Chocolate chip nicecream bananenijs sandwiches

Wauw, Myrthe heeft weer haar best gedaan. Deze chocolate chip nicecream (bananenijs) sandwiches zijn toch to die for?! Als ze nu voor me zouden liggen zou ik ze meteen aanvallen. Allemaal! 

Gastblog Myrthe – Toen ik klein was dacht ik altijd dat ik, het moment dat ik voet buiten de deur zou zetten, zonder grote mensen die iets over me te zeggen hadden, de hele dag snoep zou eten, nooit naar bed zou gaan, en altijd leuke dingen zou gaan doen!

Chocolate chip nicecream bananenijs sandwiches

Nou zag mijn eerste studentenjaar er inderdaad precies zo uit. Maar nu, een geruime tijd later, betrap ik mezelf op het maken van twaalfurige werkdagen, het eten van salades, en genieten van om tien uur in bed liggen.

IS DIT DAN VOLWASSENHEID?

Het is vreselijk. Maar heel soms voel ik me stout en dan neem ik vrij en ontbijt ik met Ben en Jerry’s, lig ik de hele dag in bed met Netflix, en eet ik cornflakes als avondeten.

Chocolate chip nicecream bananenijs sandwiches

En dan niet gezonde vezelrijke suikerloze, maar die ongezonde cruesli waar ook chocola in zit. Dan heb ik echt een onwijs stout geheim met mezelf en is m’n inner child weer even blij.

En dan ga ik de volgende dag weer braaf naar m’n coschappen toe en daarna sporten en ben ik weer m’n normale saaie zelf.

Met deze gezonde chocolate chip bananenijs sandwiches kan je lekker stout en gezond doen tegelijk. Je innerchild blij, je inner-saaie zelf blij!

Chocolate chip nicecream bananenijs sandwiches

Chocolate Chip Nicecream Sandwiches Recept

Chocolate Chip Nicecream Sandwiches
 
Voorbereiding
Kook/baktijd
Totale tijd
 
Heerlijke chocolate chip nicecream sandwiches. Super yummy en nog guilt free genieten ook.
Auteur:
Porties: 4 sandwiches
Ingrediënten
Voor de sandwiches:
 • 120 gram havermout
 • 2 rijpe bananen
 • 1 el cacaopoeder
 • 1 tl bakpoeder
 • 1 tl bakingsoda
 • 1 tl vanille extract
Voor de nicecream:
 • 2 rijpe bevroren bananen
 • 100 gram pure chocola
Instructies
 1. Verwarm je oven voor op 180 graden. Gooi de rijpe onbevroren bananen in een blender of keukenmachine samen met de havermout, het cacaopoeder, bakpoeder, bakingsoda en vanille extract. Dit is het koekjesbeslag. Maak vier rondjes van gelijke grootte op een bakplaat, en bak de koekjes voor 25 minuten op 180 graden.
 2. Hak 20 gram van de chocola in kleine stukjes. Blend de bevroren bananen tot nicecream, en voeg op het laatste moment de chocola toe.
 3. Zet het ijs nog even terug in de vriezer terwijl je de rest van de chocola smelt. Schep een goeie hoeveelheid van het bananenijs tussen twee koekjes, en dip deze voor de helft in de gesmolten chocola.

 

Wat vond jij van deze chocolate chip nicecream sandwiches?! Laat het dan weten in de comments hieronder of tag @healthinut en/of @meurtniet op social media!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate dit recept: