Hoe ging de eerste week van de gezonde balans challenge voor mij

Nu ik meer dan 1.000 mensen heb die mee doen aan de Gezonde Balans Challenge moet ik zelf natuurlijk ook mee doen! Nouja, niets moet natuurlijk, haha. Maar vind het gewoon súper leuk om mee te doen én ik kan ook wel wat extra motivatie gebruiken met al die december verleidingen. 

Het is een soort van “What I eat in a week” video geworden, terwijl ik ook niet alles heb kunnen filmen dat ik gegeten heb. Zoals je ziet eet ik vooral erg gezond, helemaal op gevoel en af en toe ook gewoon lekker niet gezond! In ruim een week is er één keertje geweest dat ik naar mijn zin net iets té veel gesnoept had, maar wat ik je daarbij wil meegeven is dat ik mij geen moment “schuldig” of “teleurgesteld” heb gevoeld. Zo was er ook helemaal niets verpest in mijn ogen én kon ik de volgende dag weer lekker naar mijn gevoel luisteren (en ging er lekker veel gezonds in) maar níet naar eventuele stemmetjes in mijn hoofd (die vroeger misschien wel hadden gezegd dat ik (extreem) moest gaan compenseren).

Oftewel precies mijn kijk op een gebalanceerde gezonde leefstijl én wat ik probeer te leren in de Gezonde Balans Challenge! Ik hoop dat je het leuk vindt om naar te kijken!

En als je dan toch bezig bent… Abonneer je meteen even op mijn YouTube kanaal! Wanneer ik de 100 volgers heb aangetikt kan ik eindelijk zelf de begin foto kiezen in plaats van die stomme screenshots, hihi.

Liefs, Milou

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *