!  (Ik heb onderaan deze blog nog een aantal vakantie pics geplaatst… De “niet” food foto’s, voor de verandering!)

 

Friday Favorites

 

 

2. Favoriete Ontbijt

Oké, dit is natuurlijk gewoon een verlengde van mijn favoriete vakantieplek 😉 Al dat lekkere eten begon al bij het ontbijt! En aangezien ik niet kon kiezen welk ontbijtje nou écht mijn favoriet was, heb ik maar twee ontbijtjes uit twee verschillende hotels gekozen. Het eerste ontbijtje kwam van een uitgebreid ontbijtbuffet, man man man, wat hadden ze een keuze aan vooral zoetigheid en taarten. En de croissantjes hier waren echt de allerbeste die ik ooit gegeten heb. Heerlijk bruin gebakken en lekker krokant, maar zacht van binnen 🙂 Het tweede ontbijtje kregen we de laatste 4 ochtenden. En niet zo maar, nee, het werd door “roomservice” geserveerd op ons eigen balkon! En vanaf dat balkon keken we uit op de bergen en op de zee. Zucht. Ik wil weer terug…..

 

Friday Favorites

 

Friday Favorites

 

 

3. Favoriete Snack

Dat is toch altijd weer moeilijk kiezen, maar deze week koos ik voor de Chocolate Moment van Body en Fitshop. DAMN, die was lekker! Ik had er twee “als verrassing” voor mijn vriend in mijn tas gestopt voor in het vliegtuig op weg naar Italië. Die lekkere vreetbeer (sorry schatje!) kon alleen de karamelbrownie bij de Starbucks niet weerstaan (totaal begrijpelijk natuurlijk!) dus die peuzelde hij eerst op. Niet getreurd, want deze Chocolate Moment kon er daarna nog gewoon bij 😉 En waar smaakt het naar? KitKat, maar dan beter!! Deze heeft minder koekje, meer chocolade dan een KitKat! Echt dit was zó lekker en er zit geen suiker in! Dikke winner dus 🙂 En over winner gesproken…. Het zou zo kunnen zijn dat deze heerlijke snack in mijn aankomende winactie zit….

 

Friday Favorites

 

4. Favoriete Sportoutfit

In deze Friday Favorites zit weer een sportoutfit. En jawel, wéér van Jogha. Ik mocht namelijk een #joghagirl worden (jeej, leuk!!) en kreeg dit super mooie setje opgestuurd. Meteen een mooie kans om mijn soort van lijnen in mijn buik (want abs, tja dat wil ik ze niet noemen haha!) te showen, voordat alle pizza’s en pasta’s er een mooi laagje omheen zouden bouwen. De broek zit super en ik hou gewoon van printjes. Maar die BH meiden… For all boobies lost in our fitjourney….. THERE IS HOPE! In deze sport BH lijkt het namelijk weer alsof je hele grote toeters hebt 😉 TOP!

 

Friday Favorites

 

5. Favoriet Sportmomentje

Één van de ochtenden op vakantie. Eerst heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt met mijn lief. Daarna rustig even alles laten zakken met een boekje, social media of mijn laptopje erbij. En dan de lokale gym opzoeken waar je er een knallende workout uit gooit! Al die koolhydraten zorgen namelijk voor flink veel kracht 😉 Daarna badend van het zweet terug naar het hotel, douchen, opfrissen en de rest van de dag lekker zonnen, niets doen en eten natuurlijk!
De tweede en derde foto zijn trouwens op een andere ochtend genomen. Toen rolde ik mijn bed uit naar dit plekje bij ons hotel. Ik mocht namelijk bij de opening van Decathlon in Arnhem iets leuks uitzoeken. Mijn oog viel toen meteen op de sport accessoires! Dus ik nam onder andere dit springtouw en TRX mee naar huis die hoppa meteen de koffer in gingen! Super leuk om zelf een leuke HIIT workout te bedenken en die ‘s ochtends voor het ontbijt te doen in de tuin van je hotel. Daarna voelde ik me fantastisch! En wat een mooi uitzicht op de Vesuvius hè?
Ik kreeg trouwens een paar opmerkingen over het sportsetje wat ik aan had, leuk hè, is van Nike! 🙂

 

Friday Favorites

 

Friday Favorites

 

Friday Favorites

 

6. Favoriet Recept

Net voordat ik op vakantie ging dook ik nog de keuken in voor een experiment. Wellicht geïnspireerd door alleen al de gedachte aan alle zoetigheden en Nutella in Italië kwam er dit receptje uitrollen…. Wheytella Cinnamon Rolls! En ze zijn yummy! Deze komt snel online, I promise!

 

Friday Favorites

 

7. Favoriet Geluksmomentje

Ik ben niet erg materialistisch… Maar het moment dat ik mijn nieuwe auto bij de dealer mocht ophalen… Mijn allereerste auto… Was toch wel even een geluksmomentje! Vanaf nu mag ik talloze kilometers door Nederland crossen met deze parelmoer witte Volvo V40 Sport! 😀 En het is nog een automaat ook, heerlijk!

 

Friday Favorites

 

8. Favoriet Geluksmomentje 2

Ons aller eerste ijsje in Italië. I just LOVE icecream, maar eet het eigenlijk niet zo heel vaak. Maar Italiaans ijs, dáár maak ik een uitzondering voor! Ik overdrijf niet als ik zeg dat wij minimaal de helft van de dagen een ijsje aten, zó lekker. Maar de aller aller lekkerste was deze. Deze zat namelijk vol met echte stukken Ferrero Rocher, een Nutella swirl en het vanille ijs zat vol met krokante amandelen en koekjes. Daarna hebben we eigenlijk niet meer zo’n lekker ijsje gegeten, dus toen we op de terugweg naar het vliegveld nagenoeg weer langs Pompeii kwamen… Zijn we er speciaal voor de snelweg afgegaan om ook ons laatste ijsje hier te eten 😉 En die zie je op de tweede foto… Overigens was dit ijsje zo groot dat het als lunch diende, haha.

 

Friday Favorites

 

Friday Favorites

 

Haha kan je merken dat ik slecht ben in kiezen? Zeg ik “favoriet momentje” en het worden er twee 😛 Tja, keuzes, keuzes… Dat is soms lastig 😛 Hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen, op naar de volgende Friday Favorites!

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

 

Friday favorites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *