Logitech winactie ondernemers

Volgens mij hebben veel mensen niet echt een idee wat mijn werk inhoudt en daarom wil ik je met deze blog graag eens meenemen in mijn werk en leven als (online) coach. Benieuwd? Lees dan snel verder. Oja, ik heb een super toffe winactie voor je aan het einde van deze blog! 

In het kort gezegd zijn mijn dagen over het algemeen gevuld met: 

 • Coach gesprekken (zowel online als offline)
 • Q&A en interactie in mijn Kom in balans programma community
 • Content creëren (blogs, social media posts, emails)
 • Marketing (leuke gratis trainingen en challenges opzetten, adverteren)
 • Strategie (nieuwe diensten of producten, planningen, lanceringen)
 • Mails en PB’s beantwoorden
 • Administratie (helaas, helaas, haha)

Het is echt super gevarieerd en doe nooit hele dagen hetzelfde. Met mijn achtergrond in business en marketing (ik heb een bachelor in International Economics, Management and Finance gedaan in Milaan en heb mijn master in Marketing Management in Rotterdam gedaan) vind ik het super leuk om mijn bedrijf op te zetten en verder uit te bouwen. 

Daarnaast haal ik zo veel voldoening uit het coachen van mijn cliënten en de resultaten van de deelnemers van mijn programma’s. Prachtig om te zien hoe ik mijn steentje bij kan dragen aan hun balans, zelfbeeld en geluk in het leven. 

Logitech webcam

Het fijne van online werken

Het toffe aan mijn werk vind ik dat ik enorm veel online kan doen. De meeste van mijn cliënten spreek ik via Skype, een aantal zie ik persoonlijk in Nijmegen. Mijn Kom in balans programma is geheel online, net als alle (gratis) trainingen en challenges die ik organiseer en natuurlijk alle content die ik schrijf en maak ter inspiratie. 

Hierdoor kan ik meiden en vrouwen uit heel Nederland (en zelfs het buitenland) helpen en coachen! En dat gewoon vanaf mijn laptop. 

Ik begon mijn bedrijf namelijk met het idee dat ik misschien ooit nog verre en lange reizen wil gaan maken, maar dan wel wil blijven werken. Eigenlijk het Digital Nomad idee. Daarvoor wilde ik een bedrijf waarmee ik locatie onafhankelijk kan werken. Op de paar cliënten die ik nu persoonlijk coach na, kan dat ook helemaal! Maar goed, dat is een idee voor ooit 😉 Nu werk ik nog lekker vanuit huis in Wijchen of vanuit mijn werkplek bij StartUp Nijmegen. 

Logitech online coach

Kwaliteit voor alles

Kwaliteit is één van de dingen die ik enorm belangrijk vind. Zowel in mijn coaching, workshops en programma’s als in contact met mijn klanten en cliënten. 

Daarom ben ik ook zo blij met mijn nieuwe Logitech BRIO 4K Stream Edition webcam die ik van Coolblue kreeg. De ingebouwde webcam van mijn Macbook Pro voldeed ook niet meer aan de eisen die ik stelde voor goede beeld kwaliteit tijdens mijn coach gesprekken, live Q&A’s en webinars en was al langer op zoek naar een goede webcam.

Met deze webcam heb ik super beeld en kan ik zelfs de breedte van het beeld instellen (de focus meer op mijn gezicht of juist met meer achtergrond). Extra handig als ik thuis nog wat rommel heb liggen en ik dat liever niet op beeld wil hebben, haha! Want ja, thuis werken kan fijn zijn, maar heeft zo ook zijn nadelen haha. 

Logitech webcame online coaching

Werken vanuit huis of mijn flexwerkplek

Over thuis werken gesproken… Soms vind ik het heerlijk. Lekker in mijn huispakje en make-up loos aan het werk (als ik geen cliënt gesprekken heb dan ;)). Maar soms vind ik het ook moeilijk om mijn concentratie te vinden hoor. Dan ga ik allerlei andere dingen doen, behalve werken. Oeps! 

Ook kan thuiswerken wel eens wat eenzaam zijn. Op mijn cliënt gesprekken (en privé afspraken) na zie ik dan bijna niemand. Ik miste ook wat meer contact met anderen, zoals je normaal gesproken ook hebt met je collega’s. 

Daarom huur ik sinds januari een flexwerkplek bij StartUp Nijmegen. Super gezellig en allemaal ondernemers onder elkaar. Elk ons eigen bedrijf, maar wel gezelligheid, samen lunchen, sparren en netwerken. Ook kan ik hier mijn 1-op-1 cliënten ontvangen die graag persoonlijk contact willen.

Zo zorg ik voor optimale werkomstandigheden

Om voor mijzelf optimale werkomstandigheden te creëren kies ik er nu soms bewust voor om lekker thuis te werken en andere keren om naar StartUp te gaan. Net wat goed voelt of wat uitkomt. 

Iets wat ik ook enorm belangrijk vind is mijn werkhouding. Een zittende baan is nou eenmaal al niet zo goed voor je lichaam (lang op je kont zitten heeft veel nadelen), dus wil ik het in ieder geval zo goed en comfortabel mogelijk maken voor mijn lichaam. 

Zelf werk ik met een laptop, maar een laptop alleen zorgt niet voor de ideale werkhouding (je nek is vaak wat naar voren gebogen, waardoor je pijn in je nek en rug kunt krijgen). Dus werk ik óf met een extern scherm plus externe muis en toetsenbord óf verhoog ik mijn laptop om het scherm op de juiste hoogte te krijgen plus een externe muis en toetsenbord. 

Ook heb ik pas van Coolblue een toetsenbord en muis van Logitech gekregen. Om precies te zijn het Logitech craft advanced toetsenbord en de Logitech MX master 2S draadloze muis. Heerlijk om mee te werken. Lampjes op het toetsenbord passen zich automatisch aan aan hoe verlicht je omgeving is, er zit een speciale draaiknop op om te navigeren tussen je favoriete programma’s en de muis heeft zowel een verticale als horizontale scrol knop. Ideaal! 

Daarnaast zorg ik dat ik een goede bureaustoel en bureau heb die op de juiste hoogte staan afgesteld. En om te voorkomen dat ik daar te lang achter elkaar op mijn kont zit, maak ik een paar keer per dag een kleine wandeling om dat bloed weer even te laten stromen 🙂

Logitech toetsenbord

Logitech muis

Vrijheid, passie en voldoening

Om het kort samen te vatten biedt mijn werk als (online) coach enorm veel vrijheid. Vrijheid om mijn eigen ding te doen, mijn eigen visie uit te dragen en zelfs om te werken waar en wanneer ik zelf wil. 

Ik kan er zowel mijn passie voor business en marketing als mijn passie om te coachen en andere vrouwen te helpen en inspireren in kwijt. 

En wat geeft mijn werk mij veel voldoening! Elke keer weer als ik de resultaten zie of hoor van mijn deelnemers en cliënten dan weet ik weer waar ik al dat harde werken voor doe 🙂 Trots op mijn klanten en natuurlijk ook trots op mijzelf dat ik mijn steentje kan bijdragen!

Win een Logitech set t.w.v. €543,-

Oké en nu mag ik gewoon iets heel tofs doen. Je hebt het hierboven in het kopje vast al gelezen 😉 Maar ik wil graag samen met Coolblue en Logitech andere ondernemers (en niet-ondernemers) helpen en daarom mag ik een Logitech set t.w.v. €543,- weggeven!! 

De gelukkige winnaar krijgt dan: 

Hoe tof?! 

Logitech winactie ondernemers

Zo doe je mee:

 1. Like de winactie post op Instagram of Facebook (beide mag ook, dan maak je dubbel kans). 
 2. Laat een reactie achter onder de winactie post op Instagram of Facebook (beide mag ook, dan maak je dubbel kans) en laat weten waarom jij deze set goed kan gebruiken. 

Ik maak over 1 week de winnaar bekend. 

Heb je nog vragen over mijn werk als (online) coach, over de producten die ik gebruik of over de winactie? Laat het dan weten in de comments hieronder. 

Liefs, Milou 

 

— Deze blog is geschreven in samenwerking met Coolblue en Logitech — 

2 gedachten over “Een kijkje in mijn werk als (online) coach + winactie”

 • Hi Milou,

  Ik heb de actie meteen geliked op fb en insta. Ik zou dit suuuuuper graag willen winnen als beginnend online ondernemer. Ik denk dat wij een beetje hetzelfde doen. Ik help nu 2 jaar mensen met afslanken door middel van hypnose en NLP technieken en ga binnenkort online met een online programma. Ik haal echt heel veel inspiratie uit jouw blogs en Posts. Lekker eerlijk en hoe het ECHT is. Dit wil ik ook heel graag laten zien met mijn bedrijf. Debbie Steur – Blijvend slank zonder dieet. Ik hoop dat we een keertje kunnen sparren/misschien wel samenwerken zodat we een nog grotere impact kunnen maken en meer vrouwen (en natuurlijk ook mannen) bewuster kunnen maken en laten leven en blij en happy met zichzelf zijn! Mijn website gaat volgende week live en ik ben nog nieuw met webinars etc maar met dit pakket zou ik meeeega blij zijn!
  Fingers crossed!!!

  • Hi Debbie,
   Ik zie je berichtje nu pas, wat stom! Maar super leuk dat je bijna hetzelfde doet zeg. En wat een mooie website heb je nu! 🙂
   Ik ben je gaan volgen op Insta en FB. Misschien inderdaad leuk om eens te sparren 🙂
   Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *