tahin pasta

Als allereerste recept probeerde ik de tahinstroop uit het boek “On the go” van Rens Kroes. Al zou Milou Milou niet zijn als ik er niet zelf een beetje mee ging stoeien…. 

Eerlijk gezegd kreeg ik ook eigenlijk gewoon niet de juiste consistentie met de (helft) van de ingrediënten uit het originele recept. Kan ook aan mij gelegen hebben hoor! In ieder geval ben ik dus zelf een beetje gaan stoeien en is er uiteindelijk een iets ander recept uitgekomen…

En de titel van deze post is niet voor niets “de allerlekkerste (tahin) pasta die je ooit zult proeven”! Serieus ik had bijna de helft al opgegeten door het “proeven” omdat het zo goddelijk lekker was!! Helaas ben ik nog niet zo’n genie met fotografie en heb ik – vind ik zelf – niet super goed kunnen overbrengen hoe ongelofelijk lekker dit is.

Daarom wil ik je één ding vragen… Beloof me dat je dit een keertje gaat proberen? Je zult er geen spijt hebben, I promise!

Voor dit recept gebruikte ik tahin, dat is sesampasta. Dit is echt super lekker en weer eens wat anders dan pindapasta! Maar ik kan mij voorstellen dat het ook erg lekker is als je hiervoor pindapasta of een andere notenpasta gebruikt. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar laat het mij weten als jij dit wel doet!

Na wat onderzoek op internet denk ik dat je deze pasta zo’n 2-4 weken in een gesloten potje in de koelkast kan bewaren. Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat hij het zo lang volhoudt 😉

 

tahin pasta

 

Ingrediënten – Allerlekkerste (Tahin) Pasta Ooit:

  • 5 el. tahin
  • 3 (ruime) el. cacao poeder
  • 3 el. agave siroop
  • 10 el. water

Bereiding – Allerlekkerste (Tahin) Pasta Ooit:

  1. Mix alle ingrediënten door elkaar (met de hand of keukenmachine) totdat alle klontjes weg zijn.
  2. Smullen maar!

 

tahin pasta

 

 

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze allerlekkerste (tahin) pasta vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ik ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

tahin pasta

 

tahin pasta

tahin pasta

 

Eén gedachte over “De Allerlekkerste (Tahin) Pasta Die Je Ooit Zult Proeven!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *