Gezonde
Balans
Challenge

 

 

DOE MEE AAN DE GEZONDE BALANS CHALLENGE EN ZORG ERVOOR DAT JIJ GEZOND, GENIETEND EN IN BALANS DECEMBER KAN VIEREN!

De gezonde balans challenge

Vind jij het ook zo lastig om in de december maand een goede balans te houden tussen gezond en genieten? Sluipt er in de dagen voor en na Sinterklaas ook wat te veel snoepgoed in? En is niet alleen kerst, maar ook de dagen tussen kerst en oud-en-nieuw voor jou één groot vreetfestijn? Je bent niet de enige! Niet alleen jij, ik, maar vele anderen voelen zich op 1 januari meer plofkip dan mens.

Het probleem zit hem niet in de 5 feestdagen, maar in de overige 26 dagen waarop het toch wat lastiger is om je gezonde leefstijl vol te houden. En daar gaan wij een stokje voor steken. Zo hoeft het namelijk niet te zijn!

In de GRATIS Gezonde Balans Challenge help ik jou om de balans te houden tussen gezond en genieten. We gaan 31 dagen de focus leggen op die balans, zodat je helemaal gezond en vol energie het nieuwe jaar kan beginnen!

Elke dag krijg je van mij een video, recept, inzicht of opdracht. Weinig moeite, met veel resultaat! Zo wordt december een fijne maand, in plaats van een struggle, wat betreft jouw gezondheid. Doe jij mee?

Ja, ik wil die gezonde balans!

[contact-form-7 id="8364" title="challenge"]

Check je inbox (of spam) voor de bevestigingsmail! (Markeer ook meteen de mail als "geen ongewenste mail" of VIP om alle mails goed te ontvangen)

JOUW RESULTAAT…

Wanneer je meedoet aan deze challenge zal je:

  • Je gezond en energiek voelen
  • Eten vanuit liefde voor jezelf
  • Genieten zonder schuldgevoel
  • Niet helemaal opnieuw beginnen in januari
  • Genietend, gezond en in balans december vieren!

 

MIJN INBRENG…

Tijdens de challenge krijg je van mij:

  • Elke dag een mailtje in jouw inbox
  • Met heel veel inspiratie, tips en tricks
  • Via een korte video, recept, inzicht of opdracht
  • Kans op súper toffe cadeaus (het is niet voor niets Sinterklaas en kerst!)
  • Inspiratie en support van andere deelnemers

Ervaar hoe het is om elke dag met een kleine moeite, grote en blijvende resultaten te boeken wat betreft jouw gezondheid en mindset!

    

Doe je mee? Het is helemaal GRATIS én je maakt kans op toffe prijzen! We starten op 1 december...

 

Ja, ik wil die gezonde balans!

[contact-form-7 id="8364" title="challenge"]

Check je inbox (of spam) voor de bevestigingsmail! (Markeer ook meteen de mail als "geen ongewenste mail" of VIP om alle mails goed te ontvangen)

Kelly Vogel

"Milou heeft me enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Hierdoor is mijn voeding weer in balans en voel ik mij een stuk fijner. Nu geniet ik zowel van mijn gezonde gerechten als van af en toe dat wijntje of stukje chocolade."

BewarenBewaren

Debby Laurijssen

"Milou heeft mij geïnspireerd om gezond te eten, door haar enthousiasme en absoluut door haar heerlijke en goed te maken recepten. Ik volg haar dagelijks zowel via Instagram als Facebook, gezond eten was nog nooit zo leuk! Ik voel me hierdoor veel energieker en fitter dan voorheen."

BewarenBewaren

Ik ben milou

Op mijn platform www.healthinut.com inspireer en coach ik vrouwen (en soms mannen) op weg naar hun gezondste en gelukkigste leven. Ik mocht al vele mensen helpen om hun gezondheid in balans te krijgen.

Zelf heb ik na jaren vechten nu ook die échte balans gevonden. Die balans tussen gezond en af en toe ongezond. Tussen sport, beweging en rust. En tussen inspannen en ontspannen. Oftewel, dé balans voor een fysieke en mentale gezondheid.

Een goede en lekkere gezonde basis, waar ruimte is om te genieten. Dat is mijn visie op een gebalanceerde gezonde leefstijl. Dat is waar ik voor sta! 

Wil je weten hoe je die balans voor elkaar krijgt - zelfs in december - en wat mijn bewezen technieken zijn? Schrijf je dan in voor de challenge en ervaar het zelf!

Ja, ik wil die gezonde balans!

[contact-form-7 id="8364" title="challenge"]

Check je inbox (of spam) voor de bevestigingsmail! (Markeer ook meteen de mail als "geen ongewenste mail" of VIP om alle mails goed te ontvangen)